- žádné
- Vůbec nekomunikuje.
Bída nikdy už nic neobjednám.
- Přišlo jen automatické potvrzení objednávky, od té doby již na objednávku nijak nereagovali.
nedoporučuji
- žádné
- zaslané peníze, žádná komunikace, nic nedorazilo
rozhodně nic neobjednávat, vyhozené peníze
Ten e-shop už nepracuje.
- žádné jsem zatím nenašel
- protože mnou poptávané zboží avízoval obchod skladem
- objednané zboží nedorazí
- obchod nekomunikuje a neinformuje o stavu zásilky
doporučuji najít si lepšího obchodníka
- Nekomunikace
- Nic jsou to podvodníci.Poslal jsem peníze předem, což se ukázalo jako pěkná blbost
- Nesolidnost jednání a neuvěřitelná drzost.
- Nekomunikace a nedodání zboží
- Škoda, že jsem se tady na recenze nepodíval dříve. Mohl jsem ušetřit starosti a peníze, které už asi neuvidím.
- Vše
Nespolehlivý, nekomunikující paskvil.
Byla podána stížnost na ČOI.
Provedenou kontrolou ČOI byl zjištěn stav,
který nasvědčuje porušení zákazu užívání nekalých obchodních praktik ve smyslu § 4 odst. 3
v návaznosti na § 5 odst. 1 písm. a) zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele. -
- dodací lhuta neodpovídá podmínkám v obchodních podmínkách uvedených na stránce.
- není možno sledovat stav objednávky.
- ceny
- sortiment
- nemá smysl objednávat, nic nedorazí
- po dovolání přislíben kontakt zpět - tím to skončilo
Ztratil jsem čekáním na objednávku spoustu času i přesto, že jsem dbal na výběr zboží skladem označené "expedice do 2-5 dnů", příplatek za PPL atd... Objednávka ve finále zrušena a objednáno u konkurence.
- 1.naprosta absence komunikace, na maily nereaguje, telefon - mobilni nekdo zvedna az tak na desaty pokus anebo vubec
- 2.zadna sebereflexe - pri nekolikanasobnem pochybeni pracovnice neprojevila ani litost, ani nevyjadrila zdvorilou omluvu
Chtea jsem koupit zbozi, ktere v jinych obchodech nenabizeli, ale tento obchod, i kdyz jej nabizel a nechal si dopredu zaplatit, zbozi take nemel, a na urgence sliboval a sliboval, a stejne nic nedodal. Po 6 tydnech jsem objednavku zrusila a ted cekam na to, jestli poslou penize zpet.
- dobré ceny
- navým
je to velmi dobrý přehlední obchod.
- Ani h××××
- Hodně,třeba to že zboží už po týdnu nepřišlo,tak se chci zeptat to je od těch dlouhejch dodacích lhůt,tak tet už to nedodají vůbec. Navíc ta drzost "objednávku vyřídíme co nejdříve"ani h×××× .
Policii na ně!!!
- výhody žádné
- Bohužel budu pravděpodobně řešit tu stejnou situaci, co ostatní recenzenti. Zboží jsem si objednal, zaplatil, nic nepřišlo, nidko nereaguje ani na emaily, na telefony. Neprofesionalita a zlodějna...
Zde si určitě nic nekupujte. Je to nějaký podvod a recenze ostatních kupujících to jen potvrzují. Opravdu netuším, zda se mi podaří dostat vůbec zboží a již zaplacené peníze.
- objednávku jsem provedl, během týdne na ni nikdo nereagoval, telefony nikdo nezvedal tak jsem objednávku zrušil a objednal jinde.
Nevím třeba jsou na dovolené:D
- Obchod nekomunikuje, objednávka nedorazila.
Velmi nedoporučuji nákup v tomto obchodě!
- Spousta obrázků, nejspíše jen virtuálního zboží.
- Zboží objednáno před 10 dny a nic. Žádná komunikace od obchodu, telefony nikdo nezvedá, na e-maily neodpovídají. Objednávku jsem zrušil, zboží objednané v jiném obchodě.
Vřele všem nedoporučuji!!!
- NIC
- nabízený sortiment ale to je jen lákadlo
- doba dodání
- diletantské balení zboží
- nekomunikují
Reklamace je naprosto bez odpovědi. Nevrátili ani peníze ani poškozene zboží. Na email neodpovídají. Telefon nezvedají.
Shrnutí jsou to darebáci a doporučuji koupit jinde!!!
Asi by bylo dobré spojit se do hromadného oznámení policii ať to stojí za to!