Přihlásit se a přidat recenzi

Při první objednávce nastaly pro mne komplikace a to v době dodání.která byla nepřiměřeně dlouhá ( několik týdnů),ale druhá objednávka byla vyřízena včetně doručení na adresu během dvou pracovních dnů.

• Největší výhodou je šířka sortimentu zboží a jeho dostupnost stejně jako příznivé ceny.
    • Určitou nevýhodou je délka dodání, takže když to nepotřebujete hned, tak to tolik nevadí.

vše OK

• Rychlost dodání se s každou objednávkou zrychlila.

• Rychlé dodání

Určitě by šlo by expedovat rychleji, zejména když se hlavní stránka honosí nápisem "Rychlá dodací lhůta". Objednávka skladového zboží sedmého, expedováno dvanáctého. Zásilkovna pak dodala třináctého.

Příliš dlouhá dodací lhůta.Zásilka do dnešního dne nebyla ještě předána dopravci.

seriózní a příjemné jednání
    přehledné stránky
    rychlé doručení zboží

• dobré

Vše proběhlo v pořádku. Děkuji

• Dodani zboží trvá týden
    • Uložení do jiného místa, než vybraného při objednani

• vyborna a vstricna komunikace

• rychlost dodání

Nemohu posoudit, zboží bohužel zatím nepřišlo

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši recenzi. Rádi bychom upřesnili, že Vaše objednávka obsahovala kladky s dodací lhůtou 3–5 pracovních dnů. V den objednávky jste nás také kontaktoval s žádostí o změnu – část kladek jste vyměnil za jiný rozměr. I přes tuto úpravu jsme Vaši objednávku expedovali 5. pracovní den, tedy v rámci uvedené dodací lhůty.

Podle našich informací Vám bylo zboží již doručeno. Věříme, že s ním budete spokojen a že splní Vaše očekávání.

HOBBY-MAX.CZ

• Sortiment, ceny, výhodná doprava, spolehlivost

Trošku delší doba dodání, něco málo přes týden, ale já osobně na to příliš nespěchal, takže se to dalo strpět.

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi a doporučení našeho obchodu. Velmi si vážíme Vaší trpělivosti s dodací lhůtou. Vaše objednávka obsahovala více než 12 různých položek v malých množstvích, což vyžaduje pečlivé balení a kontrolu každého kusu. Snažíme se expedovat objednávky co nejrychleji a neustále pracujeme na zlepšení našich procesů, aby bylo dodání ještě rychlejší.

Ještě jednou děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na Váš další nákup.

• Dobré ceny
    • Zboží, které jinde nemají
    • Rychlé dodání
    • Výborná komunikace

Dodání ještě dříve než bylo uvedeno, výborná komunikace obchodu.

Vážený zákazníku,

velice děkujeme za Vaši skvělou recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme potěšeni, že jste ocenil naše ceny, nabídku zboží, rychlost dodání a komunikaci. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou a motivací k dalšímu zlepšování našich služeb.

Těšíme se na Váš další nákup.

• kvalitní jedSpokojenostnání

Vážený zákazníku,

velice děkujeme za Vaši skvělou recenzi a doporučení našeho obchodu. Jsme potěšeni, že jste byl spokojen s kvalitou našeho jednání a že jste celkově spokojen s nákupem u nás. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou a motivací k dalšímu zlepšování našich služeb.

Těšíme se na Váš další nákup.

HOBBY-MAX.CZ

Přestože byl balík v pořádku a neporušený, zboží bylo zdeformované. Nedokážu posoudit, jestli se jedná o tak nekvalitní zboží, že se v jednom případě vůbec nedá použít nebo zda se deformovalo u prodejce. V obou případech by ale nemělo dojít k tomu, že by takové zboží měl dobrý prodejce prodávat.

Reakce obchodu Hobby-Max.cz

děkujeme za vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za nepříjemnosti. V našich procesech máme zahrnutou kontrolu zboží před odesláním, a proto je malá šance, že bychom odeslali rozbité nebo zdeformované zboží. Nicméně nevylučujeme, že k tomu mohlo dojít.

Mrzí nás, že jste zboží nereklamoval. Reklamační proces je určen právě pro takové případy, a proto bychom doporučili nejprve reklamaci podat a až poté hodnotit obchod. Jsme připraveni situaci řešit a zajistit vám nápravu.

V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat:
    e-mailem na [email protected]
    telefonicky na +420 605 081 237 každý den od 7:00 do 18:00
    SMS a WhatsApp 24/7

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za vzniklé komplikace.

HOBBY-MAX.CZ

Po zaplacení produktu mi produkt 5 dní neposlali, neodpověděli mi na email, neodpověděli na číslo uvedené na webu, neodpověděli na sms, až po podání žádosti stížnost o týden později se něco začalo hýbat. Tento obchod nedoporučuji

Reakce obchodu Hobby-Max.cz

omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. Bohužel se nám nepodařilo dohledat žádný e-mail ani zprávu na WhatsApp či SMS od pana Oleksandra. Zboží, které jste objednal, bylo uvedeno jako "na objednávku" s expedicí 3–5 pracovních dnů. Vaše zásilka byla odeslána 4. pracovní den, což je v rámci uvedené lhůty.

Pokud objednáváte zboží na objednávku, může se dodací doba prodloužit. Neustále pracujeme na zrychlení našich procesů, aby k podobným zdržení docházelo co nejméně.

Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace a děkujeme za pochopení.

• Kvalitní výrobky.
    • Dobře zabalené.
    • Dlouhá dodací lhůta. Týden jsem čekala na zboží než přišlo.
    • Špatná komunikace. Když jsem se po 4 dnech chtěla zeptat co se děje, nikdo mi telefon nezvedl a na druhý pokus byl již telefon vypnutý. Dále žádná reakce.
    • Jeden typ hřebíků byl zaměněn za jiný.

Objednávejte v předstihu, aby zboží přišlo včas a stihly jste vyměnit zaměněné. Jinak výrobky jsou kvalitní.

Reakce obchodu Hobby-Max.cz

děkujeme za vaši recenzi a omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti. Mrzí nás, že se vám nepodařilo dovolat – pro nás je to záhada, protože telefony běžně zvedáme a telefon je neustále zapnutý. Rozumíme, jak frustrující je, když se nelze spojit, a pracujeme na zlepšení naší dostupnosti.

U vámi objednaného zboží je uvedena expedice 1–4 dny, což platí zejména v případech, kdy je třeba spojovací materiál odpočítávat nebo vážit. Vaše objednávka byla odeslána 4. pracovní den, tedy v rámci uvedené lhůty. Přesto naším cílem do budoucna je tyto objednávky odesílat co nejrychleji.

Omlouváme se také za záměnu typu hřebíků a jsme připraveni vám tento problém co nejdříve vyřešit. Většina našich objednávek odchází do 48 hodin od vytvoření.

V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat:
    e-mailem na [email protected]
    telefonicky na +420 605 081 237 každý den od 7:00 do 18:00
    SMS a WhatsApp 24/7

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za vzniklé komplikace.