- Dlouhé dodací lhůty i přesto, že je vše skladem
Rozhodně nedoporučuji. Marně čekám na své zboží, již druhý týden, přitom mělo být vše skladem. Obchodník vás akorát udržuje v očekávání tím, že vás informuje o tom, že zboží již čeká na zabalení a pak se zase 5 dní čekáte.
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
velice se omlouváme za zdržení vaší objednávky. I když většina položek byla skladem, čekali jsme na naskladnění chybějících položek, což prodloužilo dodací lhůtu. Mrzí nás, že se to protáhlo..., a chápeme vaši frustraci.
Pracujeme na zlepšení našich procesů, abychom taková zpoždění minimalizovali. Většina objednávek u nás odchází do 48 hodin od vytvoření. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat:
SMS a WhatsApp 24/7
Ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace a děkujeme za pochopení.
HOBBY-MAX.CZ -
- zajímavé zboží za dobré ceny
- komunikace
- dodací lhůta - přestože bylo u všech vybraných položek "skladem"
Kvůli recenzím jsem objednala na dobírku, abych pak nelitovala. Zboží přišlo v pořádku, řádně zabalené, ale trvalo to 14 dní i s urgencí.
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
děkujeme za vaši recenzi a omlouváme se za zdržení s doručením. Bohužel jsme vaši objednávku nestihli včas zabalit, což vedlo k prodloužení dodací lhůty. Mrzí nás to a intenzivně pracujeme na zlepšení našich procesů, abychom takovým situacím do budoucna předešli.
Chceme vás ujistit, že většina našich objednávek odchází do 48 hodin od vytvoření. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat:
SMS a WhatsApp 24/7
Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace.
HOBBY-MAX.CZ -
Možná trochu moje chyba,že jsem předem nevyhledal recenze obchodu...zboží zaplaceno,nebyl dodržen termín doručení,nikdo nezvedá telefony ani na email žádná odpověď,vypadá to že jsem přišel o peníze...
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a velmi nás mrzí vzniklé nedorozumění. Vaše objednávka byla v době psaní recenze již připravena k vyzvednutí v ALZABOXU. Ke každé objednávce zasíláme sledovací odkaz, abyste mohli snadno zjistit aktuální stav doručení.
Omlouváme se, pokud jsme nebyli včas dostupní na telefonu nebo e-mailu. Pracujeme na zlepšení naší komunikace, aby podobné situace nenastávaly.
Děkujeme za pochopení.
HOBBY-MAX.CZ -
- Dlouhá dodací lhůta, přestože všechny položky z objednávky byly skladem.
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za delší dodací lhůtu. Ve vaší objednávce byly dvě položky uvedeny jako "na dotaz", což znamená, že jsme je museli poptat u našich dodavatelů. I přesto se nám podařilo objednávku odeslat pátý den od jejího přijetí.
V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat:
Děkujeme za pochopení.
HOBBY-MAX.CZ -
- Na předem zaplacené zboží čekám marně.
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
Omlouvám se za nedorozumění. Zde je opravený text bez emotikonů:
velice se omlouváme za komplikace s vaší objednávkou. Bohužel došlo k chybě na naší straně a nepodařilo se nám dohledat poslední kusy vámi objednaného zboží. Situaci řešíme a pracujeme na zlepšení, aby k podobným problémům nedocházelo.
Každý zákazník nás může kdykoliv kontaktovat:
SMS a WhatsApp 24/7
Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení.
HOBBY-MAX.CZ -
- Zboří dobře zabaleno, doručeno včas. Spokojenost.
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení i kvalitou balení. Těšíme se na vaši další spolupráci.
HOBBY-MAX.CZ -
Zboží nedorazilo,obchod na dotaz kdy bude objednávka vykryta nekomunikuje
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
velice se omlouváme za nepříjemnosti spojené s vaší objednávkou. Zásilka byla odeslána 6. den od objednání, což je déle než obvykle. Zdržení nastalo z důvodu většího množství objednávek v době dovolených. Přesto vás chceme ujistit, že většina našich objednávek odchází do 48 hodin od vytvoření.
Mrzí nás také, že jsme nereagovali na váš dotaz ohledně stavu objednávky. Pracujeme na zlepšení naší komunikace se zákazníky, aby se podobné situace neopakovaly.
Každý náš zákazník nás může kdykoliv kontaktovat:
SMS a WhatsApp 24/7
Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace a doufáme, že nám v budoucnu dáte další příležitost.
HOBBY-MAX.CZ -
- hrozně dlouhá doba doručení, zaplaceno a zatím nic nemám
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za delší dodací lhůtu. Objednávka byla odeslána 5. pracovní den, jak bylo uvedeno při zadávání, ale chápeme, že jste očekávali rychlejší doručení. Vážíme si vašeho názoru a uděláme maximum, abychom zlepšili komunikaci ohledně stavu objednávek.
Mimochodem, každý náš zákazník nás může kdykoliv kontaktovat:
Rychlá domluva, bezproblémové vyzvednuti. Super
Rychlost vyřízení objednávky, velký výběr sortimentu
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
děkujeme za vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí vyřízení objednávky i naším širokým sortimentem, který každý den rozšiřujeme. Těšíme se na vaši další návštěvu.
- rychlé dodání
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí doručení. Těšíme se na vaši další objednávku.
- Široká nabídka sortimentu
- Většina zboží skladem
- Až třetinové ceny oproti hobby marketům
- Levná doprava (PPL nebo zásilkovna)
Nechápu negativní recenze ohledně slabé komunikace obchodu a nebo délky dodání. Osobně jsem objednal zboží které nebylo skladem (dodání během 5 dní). Obchod mě informoval o každé změně v objednávce a zboží zaslal jak sliboval. Doporučuji.
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
děkujeme za vaši skvělou recenzi a za to, že jste s námi sdílel vaši pozitivní zkušenost. Rádi bychom doplnili, že dle naší statistiky hodnotí obchod přibližně každý 971. zákazník, zatímco těch 970, kteří jsou spokojeni, recenzi obvykle nenapíší. Často hodnotí především ti, kteří narazí na nějaký problém, což může vytvářet dojem negativních recenzí. Vážíme si vaší důvěry a těšíme se na další spolupráci.
HOBBY-MAX.CZ -
- kvalita a sortiment zboží, komunikace
tady jsem to objednal do 5ti minut a u ostatních obchodů to trvá tak kolem 8mi minut a u tohohle obchodu mě i informují o stavu objednávky přes E-mail
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste ocenil rychlost a informovanost při objednávání. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a těšíme se na další spolupráci.
HOBBY-MAX.CZ -
- Dodací doba - více než dva týdny od objednání a zboží bylo teprve teď odesláno.
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
omlouváme se za nepříjemnosti spojené s delší dodací lhůtou. Bohužel došlo k výpadku u našeho dodavatele, což zpozdilo odeslání vaší objednávky. Velice nás to mrzí a pracujeme na zlepšení naší komunikace a procesů, abychom takové situace do budoucna minimalizovali. Děkujeme za vaši trpělivost a pochopení.
HOBBY-MAX.CZ -
Objednané zboží, které bylo uváděné jako skladem bylo ihned k dodání, zbytek do 3 dnů splněno. Velmi vstřicné jednání.
Reakce obchodu Hobby-Max.cz
děkujeme za vaši recenzi a za důvěru, kterou jste nám projevili. Jsme rádi, že vše proběhlo podle vašich představ. Těšíme se na další spolupráci!
- Skladem cena
- Zbozi ... Nebylo to vůbec zabalené bylo volne hruza
Už nikdy
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši recenzi a za Vaši objednávku v našem e-shopu. Chápeme Vaše rozpaky ohledně nebalených ocelových patek při osobním odběru.
Rádi bychom Vám objasnili, že ocelové patky které jste si objednali, se z důvodu jejich rozměrů a váhy standardně při osobním odběru nebalí do plastového obalu. Důvodem je, že plastový obal by se s ohledem na manipulaci s patkami (váha a ostré hrany) pravděpodobně poškodil.
Z našeho systému neevidujeme žádný požadavek na zabalení patek do krabice. Pokud byste měl zájem o zabalení patek do krabice, stačilo by nám to při vyzvednutí sdělit. Patky bychom Vám rádi zabalili dle Vašeho požadavku.
Rádi bychom také zdůraznili, že Vaše objednávka byla vyřízena a připravena k vyzvednutí v rekordním čase – do 24 hodin od jejího uskutečnění.
Věříme, že toto objasnění Vám pomohlo lépe pochopit situaci. Pokud máte i nadále dotazy nebo připomínky, neváhejte nás kontaktovat.
- Dodací lhůta
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, že jste se nesetkal s naší obvyklou rychlostí expedice.
Chápeme, že čekání na objednané zboží může být nepříjemné a frustrující. Bohužel, v některých případech může dojít k nepředvídatelným okolnostem, které ovlivní rychlost dodání. Neustále pracujeme na optimalizaci našich procesů, abychom zajistili co nejrychlejší expedici všech objednávek.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou a děláme maximum pro to, abychom Vám poskytli co nejlepší služby. Věříme, že nám dáte ještě jednu šanci a přesvědčíte se o naší kvalitě a rychlosti.
Tým Hobby-Max.cz -
Vše naprosto v pořádku
- V tomto případě jsem hledal a našel obchod mimo jiné i s nerez drátovinou
Jde o železářství s hobbyzaměřením