- rychlost vyřízení objednávky a kvalita dodaného zboží
O obchodu Himalife jsem byla informována přítelkyní, která byla spokojena
s dodaným zbožím, ta mně předala mailovou adresu, objednávka byla vyřízena neuvěřitelně rychle a jsem velice spokojena, jsou to společenské šaty, které mně budou po celé nastávající zimní období!!! Děkuji! dr-PlíhalováReakce obchodu Himalife.cz
Dobrý den Jarmilo,
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu. Šaty Karina jsou u našich zákaznic velmi oblíbená.
Máme velkou radost, že jste spokojená. Není pro nás větší odměny. Na kvalitě zboží si
- Super
Tým Himalife -
Pěkné originální zboží, velmi rychlé dodání.
Tým Himalife -
Velká spokojenost. Vybrané výrobky mi byly doručeny prakticky obratem s velmi příjemnou pozorností, poděkováním, což není v dnešní době samozřejmostí. Já také děkuji
Dobrý den, Ireno,
- Rychlost dodání
- Krásný osobní dopis k věcem, který si schovám na památku
- Nádherné oblečení s úžasnými vzory, které ve vás probouzí to nejlepší a to nemluvím jen o estetice, je v něm duše
- Navíc velmi pohodlné a měkké oblečení
- Velikost je menší
Dobrý den, Heleno,
Tým Himalife -
- Kvalitní zboží a velmi pěkné za super ceny, rychlé dodání, komunikace obchodu
Dobrý den, Jano,
děkujeme moc za Vaše krásné hodnocení a recenzi.
Součástí naší nabídky jsou různé produkty, střihy a zároveň materiály. Pokud je potřeba s čímkoliv pomoci, jsme tu pro naše zákazníky každý všední den od 8-16 hodiny.. Máme nesmírnou radost, když vše klapne na jedničku a zákazníci jsou spokojení.
Ať už naše kousky vynesete kamkoliv a kdykoliv, přejeme vám, ať se v nich cítíte skvěle.
Spokojenost
Dobrý den Hano,
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená!
Ať vám šaty příjemně nosí!
Budeme se těšit na budoucí objednávku :)
- krásné vzory oblečení
- přesně udaná velikost produktu
Dobrá komunikace a vrácení zboží také bez problému.
Dobrý den Magdo,
děkujeme za 100% hodnocení našeho e-shopu. Jsme moc rádi, že oblečení vám sedí a jste spokojená! Pro lepší orientaci má každý náš produkt svou tabulku velikostí :)
Ať vás mikiny příjemně zahřejí a budeme se těšit na budoucí objednávku :)
- Objednávám opakovaně. Vždy zboží dorazilo včas
- S kvalitou zboží jsem byla spokojená a to včetně velikosti.
Je to opravdu spolehlivý a kvalitní obchod. Zboží je originální a velmi pěkně šité z kvalitního materiálu (zvláště umělé hedvabí je moc příjemné). Naposledy jsem koupila podzimní kabát a byla jsem opravdu mile překvapená pěkným zpracováním a je opravdu i teplý. Brala jsem si výjimečně o velikost větší a sedí mi skvěle.
Dobrý den Andreo,
děkujeme za milé hodnocení našeho e-shopu. Těší nás, že jste spokojená! Na kvalitě a originalitě si necháváme záležet a snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratší době :)
Ať vás kabát příjemně zahřeje!
Rychlost a kvalita
Dobrý den Jolano,
Na kvalitě si necháváme záležet. Objednávky od nás odcházejí v co nejkratším čase :)
Ať se vám oblečení od nás příjemně nosí!
- Vstřícné profesionální jednání
Poradili po telefonu a druhý den jsem měla doručeno
Dobrý den Stanislavo,
moc vám děkujeme za 100% hodnocení našeho e-shopu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená!
Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratším čase :) Jakmile budete potřebovat s čímkoli pomoci, neváhejte nás kontaktovat. Jsme vám k dispozici každý všední den od 8-16 hodin a rádi vám pomůžeme :)
Ať se vám šatomikina příjemně nosí!
Tým Himalife -
- Jeden den jsem objednala, druhý den jsem vyzvedávala! Super!
Dobrý den Drahomíro,
Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratším čase :)
Ať se vám šatomikina příjemně nosí!
Tým Himalife -
Výborná komunikace, ochota, Všem doporučuji.
Dobrý den Jane,
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojený!
Ať se obdarované kabát příjemně nosí!
Budeme se těšit na budoucí objednávku!
Tým Himalife -
vše pořadku ,šaty jsou moc slušive a dekuji za rychle dodani
Dobrý den Kláro,
Snažíme se, aby od nás objednávky odcházely v co nejkratším čase :)
Ať se vám šaty příjemně nosí!
Tým Himalife -
Šaty perfektní, akorát jsem si je musela dát upravit, délku, šířku před boky a do půlky zašít rozpadem, jinak mi koukal zadek.
Dobrý den, Květo,
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu. Máme radost, že se vám šaty líbí. Bohužel není v našich silách šít šaty na míru. Snažíme se oblečení šít tak, aby střih vyhovoval, ale pokud je někdo menšího vzrůstu nebo naopak je zákaznice vysoká, je možné, že střih sedět na 100% nebude.
Určitě zkuste příště oslovit náš zákaznický servis. Mohou vám poradit a dát pár tipů, které oblečení bude sedět o něco lépe než tyto šaty.
Rychlé vyřízení objednávky.
Dobrý den, Blanko,
Tým Himalife -
- Nejsou informace o tom jak máte uplatnit zakoupené šeky (jde pouze 1),musela jsem si zjišťovat
děkujeme za hodnocení našeho e-shopu a zpětnou vazbu.
Máme velkou radost, že jste spokojená.
Tuto informaci naleznete v našich obchodních podmínkách a systém objednávek vám tuto informaci také po zadání prvního poukazu napíše. U mnohých eshopů nelze kupóny kombinovat, u nás stačí, když se spojíte s naším zákaznickým servisem a kolegyně vám vyjdou vždy maximálně vstříc.
I to vidíme jako velký bonus.
Tým Himalife -
- Rychlé dodání, krásné výrobky.
Dobrý den, Radko,
děkujeme moc za Vaše krásné hodnocení a recenzi.
+Super rychlé dodání
-žádné nevímReakce obchodu Himalife.cz