- výběr zboží HEAD
- rychlé dodání z Rakouska
Perfektní člověk,poradí protoze tomu rozumí
Velice rychlá odezva, objednání a kdyby nebyl pátek tak do druhého dne dodáno. Ještě samozřejmě skvělá cena. Asi nejlepším na trhu.
- Velmi rychlé dodání
- Zboží (lyže) u zákazníka za 24 hod. na druhém konci republiky
- Rychlé zpracování objednávky
- rychlé dodání
- Super jednání a rychlé doručení objednávky
- Seriózní jednání
- Rychlé doručení zboží
- Rychlé dodání zboží
Děkuji za příjemný osobní přístup, svižné odpovídání emailem, vyhovění mému doplnění objednávky po odeslání objednávky, i za ověřující telefonáty. Zde jste člověkem, ne peněženkou s nožičkami.
- Skvele popisy a orientace na eshopu.
Na eshopu maji testy kol, coz je dobre při výběru kola.
- Výběr
- Rychlost dopravy
- Dárek
- Možnost konzultace
- Balení rukojeti
Super, výběr raket + jako jedni z mála měli raketu 26" Junior s gripem velikosti 1. Ačkoli psali že mají skladem u dodavatele do 5 dní, raketa byla do 3 dnů doma. Paráda :). Dárek ve formě klíčenky + nového ovinu prcka potěšil o to více. Děkuji! Do nevýhod jsem zapsal balení rukojeti, které si myslím bylo dobré zlepšit. Nám to v místě konce rakety - rukojeti přišlo lehce odřené, naštěstí ne na rukojeti smotné. Zbývala jedna vrstva strečky. To dodávám jen pro možné zlepšení už tak dobrých služeb.
- Skvělá komunikace, férové ceny i slušná dodací lhůta
- Nevýhody žádné
Výborné zkušenosti, odborné rady.
- Komunikace byla v pořádku
- Nákup jsem konzultoval nejdříve telefonicky. Nejvyšší spokojenost !
- Zboží (lyžařskou pláštěnku) jsem již mohl vyzkoušet. Super !
- Objednáte a potom už jenom čekáte na dodání.
- specializovaná prodejna prakticky značková
Nerad nakupuji některé zboží přes e shop . Ale v případě Head sportu po předchozí telefonické konsultace , která proběhla tak , že prodávající fakt hodně věděl s opravdu profesionální odborností a zohlednění doporučení v konsultaci jsem byl po obdržení lyží i vázání na 100% spokojen . Tychlost konsultace všechno OK .
Reakce obchodu HEADsportSHOP.cz
moc děkujeme za skvělou recenzi a doufám, že 2x páry lyží HEAD Vám budou dlouho sloužit. Snažíme se a je to snad i vidět na hodnocení google maps/firma u našich páteřních 3x aktivit a to shop v Praze/e-shop, test centrum HEAD ve Šp. Mlýně a půjčovně paddleboardů na Praze 4 - Vltavě v Braníku. Moc díky a přeji pěkné sportovní léto a lepší zimní sezónu v Čechách...M. Vosáhlo. -
- Poradenství na jedničku, rychlost vyřízení objednávky
- Rychlé jednání a komunikace