- Nalepky asi zle vyrezane, len tazko idu odlepit a tym padom sa krcia, cele nafigu. Neodporucam.
Neúnosně předražené štítky. Za 200Kč bych bývala doporučila
Bohuzel po 2 tydnech od odeslani a zaplaceni objednavky nemam ani zbozi a ani zadnou informaci ostavu objednavky.
Hodnoceni posledni obj.:
Po dokonceni obj.jsem zjistila chybu v doprave. Okamzite jsem zadala pres email o opravu. Do dneska nemam reakci na email ani zbozi. -
- Stitky nevydrží na prádle ani přes praní ani v sušičce. Vždycky najdu nějaké odlepené.
Dobrý nápad ale je to podfuk.
- Volala jsem hned druhý den po objednání zboží, že jsem objednala 2 produkty a jeden - konkrétně nažehlovací štítky bych chtěla zrušit. Ale telefon stáááále nikdo nebral. Poslala jsem tedy email. Přišel mi potvrzovací email nazpět, že nažehlovací štítky byly zrušeny.
- A jak jsem byla překvapená, když přišlo zboží včetně nažehlovacích štítků????
- Takže děkuju, nechci.
Reakce obchodu HappyLabel
Velice mne osobně mrzí, že jste nebyla s námi poskytnutými službami. Naše společnost na trhu funguje druhým rokem a mé největší úsilí jakožto zakladatelky značky směřuje právě k uspokojení požadavků všech zákazníků Happy Label.
V posledních měsících se poptávka po štítcích Happy Label několikanásobně zvýšila. Vrátila se nám základna pravidelných spokojených zákazníků z celé Evropy, ale také noví zákazníci. Štítky začínají masivně využívat nejen děti, ale i dospělí. Celý náš tým se maximálně soustředil na zvládnutí této situace a zajištění bezchybné výroby i navazujících služeb. Přestože jsme s úspěchem vyrobili a dodali štítky stovkám klientů, došlo na naší straně bohužel v několika případech k nedostatkům ve smyslu komunikace či pozdního dodání.
Ráda bych Vás ujistila, že bude-li v budoucnu příležitost, věnuji své úsilí k tomu, abychom Vás přesvědčili o našich kvalitách.
Happy Label -
- Možnost navrhnout si štítek podle vlastních představ
- Již po prvním vyprání se začaly některé štítky odlepovat -za ty peníze jsem čekala větší výdrž.
Dnes už bych do nákupu štítků nešla, zbytečně drahé a moc nevydrží.
Navíc byla barva ve skutečnosti mnohem tmavší.Reakce obchodu HappyLabel
Velice mne osobně mrzí, že jste nebyla s námi dodaným výrobkem spokojena.
Neustále se snažíme zlepšovat technologii výroby štítků, jejich grafickou podobu, rozšiřujeme nabídku o nové produkty. Současně neslevujeme z našich extrémních nároků na naše dodavatele a zejména materiály, ze kterých jsou štítky Happy Label vyráběny; to je totiž pro nás naprosto klíčové. Pokud zákazník následuje instrukce, štítky spolehlivě odolají mrazu, praní v pračce, mytí v myčce, ohřev v mikrovlnce. Stojíme si za tím, že naše štítky drží.
Happy Label :) -
- Komunikace, resp.nekomunikace