před převzetím zboží si zkontrolujte expiraci jídel, dali mi tam i pytlíky, které za 4 dny měli konec expirace
Reakce obchodu Hamham.cz
před převzetím zboží máte samozřejmě možnost si obsah zkontrolovat. Zároveň však obsluha informuje zákazníka o kratší trvanlivosti a nabízí buď zaslání peněz zpět na účet (v případě platby předem) nebo poskytuje okamžitou slevu (při platbě při převzetí). V případě nesrovnalostí je nutné ihned kontaktovat obchod na [email protected] . -
Maso v rajské bylo tvrdší
Reakce obchodu Hamham.cz
děkujeme za recenzi. Zároveň Vás poprosím, v případě nesrovnalostí, nespokojenosti nebo reklamace nás kontaktujte na [email protected] . Vždy je nutné znát datum spotřeby popř. LOT vyznačený na výrobku, abychom mohli vše vyřešit.
Děkujeme -
Vše by bylo v pořádku až na přesolenou gulasovou polevku
- široká nabídka hotových jídel
- snadná příprava
- špičková kvalita a chuť
V Hamhamu nakupujeme pravidelně zásoby na dovolenou. Všechna jídla jsou chutná a příprava je úplně jednoduchá. Každý si může vybrat, na co má chuť, a vystačíme přitom s jedním hrncem. Obchod i produkty mohu jedině doporučit. Dodací lhůta je delší (cca týden), ale jasně daná, navíc s možností výběru termínu a doobjednání položek, které v momentě objednávky nebyly na skladě.
Reakce obchodu Hamham.cz
velice děkujeme za Vaši recenzi. Vážíme si zákazníků, kteří se k nám opakovaně a rádi vracejí. Delší dodací lhůta je bohužel způsobena nutností chlazené dopravy a zároveň vytížeností přepravní společnosti. Objednávky se uzavírají s velkým časovým předstihem proto, aby mohla být linka naplánována.
Hezký den -
Zboží přišlo v objednaném termínu. Ocenila jsem, že ho přivezli v chladícím autě.
Všechna jídla jsou výborná, pro menší jedlíky stačí často jedna porce pro dva.
- rychlost dodání i přípravy jídla
- Z celkového počtu 21 jídel - 2 stejná jídla expirovala v den dodání, další 2 stejná jídla za dva dny, 1 jídlo za 4 dny, pouze 2 jídla měla dobu spotřeby 1 měsíc, 14 jídel expirovalo za 14-21 dní. Deklarovaná doba trvanlivosti 30,40 60 dní je tedy zcela zavádějící.
Reakce obchodu Hamham.cz
deklarovaná doba trvanlivosti není (jak si spoustu zákazníků bohužel myslí) od data objednání, nýbrž od data výroby. Nevaříme jídla dle objednávek, ale podle skladového množství. Může se tak bohužel stát, že některé nám "leží" v lednici příliš dlouho. V takovém případě by měla být informace na webu. Pokud není a přes to takové zboží dostanete, jednoduše pošlete emailem reklamaci s informací o druhu výrobku, jeho datu trvanlivosti nebo LOT, který je vyznačen na obalu. Bohužel jsem od Vás žádný email nenašla, řešila jste tuto situaci nějak s námi?
Děkujeme. -
- Hodně nedostupných jídel
Reakce obchodu Hamham.cz
bohužel nelze mít všechna jídla stále skladem. Často se stává, že zákazníci nechávají objednávky na poslední chvíli a následně pak "vykoupí" vše, co skladem je. Objednávat lze 10 dnů předem, pokud není nějaké jídlo skladem, stačí zapsat do poznámky v objednávce nebo se domluvit emailem.
Jsme také malá firma, někdo onemocní nebo si vezme dovolenou a hned máte zpoždění ve výrobě. Může dojít i k výpadku od dodavatele, a pokud není náhrada, bohužel musí výroba počkat. -
Rychlost a ochota
Snadná příprava,výborná chuť!
Jednoduché objednání na požadovaný termín, vyzvedávám v jídelně, vždy připraveno. -
- Rychlé dodání a kvalitní výrobky. Doporučuji
Dobrá kvalita nabízených jídel
- rychlé a pohodlné
není
- Chut jidel.
- Hodne jidel nedostupnych pri objednavce
Jídla u Hamham objednávám víc jak rok pro svoji maminku, poslední dobou přidávám už i jídla pro sebe. Musím říct, že jsou to jídla velice chutná, vyvážená a hlavně rychle připravená k podávání. V lednici vydrží velmi dlouho připravená kdykoliv je sníst. Vždy objednám na cca měsíc, takže i chlazená doprava vyjde slušně.
Reakce obchodu Hamham.cz
velice děkujeme za milou recenzi. Vážíme si zákazníků, jako jste vy, kteří se k nám pravidelně a rádi vracejí. Skvěle jste vypsala vlastnosti, pro které naše jídla připravujeme.
Děkujeme -
+ výdejna snadno dostupná, široký sortiment, dlouhá trvanlivost a hlavně chutná jídla!!!
Vynikajici jidla
- Je to v HK
- Je to dražší/ protože je to bez přílohy/.
bez problémů
Super chutny