Už po několikáté jsem nakoupila. Bundy jsou kvalitní a příjemný materiál.
- ochota a vstřícnost k zákazníkovi
V tomto obchodě jsem přes e-shop na podzim kupovala poprvé overal a pláštěnku pro fenku jezevčíka. Přišly dva krásné oblečky, které bohužel byly velké. Po telefonické domluvě s paní z obchodu, jsem objednala nové oblečky o číslo menší, aby fenka měla v chladném počasí v čem chodit. Teprve poté jsem původní velké oblečky vrátila, všechno proběhlo bez problémů včetně vrácení peněz. Oblečky sedí perfektně a kdo má jezevčíka, tak ví, jaký je problém pro něj sehnat obleček, který bude přes hrudník akorát a nebude zároveň krátký na zádech. Musím velmi ocenit vstřícnost a komunikativnost ze strany obchodu (po telefonu jsem mluvila ještě s jednou paní). Obě paní byly velmi vstřícné a ochotné s opravdovým zájmem poradit, abych byla spokojená. Přesně takhle by měla vypadat komunikace ze strany obchodníků. Ještě jednou moc děkuji, zároveň všem můžu obchod doporučit, protože servis pro zákazníky je velmi profesionální.
Naprostá sokojenost doporučuji
- Super
- Spolehlivý obchod se širokou nabídkou kvalitních produktů. Rychlé a příjemné jednání.
- Kombinezy pro fenky
Skvele oblecky, jen bych priste brala plastenku o cislo mensi nez zimni kombinezu.
Vše v pořádku,doporučuji
super obchod,krásné zboží,rychlost doručení
Naprostá spokojenost
rychlost
Spokojenost s vyberem
- velmi rychlé doručení, super komunikace a ochota
ještě nikdy jsem se nesetkala s tak velkou ochotou a milým chováním, které mají paní majitelka a prodavačka z obchodu, nemáme to do krámku zrovna blízko a když jsem volala, že bychom potřebovali přijet v den, kdy je ale zavřeno, paní okamžitě souhlasila , i přes to, že byl státní svátek a bylo zavřeno, ještě mám řekla, že takhle na nás bude mít aspoň čas protože s námi to je vždy na dlouho pokaždé dostaneme kávu a je nám tam dobře mají super sortiment, který jinde nenajdete a naše smečka 7 jorkšírů je luxusně oblečená, nedám na tyhle overaly dopustit, když objednávám přes internet, vždy je dodání do druhého dne a pokud zboží není, paní volá a řešíme jinou variantu, skvělá domluva
Bezchybná komunikace, ochotně zodpoví všechny dotazy. Objednávka doručena včas. Zboží kvalitní.
Krásný obleček :) Super obchod!!! Ráda zase něco koupím :) Děkuji :)
Jsem naprosto nadšena z přístupu lidi, kteří v obchodě pracuji. Obchudek vřele doporučuji. Škoda, ze není blíž.
- kvalitní oblečky pro psíky
výborná komunikace se zákazníkem a rychlost vyřízené objednávky
V e-shopu jsem nakupovala poprvé a byla jsem 100%-tně spokojena.
ochota poradit
rychlost vyřízení objednávky
kvalitně zabalené zboží -
- Výborná komunikace, dodání 2.den po objednání.
- Neznám
- Ne í
Výborná komunikace, rychlé dodání.
Reakce obchodu Hafhaf-shop.cz
mockrát děkujeme za Vaše milé hodnocení, rychlost dodání je pro nás jednou z hlavních priorit.
Přejeme hezký den
Váš Hafhaf-shop.cz -
- Vstřícné a milé jednání,vždy ochota najít řešení.
Vstřícné a milé jednání, vždy ochota najít řešení.
Reakce obchodu Hafhaf-shop.cz
mockrát děkujeme za Vaše milé hodnocení a budeme se těšit zase příště.
Přejeme hezký den
Váš Hafhaf-shop.cz