Rychlé dodání, všechno v pořádku. Doporučuji
Reakce obchodu GymBeam
Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste s námi i našimi produkty spokojeni.
Rychlé a bezproblémové dodání
Reakce obchodu GymBeam
Vaše pozitivní zpětná vazba nás moc těší. Jsme rádi že jste s námi i našimi produkty spokojeni. Děkujeme za Vaši věrnost.
- Ochota,vstřícnost,trpělivost,profesionalita
Reakce obchodu GymBeam
Vaše pozitivní hodnocení nás velmi těší. Jsme rádi, že jste s námi spokojeni a děkujeme za vaši podporu.
- Rychlost a kvalita
Vynikající
Reakce obchodu GymBeam
Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Těšíme se na Vaše další objednávky!
koupeno jako dárek
- rychlost dodání
Laura, team GymBeam -
- Velký výběr , přehledný internetový obchod .
- Mohl by gym beam udělat aplikaci do telefonu , takhle se musím přihlašovat pokaždé
Reakce obchodu GymBeam
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Každý Váš postřeh je pro nás velice cenný a motivuje nás být ještě lepšími.
Laura, team GymBeam -
Rychle doruceni, dobre zabalene, doporucuji
Laura, team GymBeam -
Vše dorazilo dle objednávky a rychle .
S obchodem jsem spokojená
- rychlost doručení
- Dobrý produkt
Laura, team GymBeam -
Objednávala jsem zde poprvé, byla jsem mile překvapena. Zboží bylo pěkně zabaleno, zásilka byla v pořádku!
Reakce obchodu GymBeam
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Vaše spokojenost je pro nás klíčová a jsme rádi, že se nám podařilo splnit vaše očekávání.
cena, rychlost dodání, spokojenost
Vse o.k.
Laura, team GymBeam -
Rychlé vyřízení objednávky, obchod mohu jen doporučit.
- rychle dorucene
- hezky zabalene
Laura, team GymBeam -
Rychlé vyřízení. Dobré ceny. Komunikace bez problémů.
- rychlost doručení
- kvalita oblečení
Vždy skvělé
Laura, team GymBeam -
rychle dodání jeden den objednáno druhý den vyzvednuto :-)
Laura, team GymBeam