• Objednala jsem si sportovní top, ten mi sice dorazil, ale nějaký úplně jiný, než který jsem si objednala.

Objednala jsem si sportovní top, ten mi sice dorazil, ale nějaký úplně jiný, než který jsem si objednala. Jsem unavená ze způsobu vrácení objednávky, protože jsem tím už jednou prošla a nechci tím procházet znovu. Takže jsem si top nechala, ale už si odtud nikdy nic neobjednám.

Reakce obchodu GymBeam

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste nebo s našimi službami spokojeni. Věříme však, že se nám podaří situaci společně vyřešit k vaší spokojenosti. V rámci zlepšení našich služeb Vás bude v nejbližších dnech kontaktovat zákaznický servis, abychom se pokusili vaši negativní zkušenost napravit.

• Dobrá dostupnost
    • rychlost vyřízení objednávky

Reakce obchodu GymBeam

Děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Těšíme se na Vaše další objednávky!

Kvalitní zboží,super ceny

Reakce obchodu GymBeam

Vaše pozitivní hodnocení nás velmi těší. Jsme rádi, že jste s námi spokojeni a děkujeme za vaši podporu.

Zuzana, team GymBeam

Rychle, levně, spolehlivě... Jinak doručení přepravcem (Zásilkovna) opožděno...

Zuzana, team GymBeam

Rychle, spolehlivé, výborné na cesty

Reakce obchodu GymBeam

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Vaše spokojenost je pro nás klíčová a jsme rádi, že se nám podařilo splnit vaše očekávání.

Zuzana, team GymBeam

• uplne me vytočilo, ze kdyz si objednám 7 kilovou zásilku. Dost logicky přesně pod dum do ppl parcelshopu. ty retardi mi píšou ze dorazí v pátek… to mi řeknou ze nesla dat do výdejny a ze dorazí jindy. tak ji dostanu až v pondělí a hodi to někam vic jak kilometr daleko… proste banda sráčů ten gymbeam… nedokážou si to ohlidat

nejhorší pico

• Fast
    • Convenient

Zuzana, team GymBeam

Spokojenost. Kvalitní oblečení za pěkné ceny.

Bezva

Rychlost, kvalita

Zuzana, team GymBeam

• Zboží přišlo během 2 dnů takže to bylo fajn.
    • V balíčku se otevřel doplněk stravy a zašpinil lepkavým práškem svůj obal i vše ostatní v boxu.

• Dobrá kvalita a rychlé doručení

Vše jak má být

e-shop super,Zásilkovna tragédie

Zuzana, team GymBeam

• Zboží většinou dorazí hned do druhého dne, vždy kvalitně a pěkně zabalené

Katka, team GymBeam

• Dokázal přečíst moji objednávku a dokonce ji i zabalit
    • Chtějí hodnocení práce kterou předpokládám že dělají běžně
    • Vzorky produktů o které nemám zájem

• Výborná komunikace
    • Rychle doručení

• přehledný sortiment

Katka, team GymBeam

• rychlost dodání, perfektní komunikace

rychlá dodávka

• Rychlost a spolehlivost dodani