- Velký výběr mobilůl, přijatelné ceny, výborná komunikace obchodu, vstřícné jednání při samotné koupi mobilu, služby.
- Nevím...
Dobrý e-shop i kamenná prodejna, vstřícné jednání, rychlé dodání, perfektní služby.
- rychlost
- Rychlost dodání zboží
Rychlé vyřízení objednávky
- Rychlost dodání
- Komunikace ze strany prodejce.
- Nad standartně vstřícný přístup !
- Nic, vše naprosto za jedna !
rychlý a bezproblémový obchod
Žádná komunikace ze strany obchodu, objednávka nedorazila v termínu,tedy vůbec proto jsem ji zrušil a zakoupil u mironetu osvědčeného obchodu..
Solidní jednání, ultra rychlé vybavení, doporučuji
Obchod mohu vřele doporučit. Hlavně pan prodejce byl velmi ochotný a milý. S telefonem zatím spokojenost. Jediná malá výtka k baterii. Docela rychle ubírá z kapacity baterie. Na druhou stranu však mobil bleskově nabíjet.
- Chcete někam zavolat - tak zavolejte do obchodu...
- J jsem pořad ve práce, tak neměl čás volat a upřesnit objednávku. Na internetu je možnost objednat bez volání, ale fakt musíš volat. Tak bohužel...
rychlost, komunikace super
rozšíření nabídky - místo skla nabídnuta nerozbytná folie (o možnosti jsem nevěděl) -
- Obchod s dobrými cenami
Naprostá spokojenost. Objednané zboží odpovídá popisu na webových stránkách.
Objednáno ve čtvrtek a doručeno po víkendu, v pondělí .
Sice mohu přijmout hovor až od 19.h., ale i tak oceňuji snahu prodejce , mne kontaktovat, ještě před vyexpedováním zásilky .
K vybranému produktu v akci, byl přiložen dárkem stylus -
- Dobrá cena, komunikace - zavolání před odesláním zboží a nabídka nalepení ochranného skla
- Prodejna až v Ostravě, ale doprava přes Zásilkovnu OK
- dobré ceny; rychlé zaslání zboží
Zboží bylo velmi rychle doručeno, vše pěkně zabelené. Před odesláním zboží mi z obchodu volali, že budo zboží odesílat, takže jsem přesně věděla, kdy zboží odeslo a kdy příjde. Navíc nabídli ještě nalepení ochranného sklad.
vše OK
- ochotný personál