• velmi rychlé jednání

• Rychlost + ochota.

• rychlé doručení
    • popis mobilu by měl obsahovat, že neobsahuje nabíječku...

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Ceny nižší než u konkurence
    • Kvalitně zabalené pro přepravu

První zkušenost a velmi pozitivní. Mohu doporučit.

• Velmi dobré ceny
    • Telefon došel v pořádku
    • Stylus jako dárek
    • Při odeslání e-mailu přijde e-mail zpět s tím, že nebyl doručen kvůli plné schránce.
    • Po objednávce ještě volají s nabídkou dokoupení ochrané fólie.

Největší výhodou tohoto obchodu je cena, která byla v době nákupu nejlepší z obchodů, které měly nějaký větší počet pozitivních recenzí na Heurece.

Trochu nepříjemné bylo to, že vždy když jsem jim psal na e-mail, okamžitě mi přišel zpět chybový e-mail, že mají plnou schránku. Můj e-mail ale i přes to zjevně došel, protože jsem pak dostal odpověď.

Další mírně matoucí záležitost byla, že mi po objedávce volala paní z tohoto obchodu a nabízela mi ještě dokoupení ochranné fólie, kterou by i rovnou aplikovali (cena akčních cca 600 Kč místo 800 Kč). V té době jsem měl ale už zakoupené ochranné sklo z jiného obchodu. Trochu jsem pátral na internetu, jestli tato fólie nebude lepší, ale nenašel jsem o ní žádné podrobnosti ani nezávislé recenze mimo tento obchod. I na stránkách tohoto obchodu je schovaná a skoro se nedá najít. V kategorii pro ochranu displeje, ani pro doporučené příslušenství k tomuto mobilu nebyla (tam byla jiná levnější skla). Je schovaná v kategorii "Počítače a doplňky", což mi přijde hodně neintuitivní. Vzhledem k vyšší ceně, nedostatku informací a i tomu, že při aplikaci by muesli otevřít balení telefonu a špatně by se mi pak ověřovalo, že je vše původní, zůstal jsem raději u svého původního levnějšího ochranného skla (mimochodem nelituji toho, funguje skvěle).

K telefonu přišel jako dárek malý stylus. To byla příjemná drobnost, i když po vyzkoušení ho prakticky asi nevyužiji (přesnost je srovnatelná s ovládáním prstem).

Celkově mohu obchod doporučuji. Telefon dorazil v pořádku a cena byla skvělá.

• Cena.
    • Rychlost dodání.

Spokojenost.

Příjemná obsluha, vše Ok.

• Cena,rychlost

Skvělý obchod, komunikace,rychlé doručení, vřele doporučuji.

• Skvělá komunikace, výhodná cena, rychlé doručnení do 24 hodin
    • nic

Nákup v obchodě GSM-Market.cz určitě doporučuji

• nejlepší cena na trhu
    • okamžité doručení

dodatečné telefonáty s nabídkou skla nejsou moje parketa, ale chápu

ok

• Nejlepší cena produktu. Komunikace.
    • Nic

Obchod můžu doporučit.

• Komunikace, nabídka, cena i doprava

• Rychlé jednání a dodání

• Rychlost, komunikace, nízké

• Velký výběr mobilůl, přijatelné ceny, výborná komunikace obchodu, vstřícné jednání při samotné koupi mobilu, služby.
    • Nevím...

Dobrý e-shop i kamenná prodejna, vstřícné jednání, rychlé dodání, perfektní služby.

• rychlost

• Rychlost dodání zboží