100%spokojenost
- Velmi vstřícné a příjemné jednání a bleskové doručení. Děkuji a určitě obchod doporučuji!
Vážený zákazníku,
velmi si vážíme Vaší pozitivní recenze. Celému týmu Vaše hodnocení udělalo velkou radost a budeme se i nadále snažit Vaši důvěru v nás nezklamat.
S pozdravem a přáním krásného léta
- dobrý
- nemá
https://growway-garden.cz/ -
- Rychlost, výhodné ceny.
Vážený zákazníku,
velmi si vážíme Vaší pozitivní recenze. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený a nadále se budeme snažit Vaši důvěru nezklamat.
https://growway-garden.cz/ -
- v těch slevách se výborně nakupuje... a taky zbožňuju samolepky a vzorky dalších produktů...
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za pozitivní ohodnocení naší firmy. Jsme moc rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený a budeme dělat maximum pro spokojenost i příštích nákupů u nás.
- +++++
+++++
Vážený zákazníku,
S pozdravem a přáním klidného adventu
- Skvělá komunikace
- Rychlá expedice
- Velky vyber
- Lokace
- Ochotna a prijemna obsluha
- Nema
https://growway-garden.cz/ -
Všechno je naprosto vynikající! Rychlá doprava, super komunikace. Jsem spokojena a doporučuji!
- cena, vyber zboži
Reakce obchodu GROWWAY GARDEN
velice Vám děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený a budeme se i nadále snažit Vaši důvěru nezklamat.
Krásné a pohodové dny
https://growway-garden.cz/ -
Určitě lepší Grow než v centru na který narazíte o mnoho lepší ceny a veliký výběr zboží primonaprodejne
Reakce obchodu GROWWAY GARDEN
velice Vám děkujeme za návštěvu a nákup v brněnské prodejně. Jsme rádi, že jste byl spokojen s výběrem i cenou nabízených produktů. Těšíme se na příští návštěvy, kde uděláme maximum pro Vaši spokojenost.
Krásné a pohodové léto
- Vše je vynikající!
S pozdravem a přáním pěkného jara
https://growway-garden.cz/ -
- skvělá komunikace se zákaznickou podporou, ochota, rychlost a dobrá cena.. To nejde nedoporučit! :-)
Vážený zákazníku,
velmi Vám děkujeme za kladnou a milou recenzi, která nám udělala velkou radost. Budeme se i nadále snažit aby i další objednávky proběhly k Vaší plné spokojenosti.
S pozdravem a přáním pěkného jara
https://growway-garden.cz/ -
Objednal sem si něco co nechci. aktualizujte svůj eshop. Ventilátor je jiný model a přišel bez upevňovací lišty. a rozhodne není nejtišší na trhu, ale to však nehodnotím jako problém GROWWAY, to je špatný popis dodavatele.
Reakce obchodu GROWWAY GARDEN
děkujeme Vám za recenzi a také za upozornění na popisek produktu. Popisy se snažíme aktualizovat podle výrobců a zřejmě právě dochází k úpravám. Vzniklá situace nás mrzí a budeme se snažit, aby Vaše další objednávky proběhly bez komplikací.
S pozdravem a přáním příjemného jara
- PŘEHLADNÝ WEB A RYCHLÉ DODÁNÍ
Reakce obchodu GROWWAY GARDEN
velice děkujeme za Vaši objednávku a zároveň moc pěkné hodnocení, které nám udělalo velkou radost. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen.
Přejeme Vám krásnou a pohodovou zimu
https://www.growway-garden.cz/ -
Nakupuji zde cca dva roky a jsem maximálně spokojený.
Dobrý den, pane Davide,
velice Vám děkujeme za objednávku, doporučení a plnou dávku hvězdiček. Vaše recenze nás velice potěšila. Taktéž Vám děkujeme za Vaši věrnost. Budeme se i nadále snažit, aby Vaše další objednávky proběhly v plné spokojenosti a ať Vás nezklameme.
rychlé a pohodlné
Dobrý den, pane Vratislave,
velice Vám děkujeme za kladnou recenzi, která celému našemu týmu udělala velkou radost.
Budeme se i nadále snažit, aby Vaše další objednávky proběhly v plné spokojenosti.
https://www.growway-garden.cz/ -
Komunikace s obchodem byla v pořádku, zboží bylo připraveno, slečna příjemná a ochotná. Hodnotím kladně a ráda nakoupím znovu
Dobrý den, paní Peňázová,
děkujeme Vám za příjemnou recenzi. Vážíme si Vašeho hodnocení a budeme se i nadále snažit, abychom Vás nezklamali.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Growway Garden s.r.o. -
Možnost osobního odběru a platba kartou na místě.
- rychlost a ochota
Vážený zákazníku,
Budeme se i nadále snažit, aby Vaše další objednávky proběhly k plné spokojenosti.