Pokud bych se 2 x telefonicky nedotázala na stav mé objednávky, nic se nedělo! V pondělí 23.12. opět dotaz, až poté mi přišla zpráva, že objednávka byla vyexpedována. Bohužel, byl to dárek vánoční. Vondřejcová
- Upozorní, že budete déle čekat a komunikují.
- Nabízejí i zboží, které nemají skladem a musejí to někde sehnat, aby to přeprodali, čímž se nákup prodlužuje a prodražuje. Na toto konkrétní nové album skupiny Ten Years After čekám 5. týden a je v nedohlednu, až po zaplacení jsem si všiml, že německý eshop jej nabízí levněji s dostupností do týdne.
Poctiví asi jsou a dodají běžné věci rychle. Pro nákup nosiče méně masové hudby ale doporučit nelze.
Zaplaceno, nedodáno
CO asi mám hodnotit, když nic nepřišlo!!!
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, omlouváme se za automatický e-mail ohledně hodnocení zboží, bohužel rozesílku emailu před dodáním zboží nedokážeme ovlivnit ani zastavit. Co se týče Vašeho zboží, máme ho objednané u dodavatele a čekáme na doručení. Mrzí nás, že to trvá dlouho, bohužel dodání u těžko sehnatelné položky nedokážeme uspíšit. Bohužel se může stát, že se zboží vyprodá nebo nám ho dodavatel nedodá. O tomto faktu jste vždy informován. Objednávku vždy můžete upravit, pokud již je dodací doba pro Vás příliš dlouhá, nebo zcela zrušit. Omlouváme se za komplikace. Verča, Gramodesky.cz
- Posíláte jiné zboží než jsem si objednala
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, omlouváme se, pokud Vám dorazilo něco jiného, než jste si objednala. V takovém případě je nejlepší nás kontaktovat hned po převzetí zboží, abychom mohli situaci prověřit. Koukala jsem do e-mailu a žádnou zpětnou vazbu od Vás nemáme. Tak nám prosím napište, rádi to s Vámi vyřešíme. Verča, Gramodesky.cz
Nevím,co mám hodnotit objednané mám nic nedorazilo a ani nevím ,jestli do Vánoc dorazí.
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, v tomto předvánočním chaosu bohužel dochází k mírnému zdržení dodání zboží k nám od dodavatele i v expedici od nás k zákazníkovi. Snažíme se, co je v našich silách, vybavovat objednávky jak nejrychleji umíme. Vaše objednávka je již vybavena, předána kurýrovi k doručení a mělo by být tedy všechno v pořádku. Děkujeme za pochopení. Verča, Gramodesky.cz
- Obchod má velkou nabídku titulů
- Dlouhé dodání zboží
- Bohužel zboží zatím nedorazilo, ačkoliv bylo objednáno před 19 dny
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, omlouváme se za komplikace. Bohužel, v tomto předvánočním chaosu bohužel dochází k mírnému zdržení dodání zboží k nám od dodavatele i v expedici od nás k zákazníkovi. Snažíme se, co je v našich silách, vybavovat objednávky jak nejrychleji umíme. Vaše objednávka je již v pořádku vyřízena a desku máte doma, tak by mělo být všechno v pořádku. Děkujeme za pochopení. Verča, Gramodesky.cz
- Doba dodání
Zatím čekám na CD 32 dní.......
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, omlouváme se za komplikace. U titulu, který jste si objednal, je termín na objednávku, to znamená, že položku můžeme objednat u dodavatele, ovšem s dlouhým termínem dodání (týdny až měsíce). Vždy závisí na dodavateli, zda nám zboží dokáže obstarat. Někdy se bohužel stane, že nám položku vypoví pro nedostupnost, ale o tomto faktu jste vždy informován automatickým e-mailem, abyste věděl, v jakém stavu se Vaše objednávka nachází. Dodání dodavatelem bohužel nedokážeme urychlit. Objednávku není nutné platit dopředu, ale stačí to až v případě, že se zboží dostane k nám na sklad. Pokud již nechcete déle čekat, je vždy možné platbu vrátit nebo objednávku zrušit. Neradi blokujeme finanční prostředky zákazníkům u zboží, kdy je termín vzdálený nebo nejasný. Děkujeme za pochopení. Verča, Gramodesky.cz
- Celkem komunikují. Ceny velmi rozumné, asi o 5% víc, než Amazon.
- Speciálnější věci objednávají a trvá to neuvěřitelně dlouho (na kapelu z Norska čekám 42 sní, zatím v nedohlednu. Srovnání s Amazon.de: tam o hodně rychlejší, nad 1000,- Kč zdarma, Gramodesky zdarma zaslání nad 2000,-.
Jsou poctiví.
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Dobu dodání bohužel nedokážeme ovlivnit, závisí na našich dodavatelích a distributorech, a veškeré informace, které máme k dispozici, předáváme zákazníkům, aby byli informováni o stravu a vyřizování své objednávky. Některé termíny se mohou prodloužit v závislosti na dostupnosti daného titulu, který nedokážeme urychlit. Děkujeme za pochopení. Verča, Gramodesky.cz
Zbozi pry skladem, nepotvrdilo se, nevadilo by to tolik, kdyby inkasovali az po naskladneni, pokud k nemu dojde - takhle zaplatite a mesice cekate... No, snad zbozi dojde...
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Objednávku nikdy nemusíte platit dopředu, nechceme nikomu blokovat peníze, když je občas dodání zboží nejasné. Objednávku stačí zaplatit až když všechny položky naskladníme. Děkujeme za pochopení. Verča, Gramodesky.cz
- špatná komunikace při reklamaci
teprve po zaplacení jsem zjistil, že zásilka dorazila neúplná - k zakoupené LP chybělo CD
Mnohonásobná marná snaha o kontakt s obchodem, jak věc řešit
S dvoudenním zpožděním sděleno ať vyplním reklamační formulář, ale já nechtěl vracet, ale jen kompletní dodávku - tedy ono chybějící CD
Sděleno, že jim to musím vrátit přes reklamační formulář = další den čekání na vygenerování odesílacího štítku pro přepravce (po dalších urgencích kde je odesílací štítek) sdělena informace, že Gramodesky.cz spadl systém, že musím opět čekat...
Atd... Je to na esej... Ale hodně smutnou...Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, velice se omlouváme za komplikace spojené s reklamací. Občas se nám bohužel stane, že se nám špatně napárují data od dodavatele a některé položky na našem webu neodpovídají tomu, co koncový zákazník dostane. V některých případech si toho všimneme dříve (bohužel pod zatavené zboží nevidíme), v některých případě nám to dá vědět zpět zákazník. Mrzí nás, že k takovému případu muselo dojít zrovna u Vás. Pro případnou reklamaci potřebujeme zboží zpět, abychom ho mohli fyzicky zkontrolovat nebo poslat dodavateli k reklamaci. Omlouváme se, pokud potvrzení štítku pro vrácení trvalo déle, než je obvyklé. Snažíme se vyřizovat reklamace v co nejkratším možném termínu. V době, když jsme si spolu volali, jsme měli bohužel opravdu výpadek systému a nebylo tedy možné cokoliv sdělit nebo urychlit. Dle historie momentálně vidím, že reklamace již dorazila, byla vyřízena a platba je na cestě zpět k Vám. Ještě jednou se omlouváme za komplikace a doufáme, že se tato nepříjemnost již nebude opakovat. Verča, Gramodesky.cz
2 měsíce skoro čekám na zboží hrůza
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, omlouváme se za komplikace. U některých titulů nebo položek na objednávku se nám bohužel občas může stát, že nám dodavatel položku vypoví pro nedostupnost. O stavu vyřizování objednávky nebo jakékoliv změně jste vždy automatem informován. U Vaší položky vidím, že je položka bohužel již vyprodaná a neplánuje se naskladnění v nejbližší době. Mrzí nás, že jsme nedokázali položku zajistit, bohužel ji nemáme možnost zajistit u žádného z našich dodavatelů. Objednávku můžeme v takovém případě obměnit za jiný titul, pokud byste si vybral, nebo zcela zrušit. Velice se omlouváme za komplikace. Tomáš, Gramodesky.cz
Objednavka sa predlzuje s tyzdna na tyzden
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou. U titulu na objednávku dodání trvá týdny až měsíce, jak avizujeme při objednání, bohužel nedokážeme určit přesný termín dodání, který závisí na našem dodavateli. U Vámi objednaného titulu máme objednaných více kusů, kdy čekáme na dodání dodavatelem. Položky na objednávku pravděpodobně nebudou bohužel doručeny do Vánoc. Pokud byste chtěl objednávku zrušit z důvodu prodloužení termínu, samozřejmě to pro Vás uděláme. Omlouváme se ještě jednou za komplikace. Tomáš, Gramodesky.cz
- velký výběr napříč všemi žánry
bohužel obě zakoupené desky dorazily zvlněné, Bob Marley - kraj desky s vlnou, která znemožňuje přehrání.
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou. Je nám líto, pokud Vám desky přišly poškozené. Bohužel pod zatavené kusy nevidíme. I když je to nemilá situace pro obě strany, máte samozřejmě možnost desky reklamovat, viz www.gramodesky.cz/vraceni, kde najdete pro reklamaci vše potřebné. Ještě jednou se omlouváme za komplikace. Verča, Gramodesky.cz
objednáno 11.10. údajně odesláno 14.11. a dnes 18.11. zboří nemám
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, Vaši objednávku jsme předali do přepravy Zásilkovně dne 14.10. a dle sledovacího čísla vidím, že ji Zásilkovna přijata do přepravy DEPO, Benátky nad Jizerou téhož dne, ale od té doby se nehýbe. V takovém případě jsme napsali požadavek Zásilkovně pro dohledání zásilky s podezřením na ztrátu zásilky. Váš e-mail jsme vložili do kopie, abyste byl o tomto také informován. Za způsobené komplikace se velice omlouváme. Verča, Gramodesky.cz
Zdalo se, ze dodani probehne zahy, info o doobjednani polozek probehlo(ac se jednalo o polozku jednu - ale jasny, bot nevi), po nekolika dnech info, ze nezapomneli, cekame...pak uz nic, po vice nez dvou mesicich ticho po pesine... Ale treba jeste...
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou. Bohužel u některých položek trvá dodání týdny až měsíce, někdy s nejasným výsledkem. Snažíme se zákazníkům nabídnout širokou škálu hudebních nosičů, ale ne všechny položky se nám vždy podaří od dodavatele obstarat. Stejně tak to je ve Vašem případě, kde vidím, že jsme Vám posílali e-mail, že zboží bylo bohužel z nabídky všech našich dodavatelů vyřazeno a v nejbližší době nebude dostupné, ani ho bohužel momentálně tedy nemáme kde sehnat. Mrzí nás, že jsme Vaši objednávku nemohli zkompletovat a doplnit Vaši hudební sbírku. Za tuto skutečnost s nedostupným titulem se velice omlouváme. Verča, Gramodesky.cz
Pořad čekám a stále nic?’
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, zkontrolovala jsem stav Vaší objednávky a ta nemohla být odeslána, protože stále čekáme na platbu. Jakmile objednávku zaplatíte, rádi Vám ji samozřejmě odešleme. Verča, Gramodesky.cz
- Zatím nic nepřišlo z objednaného zboží.
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, děkujeme za zprávu. Zkontrolovala jsem Vaši objednávku a ta nemohla být zatím doručena, neboť v ní máte položku v předprodeji, která bude vycházet teprve v září. Objednávku bychom poslali, jakmile by byla kompletní, ale informovali jsme Vás, že jeden produkt z objednávky je pravděpodobně u dodavatele vyprodán, takže objednávku můžeme rozdělit a již dostupné položky odeslat a na zbytek si můžete počkat dle dostupnosti nebo obměnit nedostupný titul jiným, či ho zcela zrušit, aby Vám neblokoval objednávku. Napište nám, co je pro Vás nejlepší. Verča, Gramodesky.cz
Už asi měsíc čekám a nic..
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, děkujeme za zprávu. Zkontrolovala jsem Vaši objednávku a čeká se v ní na CD, které by dle předpokladu dodavatele mělo dorazit k nám na konci září. Omlouváme se, bohužel některé objednávky trvají vyřídit déle, i když se snažíme vybírat dodavatele s nejkratší dobou dodání. Jakmile k nám chybějící CD dorazí, rádi Vám objednávku vyexpedujeme. Děkujeme za pochopení. Verča, Gramodesky.cz
- Mizerná práce, chlapci!!!
Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ
Dobrý den, je nám líto, že nejste spokojen s vyřizováním objednávky. Přáli bychom si, abychom mohli objednávku již odeslat, ale bohužel jste si objednal tituly na objednávku, kde je čekací doba týdny až měsíce a závisí na dodavateli, zda nám tituly sežene. Ne vždy je to bohužel s jasným výsledkem. Někdy se může jednat o již vyprodané tituly, nebo tituly, které jsou těžko sehnatelné. O průběhu vyřizování objednávky jste vždy informován automatickými e-maily. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace. Verča, Gramodesky.cz