• Zmeni Vam objednavku a poslou jine zbozi, bez dotazu
    • Spatna komunikace

Objednal jsem specialni edici alba (2CD), kterou obchod nabizel jako dostupnou u dodavatele. Po trech tydnech obchod zjistil, ze danou edici nemuze sehnat. Bez zadneho dotazu, zmenil moji objednavku (presne tak, zmenil popis objednaneho zbozi) a odeslal mi normalni edici (1CD), navic za stejnou cenu te specialni. Nastesti jsem neplatil predem. Obchod se pak omluvil za chybu par dnu po te, co jsem jim psal, ze zasilku nevyzvednu.

Jak můžu něco hodnotit když mi zboží stále nedorazilo.

Proražený obal 2CD. Přibalený nový ale jen pro 1CD. Tedy nepoužitelné. Nevím proč expedují poškozené zboží.

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

moc se omlouváme, pro urychlení expedice vaší objednávky jsme vám odeslali zboží i přes to, že k nám přišlo poškozené. To, že byla k vaší objednávce přibalená nesprávná krabička je samozřejmě naše chyba, velmi rádi vám ji vyměníme. Vzhledem k množství drobně poškozených obalů které k nám dorazí od dodavatele bohužel nemůžeme vracet každou krabičku.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za komplikace. Ondra, GRAMODESKY.CZ

Nevím co se děje-nic nepřišlo…!!!!

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

objednal jste si zboží, které nemáme skladem a je třeba ho dopravit od dodavatele. O tomto jste byl informován na stránce produktu i v nákupním košíku. Opět jsme vás o stavu informovali týden po odeslání objednávky a krátce poté jsme zásilku expedovali. Jsme rádi, že už nyní máte objednávku doma.

S pozdravem, Ondra, GRAMODESKY.CZ

This delivery was great but I previously had an order waiting almost 5 months!

Hello,

we are sorry for the long wait times, but that is unfortunately not something we can change. If you want, we offer more than 20 000 items in stock and more than 80 000 that are directly available within 10 days.

Many thanks, all the best, Ondra, GRAMODESKY.CZ

Po 20 dnech nemám info o objednaném zboží.

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

o stavu vaší objednávky jsme vás informovali 7. 11. a 21. 11. Jste si jistý, že vám zprávy nezapadly do spamu? Každý náš email obsahuje odkaz na sledování objednávky s aktuálními termíny a informacemi o doručení. Též nás můžete kdykoliv kontaktovat přes formulář u sledování, telefonicky či emailem.

Jsem rád že už nyní máte objednávky doma, s pozdravem, Ondra, GRAMODESKY.CZ

Doposud čekám na zásilku, kterou jsem hned při objednání zaplatil.

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

bohužel jste objednal zboží, které nemáme skladem a bylo třeba ho doobjednat. O tomto jste byl informován na stránce produktu i v nákupním košíku. Oproti uváděné dostupnosti 1 týden jsme objednávku expedovali již za 4 dny. Doufáme tedy, že jste byl nakonec s nákupem spokojený.

S pozdravem, Ondra, GRAMODESKY.CZ

• prodávají něco, co VŮBEC nemaji !!!
    • nedoručeno...

Nedoručili , co vůbec nemají.
    klamou...

S pozdravem, Ondra, GRAMODESKY.CZ

• Vrácení vadné desky proběhlo jak má být, rychlé vrácení peněz.
    • Objednávku jsem obdržel ve stavu:
    • Všechny tři tituly měly poškozené (prošoupané - prodřené) vnitřní obaly desek i ochranné folie vlastního obalu desky.
    • Vlastní desky (všech 5 ks) byly vylezlé z obalu cca 1-3 mm a znečištěné.
    • Dva tituly po odstranění prachu byly funkční, ale deska LP Mike Oldfield: Tubular Bells byla tak znečištěná, že ji nelze přehrávat - silný praskot. Tata deska byla vrácena ve lhůtě 14 dnů.
    • Na ponechané desky budu muset zakoupit vnitřní obaly, na požadavek náhrady obchod nereagoval.

Desky byly pravděpodobně špatně zabalené a poškozené dopravou.

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

moc se omlouváme, tato situace nás mrzí. To, že si desky prosekají cestu ven z obalů lze spolehlivě řešit pouze jediným způsobem, a to jejich vyjmutím. Tuto službu můžete nyní zvolit v košíku před odesláním objednávky.

Váš případ vidím jako vyřešený, mrzí nás, že jste nám při vyplňování reklamace nezmínil i poškození zbylých desek, rádi bychom vám je vyměnili.

Omlouváme se za komplikace, s pozdravem, Ondra, GRAMODESKY.CZ

• Žádná

Zboží ani po 12 dnech ještě nedorazilo aniž by mne někdo kontaktoval.

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

Omlouváme se za nepříjemnosti, bohužel na toto zboží jsme čekali delší dobu než nám ho dodavatel zaslal. Během objednání jste ale o přibližném datumu dodání informován byl už při vytvoření objednávky a následně v mailu, který potvrzoval vytvoření objednávky. Zboží jsme poté ihned po přijetí odeslali.

• Hrůza
    • Nekomunikace
    • Dlouhá doba dodání

Zboží jsem objednal 3.4. 2022, dnes je 15.4. a zboží pořád nemám. Kdybych se sám nezajímal, tak mi nikdo ani nedal vědět, co s objednávkou je. Čirá hrůza, nikdy více.

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

omlouváme se za dlouhou dobu dodání. Bohužel na některé položky se čeká déle. Po nahlédnutí do mailu, ale vidím, že Vám odešly všechny automatické maily, které informují o delší dodací lhůtě. Informován z naší strany jste tedy byl stejně jako ostatní zákazníci. Vaši objednávku jsme odeslali 14.4. a zásilkovna Vám ji doručila až 22.4. což chápu, že je dlouhá doba, ale bohužel efektivitu zásilkovny nijak neovlivníme.

GRAMODESKY.CZ

• Internetový obchod, který není schopný poslat zboží v pořádku. Měl jsem poničenou krabička vinou špatného zabalení. Všiml jsem šli, že to je jejich nešvar, protože hodně kupujících přede mnou dopadlo jako já.Proto NEDOPORUČUJI!!! V Bontonlandu se mi toto nikdy nestalo.
    • Nedbají na kvalitu dodaného zboží!

Obchod, který neumí zákazníkovi poslat kvalitní zboží, je v dnešní době konkurence nepoužitelný.

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

mrzí nás, že krabička přišla poškozená. Na obalových materiálech stále pracujeme a ladíme je k dokonalosti, aby produkty přežily zacházení kurýrů. Nicméně pro takovéto případy máme krabičky náhradní, které zasíláme zákazníkům zdarma nebo jim CD vyměníme za jiné. Od Vás jsme nedostali jedinou informaci, abychom mohli situaci napravit.
    Budeme rádi, pokud si u nás příště vytvoříte objednávku a bude cokoliv v nepořádku, když nás kontaktujete přes email a my se pokusíme situaci vyřešit k Vaší spokojenosti.

GRAMODESKY.CZ

• Vracela jsem zásilku a dosud neprislo vyúčtování, vrácení penez

Rychlé vyřízení ale vrácení peněz pomalé

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

omlouváme se za komplikace. Platby se musely ručně schválit a nejspíš došlo k vypršení autorizace. Proto jsme Vám platbu vraceli později. Na tomto systému jsme zapracovali a platby se nyní vracejí téměř okamžitě.

GRAMODESKY.CZ

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Zatím je obchod takovým polotovarem, jemuž nějak chybí šťáva. Možná by měl zůstat jen internetovým. V prodejně, když už ji najdete (vchod je z jiné ulice než jaká je adresa), mají jen velmi málo desek na výběr. Hned upozorní, abyste je vraceli na původní místo, ale vzhledem k tomu, že jich je pár, je instrukce dobře splnitelná. Čekal bych třeba, že tam bude hrát muzika, ale samozřejmě toť jen detail.
    Pokud se vám nicméně určité LP zalíbí, ještě nemáte vyhráno, neb se třeba zjistí, že už si ho někdo objednal a je tedy pro jiného zákazníka. Takže jako obchod, jenž stojí za návštěvu, bych ho úplně neoznačil, ale máte-li konkrétní přání a pošlete objednávku, nahrávku seženou. Nicméně při dnešním kurzu € se více vyplatí obchody v sousedních zemích. A nejste-li úplně z Liberce, za větší výlet to zatím nestojí. Leč držím palce majitelům, ať na tom zapracují a zlepší se, třeba jsou to jen potíže růstu.

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

mrzí nás, že nejste s vaší objednávkou spokojený. Prodejna zatím není otevřená pro veřejnost, o čemž jsme vás předem informovali. Též jsme vás informovali o tom, že vchod je z druhé ulice než je číslo popisné. Na prodejně je vám i v tomto stádiu k dispozici přes 3000 desek, nevím o jiném obchodu v Libereckém kraji který by nabízel zákazníkům podobné množství. Vzhledem k tomu, že jsem pro Vás prodejnu otevíral na 5 minut, přišlo mi divné k vaší návštěvě pouštět hudbu. Jinak ji samozřejmě pouštíme.

Budu rád pokud naši prodejnu navštívíte i tehdy, až bude otevřená.

Děkuji, s pozdravem
    Ondřej, GRAMODESKY.CZ

Deska měla být skladem a s dostupností "ihned", objednáno 6. 10., dnes je 13. a nemám nic.

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

znovu se omlouváme za vzniklé komplikace. Desku jsme nemohli dohledat z důvodu stěhování antikvariátních desek. Po telefonické dohodě ji však kolega dohledal na skladě a poslali jsme ji. Mrzí nás, že jsme to přesně na den narozenin nestihli, ale jsme rádi, že deska nakonec dorazila v pořádku a po telefonickém ujištění, jste nám potvrdila, že jste s deskou spokojeni.

Zuzana Cimmermanová

Uplynul měsíc a nic se neděje, tak nemohu ani ohodnotit produkt, který jsem neobdržel.

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

bohužel jste objednal zboží které ani vydavatel nyní nemá skladem, o této situaci jsme Vás informovali emailem 1.9. Vaše zboží máme objednané a jakmile ho vydavatel naskladní, budeme Vás informovat.

S přáním pěkného dne

Ondřej, GRAMODESKY.CZ

Na zboží čekám již minimálně 5 týdnů a stále nic.

Reakce obchodu GRAMODESKY.CZ

bohužel, u titulů označených jako na objednávku nemůžeme garantovat dodací lhůtu, jelikož se často jedná o týdny až měsíce.

Předběžné datum doručení můžete ještě před nákupem ověřit kliknutím na 'Kdy zboží obdržím?', po odeslání objednávky pak máte přístup na podrobné sledování dostupnosti, obsahující konkrétní časy dodání a aktuální dostupnost udávanou dodavatelem.

O dostupnosti objednávky jsme Vás též informovali emailem 17.8. Jsem rád že jsme spolu věc vyřešili telefonicky, akorát mne mrzí Vaše negativní recenze.

Děkuji, s pozdravem, Ondřej Sanetrník