• aniž jsem to požadoval, obsluha výdejního místa mi nabídla dovoz až na místo, kde jsem zrovna byl
    • hned po objednáce jsem dostal její potvzrní, pak mi již ale nepřišla žádná další obvykle očekávaná informace o stavu objednávky, až když mi mělo být doručeno

rychlost, ochota

Perfektní komunikace a velmi ochotný pracovník obchodu.

Přehlednost, podrobný popis produktu, vše odpovídá skutečnosti, rychlá dodávka.

• Rychlost
    • Maximální ochota
    • Příjemné jednání

Prostě super!

Jsem sice vyzýván k ohodnocení něčeho, co jsem neobdržel - tedy levá ruka neví co dělá ta pravá, ale v ČR mě tato praxe zase příliš neudivuje - hodně se mluví a opak dělá !

• Vše vysvětlí, seřidí a jsou velmi ochotní.

Jsou opravdu kvalifikovaní, velmi ochotní a věnují se velmi ochotně zakazníkům.

• Rychlé dodání zboží

Výborná komunikace, vstřícné jednání, spolehlivost a rychlost vyřízení objednávky. Děkuji vám.

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• ochota, dodávka vč. 1 ks náhradního dílu

Přístup k zákazníkovi, dodávka vč. 1 ks náhradního dílu navíc. Jde o objímku řemínku přidržující volný konec řemínku. Často se tento díl poškodí. U předešlého dodavatele jsem musel objednat a zaplatit celý řemínek Garmin, vč. 2 ks osiček a specielních montážních šroubováků. T.j. za cca 3-4x vyššícenu !!! Tento obchod dodává jen to, co opravdu potřebuji. Super.

• Našel jsem zde co jsem potřeboval.
    • Neznám

Po telefonu (tel.číslo Praha)mě pan dobře poradil a byl příjemný...-))

• Dodání proběhlo o trošku déle než jsem čekal ale v normě. Chápu,nemuselo být skladem.

Vše bezva.

Vše podle objednávky

• Sortiment, zboží skladem i před Vánocemi.
    • Nic.

• Rychlost dodání zboží.