- Kvalifikovaná obsluha, která dokáže poradit.
- Informaci, že zboží je připraveno k vyzvednutí jsem dostal telefonicky, což bylo v pořádku, i přesto by však bylo dobré aktualizovat stav objednávky na webu, doposud je stav objednávky uveden jako "zpracovává se".
Skvělý servis pána v pražské prodejně. Volal jsem že pojedu na kole a nemám ho kde zamknout jestli by to šlo vyzvednout rychle. Když jsem přijel a opírám kolo venku tak ještě než stihnu otevřít tak přiběhl pán s mojí objednávkou a fakturou, vše vyřízeno asi za 5s. Doporučuji!
- Výborný přístup k zákazníkovi
- Rychlé doručení
- Skvělá komunikace
- vše od Garminu na jednom místě
- zkušená obsluha
- dobře poradí
je jen ve velkých městech, na venkově jen v Brně
Bohužel, objednané zboží již není na trhu. Komunikace s obchodem velmi dobrá, seriózní a vstřícné chování pracovníků.
- Velmi ochotný personál. Když mám problém s GPS navigací je to jediný servis v Praze, kde se problému s mou navigací věnovali. Přeinstalovali systém, když byl problém dál, zapůjčili zdaram držák na sklo a zjistilo se, že problém byl v držáku, tak jsem si koupil nový. SUPER OBCHOD, SUPER SERVIS.
Tento eshop nedoporučuji. Byl to první můj nakup v tomto eshopu. Celkové ohodnocení - nizká kvalita servisu pro zákazníky. Argumentuji. Jako první bod. Vysoká cena přepravy (150kš) za malou a velmi lehkou věc. Další bod. Eshop zaslal mi zboží na fakturační adresu, ne na dodací. Na dodací adresu jsem nezapomněl. Dodací adresa mi hned přišla v automatickém potvrzení - emailu o nákupu zboží. Kvůli tomu jsem musel zbytečně ztrácet čas a jít pro baliček do parcelshopu kde to bylo uloženo.
rychlé jednání,super komunikace,vstřícnost
- ochotný přístup
- dobrá dostupnost
- rychlá obsluha
obchod splnil mé očekávání, doporučuji jej
- Rychlost doručení
- věci skladem, flexibilní přístup
- výborná komunikace, doručení dle přání zákazníka
Vše OK.
Zboží které bylo na skladě mě bylo ihned doručeno druhý den. Zbytek objednávky mi bude doručeno v nejbližším termínu.
Rychlá komunikace a zaslání aktivačního kódu a návodu na instalaci e-mailem (přesně jak je uvedeno přímo u zboží).
- Spolehlivý e-shop, kamenné prodejny, pro koupi zařízení Garmin dobrá volba, rychlé dodání zboží
- Žádné
zboží bylo doručeno hned druhý den po objednání,vše super
- Velmi vstřícná komunikace a bezproblémové jednání
Obdžel jsem jiné zboží....