Látka označená jako černá (a vyfocená tak aby vypadala černě) byla režně šedá. Na látce jsou také drobné vady.

Látka přišla velmi nekvalitní! Kazy přes celou šíři!

• Výhodné ceny
    • Rychle doruceni

Vzory a barva látek je jiná než na fotkach- doporučuji si zaslat před koupí vzorek.

• Poničený polštář v povlečení

• Objednávka dorazila, bohužel Bavlněné plátno SIMONA - vánoční vzor vločky na zářivě červeném - metráž š. 160 cm
    • Šířka látky: 160 cm
    • Délka: 10 m,. Látka není červená, ale svítivě růžová.
    • jiná barva látky

Objednávka bohužel Bavlněné plátno SIMONA - vánoční vzor vločky na zářivě červeném - metráž š. 160 cm
    Šířka látky: 160 cm
    Délka: 10 m látka není červená, ale růžová, posílám zpět a při tom mi bylo po telefonu sděleno, že k vrácení financí dojde až po Novém Roce 2023.
    Nedoporučuji tento obchod, bohužel.

U tohoto obchodu jsem objednal 4.11.22 vánoční povlečení. Datum odeslání bylo 5.11. a doposud je u objednávky omluva, že zboží bude odesláno v nejbližších dnech.... Patrně se ještě šije.....

• Rychlé doručení
    • Strašné nastříhání a rozdílné odstíny látky

V tomto obchodě jsem nakupoval podruhé.
    První nákup látky i s obšitím proběhl vpořádku.
    Při druhém nákupu jsem si objednal dekorační látku bez obšití, pouze nastříhanou.
    Měly to být 4 ks 150x70cm žlutá a 2 ks 150x70cm.
    Zelená byla vpořádku, ale žlutá katastrofa - dodané rozměry byly úplně jiné (150x115,120), střižené naprosto otřesně křivě a jako bonus měl jeden kus látky jiný odstín než zbylé tři.
    Pokud ještě někdy budu nakupovat v tomto obchodě, nechám si poslat látku vkuse a nastříhám si jí raději sám, protože takovou čuněčinu nesvede snad ani učeň prvního ročníku při svém prvním střihu.

• nádherné látky
    • Nevstřícnost

Požádala jsem v poznámce o zaslání balíku do jiné pobočky zásilkovny, než mi našel systém. Naše byla údajně plná. Ačkoliv jsem během téhož dne do naší pobočky provedla několik objednávek, stále mi tvrdili, že to nejde. Nabídla jsem další alternativu v jiném městě. Požádala jsem tedy o změnu na pobočku, kam jsem schopna dojít. I přes poznámku a výměnu několika e-mailů, kdy mi bylo odmítnuto, bylo zboží odesláno na pobočku, kterou jsem výslovně nechtěla a několikrát jsem to psala, že se tam nemám jak dostat. Se zákaznickým přístupem jsem tedy hodně nespokojena. Balík jsem si musela nechat sama přesměrovat. Jelikož mám také e-shop a posílám zásilkovnou balíky denně vím, že můj požadavek byl naprosto banální. Avšak paní, co seděla za počítačem měla zřejmě protivný den. Myslím, že obchod ani nemůže po takovém jednání čekat pozitivní recenzi.

• Kvalitní látky, barva odpovídá.
    • Objednala jsem přesnou délku látky, nemám možnost stříhání (malý stůl i prostor) - látky je mnohem víc a není vůbec ustřižená rovně - bude nutné zastřihnout obě strany. Mám 4 kusy, takže budu muset stříhat 8x. To mě velmi zklamalo. Navíc si budu muset na to koupit nové nůžky.

Na internetu vše vypadá krásné a kvalitní. Ve skutečnosti ani barvy a kvalita
    neodpovídají obrázkům.
    Příště budu nakupovat jen co uvidím na vlastní oči.

• Šití na objednávku - leč neprofesionální, nereagují na reklamaci
    • Chybí zpětná vazba - naprosto příšerné šití, křivé, zip na 3/4, hnus

Nekomunikují, k reklamaci se nevyjadřují, křivé šití u povlečení na objednávku. Nelze použít jako dárek.

• barevné provedení zboží vůbec neodpovídalo obrázku

Jinde mají za stejné peníze kvalitnější výrobky. Už zde nakupovat nebudu.

• uznávají reklamace
    • podvádějí. Vědomě nabízí jiné zboží, než ve skutečnosti zašlou.

Zboží není kvalitní. Reklamaci řešit nebudu, ale objednávat zboží zde již nebudu a známým eshop také nedoporučuji.

Povlečení bylo jiné barvy, na fotce byl podklad smetanový, ve skutečnosti jakoby zapraný šedý, opravdu nehezké povlečení. S fotkou, podle které jsem povlečení objednala, se nedá srovnat.

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Přemrštěné ceny

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé a taky naposledy.Zboží nehorázně předražené,které svou kvalitou neodpovídá ceně ani náhodou.Předpokládala jsem,že luxusní osuška za 600kč nebude vypadat stejně,jako ta,kterou fasuju v práci.Za nákup šesti ručníků a dvou osušek jsem zaplatila přes tři tisíce,a to co mi přišlo,mě vážně naštvalo,nebála bych se použít peprnější výraz.Tento obchod určitě s čistým svědomím nikomu nedoporučím.

Reakce obchodu Goldea.cz

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Kontrolovali jsme vaši objednávku, abychom si ověřili, jaké konkrétní ručníky a osušku jste si objednala. Vámi objednané bambusové ručníky a osušky patří k našemu nejprodávanějšímu sortimentu, dokonce my sami, všichni zaměstnanci tyto ručníky a osušky sami používáme a jsme s nimi maximálně spokojeni. Vaše zpětná vazba nás tedy opravdu překvapila.

Pokud jste s dodaným zbožím opravdu tak nespokojená, můžete nám je samozřejmě vrátit, pokud jsou ve stavu, ve kterém jste je obdržela. Za vrácené zboží vám pak vrátíme peníze.

Za tým Goldea.cz, Ondřej Boček

Dobrý den, na obchod asi nemám výtku, ale zboží/kvalita neodpovídá ceně. Musím připustit, že v Lidl nebo IKEA jsem koupila kvalitnější povlečení a za nižší cenu. Po vyprání povlečení, jsou vidět sklady (bílé pruhy) a to mám velký buben od pračky. Veliké zklamání. Chtěla jsem podporovat české výrobce, ale kvalita materiálu je hodně nízká.
    O plážové osušce tvrdíte, že je vysoce savá... je hned mokrá a to syn není ani usušený. Froté taky nekvalitní. Tento obchod bych nikomu nedoporučila. Omlouvám se, ale je to tak. Stálo to dost peněz a vůbec nejsem spokojená. Pokud byste měli kamennou prodejnu, šla bych to ihned reklamovat .
    L. Doleželová

• Přehledný e-shop
    • Odesláno až 5. den po odeslání, i když na e-shopu bylo zboží skladem.
    • Vůbec nereagovali na emailový dotaz ohledně stavu objednávky i přes opakované zaslání emailu.

objednala jsem metráž lehátkovinu v šíři 60cm,
    ovšem poslali mi látku ustřiženou z jiné šíře, to jest dodaných 5 metrů mělo tkaný lem jen po jedné straně 5 metrové délky ....