Objednané zboží přišlo do zásilkovny velmi rychle po uskutečnění objednávky.
- Skvělá kvalita
- Stejné jako na obrázku
- Super cena
- Milý servis
Zboží bylo dodáno velmi rychle a v pořádku
- Rychlý
- Ceny
- Komunikace
- Zboží neodpovídalo fotkám a popisu
Objednávala jsem dceři dva králíčky Bingy. Byli menší než bylo avizováno a obrázku se příliš nepodobali, ale stačil jeden vysvětlující mail s fotkami a přišel omluvný mail se zpětným kódem do zásilkovny s možností reklamace, nebo odstoupení od smlouvy. Využila jsem druhé možnosti a asi do týdne od zaslání zpět mi přišly peníze za zboží i dopravu. Takže vlastně doporučuju, klientský servis je na velmi dobré úrovni, vše proběhlo velmi rychle a k mé spokojenosti. Klidně zde nakoupím znovu, ale asi jen něco, kde mi nebude tolik záležet na vzhledu.
- Rychlost dodání
- Všechno bylo v pořádku.
Spokojenost, široká nabídka a rychlé doručení.
vše v pořádku děkuji
Vše ok, mluvící plyšový papoušek dorazil a mluví :-)
- Krasna cena vyrobku
- Cena za postovne
Celkový dojem z obchodu je dobrý, pouze elektrický brousič nedoporučuji.Nebrousí a je celkově na baterky.
- Rychle a presne.
- Rychle doručeno
- Vše hladce proběhlo
Doporučuji.
Dárek byl za pár dní doručen. Vše v pořádku, bez komplikací proběhlo. -
- Zboží jsem ze zdravotních důvodu nemohl vyzvednout a e-shop předá pohledávku za poštovné a balné společnosti Redogan, která arogantně a pomoci výhrůžek vyhrožuje a vydírá
- nedoporučuji
Reakce obchodu GOGUshop.cz - Originální dárkový eshop
Dobrý den p. Maršálek,
objednané zboží jste si nevyzvedl, nereagoval na několik emailů od nás a ani nás nijak nekontaktoval a vzhledem k tomu, že nám vznikli náklady jsme předali tuto "minipohledávku" společnosti, která se tím zabývá (jelikož jak jsem psal výše, nás jste ignoroval).
Víte... stačilo nám napsat email, zavolat či jakkoli nás kontaktovat, v takovém případě by jsme objednávku stornovali a ani poštovné v tomto případě neúčtujeme. Pokud nás zákazník sám kontaktuje, že nestihl vyzvednout objednávku, sami dokonce zasíláme druhou znovu objednávku na naše náklady. Stačilo pouze upřímně komunikovat místo dělání "tichého brouka" :-)
Tomáš Šťastný
GOGU.cz - Zákaznická podpora -
- Nákup z domova je výhoda.
- Zboží přišlo hned druhý den po objednání. Velká spokojenost.
- Přehlednost
- Komunikace