- nemám zkušenosti
- nevím
spolupráce velmi dobrá, bezchybná, dodací lhůta delší než obvykle, ale byly mezi tím Velikonoce, bez dalších komentářů
- Originalita
- doručování prostřednictvím České pošty
- jediný takto zameraný
- web je neprehľadný pre nezasväteného
majiteľ vychádza maximálne v ústrety a má záujem o každého nakupujúceho... prajem mu veľa úspechov
- V podstate jediný e-shop zameraný na go v celej ČR a SR.
Všetko v poriadku, no česká pošta je česká pošta... Súprava čo dorazila je super, počet kameňov sedí, ak budem v budúcnosti chcieť znovu niečo s go, tak jednoznačne navštívim tento obchod.
- Jeden z mála obchodů s go materiálem.
- Přehlednost stránek, skvělý sortiment, který se jinde jen tak nevidí, rychlá komunikace obchodu.
- Žádné jsem neshledala.
Se vším jsem byla spokojená, zboží dorazilo v pořádku, pěkně zabalené. Rychlá odezva ze strany obchodu, okamžitá expedice. Doporučuji.
- Ochota, rýchlosť dodania, výborná komunikácia.
- Žiadne.
Určite odporúčam - takto by mal fungovať každý obchod.
- speciálka, jinde jsem zboží ani nenašla
- Máte jednu výhodu, jste jediný obchod tohoto druhu, který se mi podařilo na internetu najít.
- A nakoupila jsem u vás, protože máte výběr od těch nejlevnějších druhů až po ty opravdu drahé, a tak si člověk může vybrat a poskládat si svojí sadu podle sebe.
Stránky mi přijdou přehledné.
Zboží jsem objednala a do tří dnů mi vpořádku dorazilo. Je teda pravda, že kameny jsem kontrolovala způsobem, dozy jsou plné a kameny všechny stejné. Šupleru jsem nechala spát v šuplíku a o velké početní výkony jsem se raději též nepokoušela. :-D
Obchod bych klidně doporučila, podle uveřejněných dotazů a odpovědí, mají zde své zákazníky radi.
S reklamací zkušenost nemám. :-) -
- experti na go, kvalita zboží
- žádné
doporučuji
- kvalita, spolehlivost, flexibilita
Kvalitní zboží, vyborná a rychlá komunikace, max. flexibilita a spolehlivost při doručení balíku do zahraničí (Francie).
Jsem velmi spokojená! Vřele doporučuji! :) -
- Hrací deska na shogi byla v původní zásilce poškozena. Reklamoval jsem ji a jako reakce se mi dostalo velmi vstřícné vyřízení reklamace. Obratem jste mi zaslali novou desku, která již v pátek dorazila v pořádku. Tu desku starou jsem dnes odeslal na Vaši adresu (viz email).
- 1) Velmi rychlé vyřízení objednávky.
- 2) Zboží, které jsem ve Vašem obchodě objednal, nebylo možné v požadovaném rozsahu sehnat jak v kamenných obchodech po celé Praze, tak v eshopech.
- Tento typ nákupu mi vyhovuje...
Jednoduše řečeno doporučuji! Rychlost a serióznost.
- Nabízí jinak nedostatkové zboží v dobré kvalitě a ceně. E-shop spravuje povolaná osoba a zisky se vrací do rozvoje GO komunity (alespoň se to tvrdí).
- Je limitován dovozem a poptávkou. V nabídce by mohlo být mnohem víc zboží, které by uspokojilo i specifičtější požadavky.
Bezproblémová objednávka, rychlé potvrzení objednávky (v řádu hodin tentýž den), expedice ráno druhého dne a příjem do výdejního střediska (Zásilkovna) do 48h od objednávky.
- Cesky jazyk, rychlé dodání zobží, výborná komunikace
- Řidší sortiment zboží než zahraničí.
Než se budete dívat v zahraničí, mrkněte se na goshop
- V podstatě jediný obchod, kde se dá něco podobného koupit, sety
- ty stránky vypadají jako by byly z roku 2007
- Ponúka niečo, čo sa inde dá zohnať iba ťažko
- Keďže som objednával zo Slovenska, možno zvýšená cena a doba doručenia ale s tým sa počíta.
Páčil sa mi prístup predajcu pri osobnej komunikácií, čo je veľké plus.