- velký sortiment
- kamená pobočka v OV je ok
- dlouho trvá doručení objednávky
- osazený tišťák zabalen jen v obálce
Pokud nakupujete v kamenném obchodě tak ok. Ale eshop nedoporučuji. Na balík jsem čekal týden. Dal jsem ho schválně doručit do boxu, protože nemám čas během dne nikam zajít a stejně mi ho doručili jinam z různých důvodů. Tišťák zabalen jen v obálce - hrozí zničení během přepravy. Vyřízení odeslání trvá dlouho.
- Osobní odběr na prodejně - poplatek 30 Kč
- Objednané zboží, drobné součástky precizně zabalené popsané
- Doručení na poštu rychlé, bez problému
- Reklamaci uplatněnou eshopu na prodejně neuznávají.
- Donesl jsem zdroj osobně na prodejnu v Praze a tam jsem musel převyprávět co jsem psal na webu. Naštěstí protokol si údajně napsali sami.
- Nemám ani peníze ani zdroj a na webu je pro ně neplatná reklamace ve stavu "přijata" po 5 dnech.
- Když je vám doručeno zboží s funkční vadou, není možné vrátit zboží, ale musíte řádně reklamovat a čekat. Podle infolinky GME.
Drobné součástky bych zde opět nakoupil, ale složitější zařízení raději v jiném obchodě.
- špatná komunikace
- platba pouze kartou nebo dobírkou pro příležitostný nákup
- nefunguje účet hned po založení - registraci
Obchod som navstivil prvy a posledny krat. To ze tam 3/4 ludi boli neprijemny by sa dalo este prekusnut. Ale na otazku, ci mi moze poradit aky vodic vybrat mi bolo odpovedane “Nejsem tu od toho aby som Vam radil” a hodil mi prvy kabel, ktory nasiel.
- tovar mal byt na sklade, cakal som tyzden nikto sa neozval, dovolat sa nedalo, na email odpovedali nasledujuci den s tym ze tovar sa bude dodavat mozno aj mesiace... zrusil som objednavku
- Dá sa nájsť, čo som objednával minule a podľa toho urobiť novú objednávku. V predajni je to problém (pri dosť podobných položkách) zistiť presne čo sme mali minule
- Tovar je kvalitný
- Primeraný výber
- Suma objednávky pre "kuriéra v cene" je nadhodnotená a je to nejasne komunikované. (vlastne vôbec)
Chcete hodnotenie a tovar ešte neprišiel???
Ale skúsenosti z minula: Dodacia doba ak to nakupujem cez e-shop (zámerne iba tie položky, ktoré sú skladom) je príliš dlhá. Dovolať sa na telefónne linky uvedené na webe: NEMOŽNÉ. Že ja sa dám zasa nachytať a objednám tu! -
Neexistuje možnost, jak koupit zboží za uvedenou cenu. Všechny způsoby doručení, včetně osobního vyzvednutí na kamenné prodejně, jsou zpoplatněny.
Kupovane kondenzatory,nemaju tie parametre ktore by mali mat,vacsinou nizsia kapacita a vyssie ESR,cize nepouzitelne,
- existují
- mají zaplaceno a stále se nikdo neozval, ale je to fakt, je to jenom více jak týden.
- Príšerný eShop čo sa UX
- Vyhľadávanie často nefunguje alebo trvá šialene dlho
- Neprehľadne kategórie
- Stav na sklade neprehľadný
Chcel som objednať pár kondikov a iných drobnosti a po pól hodinovom trápení s e-shopom som to vzdal a objednal len nevyhnutne, všetko sa tvárilo že je skladom. Dva dni na to mi prišiel email že dve položky sa nedajú naskladnit a môžem si vybrať či dodať bez nich alebo spraviť novú objednávku. Predstavujúce si že zase budem musieť podstúpiť to utrpenie ktorým je vyhľadávanie produktov v tomto ich novom e-shope, radšej som nakúpil u konkurencie aj za cenu dopravy keďže nešlo o predajcu z Bratislavy.
neochotný a neprofesionální přístup
Zboží se tváří jako skladem a během pár hodin k vyzvednutí na pobočce, ale obchodník zboží vůbec neměl, ani na externím skladě.
- naprosto neochotný prodavač až útočný, který asi nepochopil, že je tam pro zákazníka
- široký výběr
Byl jsem fyzicky na pobočce, potřeboval jsem step-down měnič o konkrétních parametrech. Prodavač se snažil nějaký najít a nenašel. Přijel jsem domů a na internetu zjistil, že na dané pobočce ho mají a navíc 27ks k dispozici. Musel jsem opět cestovat na pobočku a ještě zaplatit navíc 30Kč (zboží za 49Kč) za online objednávku, nebyli schopni ji neúčtovat. Takže místo omluvy (o problému jsem v objednávce psal) mě to stálo dvě cesty a 30Kč poplatek za jejich chybu :(
- Dlouhá vychystávací doba
- Zboží i přesto že je skladem na pobočce nelze po objednání vyzvednout
- Po týdnu od objednání stále není zakázka připravena. Během objednávání bylo dle eshopu vše skladem.
- Už po několikáté se mi stalo, že mi byla zrušena objednávka z důvodu, že zboží je nedostupné i když jej v eshopu nabízeli jako dostupné
- Vychystání objednávky velmi dlouho trvá, ani po 7 dnech nemám připraveno k vyzvednutí
- Zboží nedorazilo
- Obchod nekomunikuje
Objednávku jsem provedl 18.10., na email mi přišlo potvrzení objednávky, ale do dnešního dne zboží nedorazilo a ani žádné info od obchodu.