Nádherné vůně, vůně intenzivnější než běžné aviváže.
- Doporučuji. Vždy jsem moc spokojená. Lepší parfém do pračky jsem neměla.
Super
Spokojenost
Rychlé dodání, příjemná vůně
Rychlé dodání
Dobrý den, s obchodem i výrobky jsem naprosto spokojená a budu jejich stálým zákazníkem.
- Skvělá komunikace s obchodem
- Nádherné balení balíčků
- Po otevření balíčku hezká vůně
- Kvalitní produkty
- Fantastické vůně
- Dlouhá výdrž parfému na praní
- Mohli by být i klidně více druhů vůní
Dobrý večer, ani nevím kde bych začla, ale asi tím že rychlé dodání je prostě super skvělá komunikace s obchodem. ;3
Co se týče kvality produktů naprostá bomba používám již delší dobu, zkoušela jsem i jiné značky a Giovanni je za mě prostě nejlepší a bude to vždy moje srdcovka. Mají nádherné vůně které mi opravdu drží klidně i měsíc a provoní mi to jak celý byt tak skříně prostě vše. S těmahle produktama mi opravdu baví praní. Musím se přiznat, že to používám i do difuzéru a pár kapek dám i do vody když umývám podlahu a provoní to neskutečně komplet celý byt. Takže doporučuji všem co nad tím přemýšlíte a váháte neváhejte a objednávejte. Protože opravdu to stojí za to ;))) -
Nejlepší parfémovaný aviváž kterou jsem kdy měla vůně jsou jsou luxusní!
- Pěkný výběr vůní, rychlé dodání. Prádlo krásně voní a delší dobu.
- Rychlé doručení
- Skvělé vůně
- Velký výběr z domova a moc dobře popsané produkty, dále pak nabídka zdarma jedné z vůní na vyzkoušení je velice příjemným potěšením do příští objednávky už víte co si vyberete
- velmi příjemné vůně a různé velikosti obsahu
- nevím o žádné
Velký výběr produktů a rychlé dodání , komunikace výborná a hlavně velké možnosti pro platby a velké možnosti pro dodání. Za mne je to skvělé když si vyberu z takové nabídky a nic mne neomezuje časem .
- Super rychlé
- Krásně a dlouho voní.
- Používám i do difuzéru
- rychlost
Jsem velmi spokojená
- Rychlý bezproblémový nákup.
- Rychlé a slušné jednání, ráda tam chodim
Objednala jsem si vzorky parfémů a jsem naprosto spokojená. Zkusila jsem i konkurenci, ale Giovani je kvalitou úplně jinde. Doporučuji
Krásné dlouhotrvající vůně, rychlé doručení.
Rychlý nákup i dodání