Dlouhá dodací lhůta . Uz je to více než 14 dni od objednání a zaplacení a stále produkt nemám. Otřesné . Raději jsem mela zvolit odzkoušenou *editováno*.
Reakce obchodu Giovani.cz
A prečo ste nám doteraz nenapísali žiadny mail ani nevolali o tom, že zásielka mešká? Máme desiatky tisíc zásielok a stačí nám napísať ak niečo mešká, rieši sa to ihneď. Vy ste nám dodnes nič nepísali. My nemôžeme za to, ak Zásielkovňa doručuje zásielku dlhšie alebo za to, že boli novoročné sviatky, celozávodné dovolenky u dopravcov a podobne. My nie sme Zásielkovňa! Aj vami menovaná firma posiela cez Zásielkovňu. Akurát, že oni im odovzdajú zásielky bežne aj po týždni a nemajú preto heureku, tá by ich zničila... My sme vašu zásielku odoslali IHNEĎ!
My doručujeme do 24h a je to jasne potvrdené aj tu v recenziách. Sme víťazný PRODUKT ROKU 2024. Za individuálne a veľmi ojedinelé zlyhanie externého dopravcu nenesieme vinu my a vy by ste tento všeobecný fakt mali predsa vedieť. Stačí e-shopu napísať a je to vybavené. Ale takto byť dva týždne ticho a potom len dať takúto recenziu bez úcty, rešpektu voči práci ľudí a bez pochopenia, že asi prepravca zásielku stratil alebo že mešká, to je trochu zvláštny postup...
Píšeme vám teda mail, ale nerozumieme prečo ste nám dva týždne vôbec nič nepísali...
UPDATE: Zásielka bola riadne doručená. Pani je veľmi agresívna a nie je s ňou rozumná reč. Veríme, že u nás už objednávať nebude.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Byla jsem zklamaná , jsou určitě lepší parfémy. Za mně nic moc. Po napsání, že jsem byla zklamaná mně Giovanni zablokovalo.
Reakce obchodu Giovani.cz
Mali ste 1 jedinú vôňu z celej ponuky 16 vôní a tvrdíte, že existujú lepšie parfémy.. :)
Ďakujeme za názor, ste ale našťastie prakticky jediná, kto niečo také tvrdí. Máme tu tisíce recenzií, kde sa píše, že neexistujú lepšie parfémy na pranie :) Sú ich naozaj tisíce a dôkazom je aj to, že nie iné, ale naše parfémy na pranie sa stali víťazným PRODUKTOM ROKU 2024... a to hneď v 4 krajinách EÚ.
A áno, samozrejme, že sme vás zablokovali. Veď predsa potom, ako ste nám na facebooku nedokázali vysvetliť prečo ste boli "sklamaná" a vyjadrili sa, že u nás nebudete už objednávať, tak my samozrejme nechceme, aby sa aj vám zobrazovali naše reklamy a aby ste nám klikali na reklamy a aby sme my za to zbytočne platili. Veď to je úplne samozrejmá vec, že vás firma vyhodí z publika, aby za vás zbytočne neplatila. To predsa dáva logiku, načo to sem vlastne píšete?...
Sme ale radi, že sa celý deň zaoberáte len nami. Znamená to, že vám tá naša veľmi chválená jedna objednaná vôňa vŕta v nose celý deň a že sa k nám možno vrátite tak, ako sa o to pokúšalo už pár z tých 23 ľudí s negatívnou recenziou (oproti 4.074 s pozitívnou a tisícoch ďalších bez slovného hodnotenia) potom, ako nám napísali, že prehodnotili svoj názor a že po prečistení práčky a nádobky na aviváž by chceli naše vône objednávať, lebo lepšie ešte nemali. :)
Prajeme vám teda viac pozitívnej energie do roku 2025 a možno potom budete aj menej sklamaná (bez vysvetlenia prečo vlastne...).
Giovani.cz -
Zboží po devíti dnech ještě nemám doma. Zkoušela jsem komunikovat i přes email..
Reakce obchodu Giovani.cz
Je nám ľúto, ale toto hodnotíme ako neférové konanie. Aj tu v recenzii je vidieť dátum, kedy ste objednávali. My nemôžeme za to, že tento rok 2024 vyšli sviatky na stred týždňa a že preto dopravcovia vyberali celozávodné dovolenky aj na pracovné dni! Toto väčšina zákazníkov chápe, ale vy ste sa bohužiaľ zaradili k tým dvom trom, ktorí to nerešpektujú a neberú na vedomie nepracovné dni a sviatky.
- nie je pravda, že ubehlo 9 dní od objednávky. Ubehli len 2 pracovné dni...
- objednávku ste uskutočnili po dennej uzávierke v piatok 27.12., takže nasledoval víkend a následne deň, kedy dopravcovia nepracovali. Potom nasledoval Silvester a štátny sviatok 1.1.
- informácia o tom, že ste sa nás pokúšali kontaktovať emailom, nie je relevantná, keďže dnes je 6.1. a na Slovensku je štátny sviatok = nepracovný deň. Snáď si môžeme aj my niekedy oddýchnuť a nemusíme pracovať aspoň počas nepracovných dní... Mail ste písali dnes v noci o 3:23 a nikdy ste nám nič iné nepísali, len tento jeden email, ktorý čaká na zajtrajší nástup do práce celého nášho tímu a jeho následné zodpovedanie. Ďakujeme, že "rešpektujete" náš pracovný čas.
Mrzí nás toto nepochopenie nepracovných dní, sviatkov a víkendov. My žiaľ nedokážeme ovládať kedy budú sviatky. Tento rok vyšli bohužiaľ na také dátumy, ako vyšli a veľa e-shopov sa na to sťažuje, pretože nájdu sa bohužiaľ zákazníci, ktorí to nepochopia a čakajú doručovanie aj počas sviatkov či nepracovných dní a potom to dopadne takto, úplne zbytočnou a nevhodnou recenziou, ktorá nevypovedá o tom, ako rýchlo e-shop doručuje zásielky.
Arogance a namyšlenost
Reakce obchodu Giovani.cz
Wow, tak toto je neuveriteľné klamanie... vysvetlíme nižšie:
1.) Zásielka bola doručená do 24 hodín!
2.) S týmto pánom neprebehla ŽIADNA komunikácia emailom ani telefonicky. ŽIADNA. Neevidujeme s ním žiadnu komunikáciu. O akej arogancii a namyslenosti to teda píše? Z jeho recenzie nám vychádza, že jedine o svojej, keďže v "recenzii" VYSLOVENE KLAME !
- Objednáno: 28. 12. 2024 19:26 = SOBOTA VEČER = nepracovný deň!!! (tento čas je jasne uvedený aj tu na heureke pod recenziou a každý si teda vie skontrolovať, či píšeme pravdu)
- nasledovala nedeľa, tiež nepracovný deň
- 30.1. - prvý pracovný deň po objednávke - prvý možný termín pre expedíciu zásielky...
- 31.1. - nepracovný deň, žiadny dopravca na Silvestra nepracuje, nerobí zvozy a nedoručuje zásielky
- 1.1. - štátny sviatok = nepracovný deň, dodacia doba sa neráta, zásielky sa nehýbu...
- 2. 1. 2025 o 09:59 - zásielka doručená!!! DORUČENIE DO 24 HODÍN splnené dokonca aj v tomto rušnom povianočnom čase plnom sviatkov, dovoleniek a nepracovných dní, či preťaženosti dopravcov!
Tracking zásielky: https://tracking.packeta.com/cs_CZ/?id=1903686086
Kópia popisu pohybu zásielky ako ďalší dôkaz:
Podrobnosti
29. 12. 2024 13:15:19 O vaší zásilce už víme a čekáme, až nám ji odesílatel předá.
01. 01. 2025 15:16:32 Zásilku jsme v pořádku přijali do přepravy. DEPO Košice
02. 01. 2025 07:39:49 Zásilka dorazila na depo. Ústí nad Labem, U Cukrovaru 495/6
02. 01. 2025 08:06:38 Zásilka je na cestě na výdejní místo Česká Lípa, Okružní 2721
02. 01. 2025 09:59:41 Zásilka je připravena k vyzvednutí. Česká Lípa, Okružní 2721
02. 01. 2025 10:15:27 Zásilka je u vás. Děkujeme a těšíme se na příště.
Zhodnotenie: KLAMLIVÁ "RECENZIA" NEZAKLADAJÚCA SA NA PRAVDE
Giovani.sk -
Objednala jsem, přišlo,zaplatila jsem ale nešlo vyzvednout .... Takže mi balík zůstal v boxu....
Takže už si tam nic neobednam!!!!! -
Obchod mi nenabídne platbu přes ČSOB,žádné zboží jsem tudíž nemohla objednat,ani zkratka proto nedorazilo,ale mám kamarádku a ta mi to snad zjistí.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Objednávka se mi po cestě ztratila,i po urgenci na Giovanni mám stále čekat na vyjádření dopravce. Giovanni jsem doporučila spoustě kamarádek,tak mě tento přístup zklamal. Jinak všechny předchozí objednávky dorazily včas.
Reakce obchodu Giovani.cz
Nerozumieme aký prístup vás sklamal? Že prepravca stratil vašu malú zásielku so vzorkami v akcii? Toto vás na nás sklamalo? My situáciu riešime a čakáme na vyjadrenie dopravcu. Okamžite ste dostali odpoveď na váš mail! To akože e-shop, ktorý posiela tisíce zásielok denne, môže za to, že dopravca stratí 1 z 30.000 zásielok? Za toto vy nás označujete ako neseriózny eshop a vyjadrujete tým, že u nás už objednávať nebudete? Toto je naozaj veľmi nemiestne a neobjektívne. Náš prístup je veľmi jasne vidieť v tisíckach recenzií. Je ich tu viac ako dosť...
Na jednej strane píšete, že ste eshop odporučili už veľa kamarátkam. A na druhej strane ste si uspokojili potrebu poškodiť nám tým, že ste na heureke kliknutím na button neodporúčam vyjadrili, že by ste v našom eshope nikomu za žiadnych okolností neodporúčal nakupovať...
Navyše ste u nás mali už 4 objednávky, takže týmto si dosť odporujete, že e-shop neodporúčate, keď ho zjavne dlhodobo odporúčate... A využívate každú našu veľkú akciu na vzorky...
Objednávali ste u nás vždy len vzorky v akcii a nikdy nič iné... Vzorky v akcii určené pre nových zákazníkov, ktorí vône ešte nemali.
Vraciame vám teda platbu. Zásielku sa už nebudeme snažiť dohľadať s dopravcom. Ak ju dopravca nájde, dáme ju stiahnuť naspäť k nám a vy už teda u nás nebudete musieť objednávať vzorky v akcii... -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Po negativní recenzi jsem byla ihned zablokována, přestože nakupuji pravidelně a mám problém s jedinou vůní,která po vysušení zmizí. Nemůže za to obchod, ale správce fb stránek. Škoda, jsem zklamaná.
Reakce obchodu Giovani.cz
1.) Nikto nič neblokuje. Poprosíme nekamuflovať. Na facebooku sme zaznamenali potenciálneho trolla, ktorý rozposielal jeden komentár za druhým a od ktorého sme nemali žiadnu objednávku. Spam samozrejme nie je povolený. Asi nejaký váš rodinný príslušník. Nemali sme ako vedieť kto to je, že je to spojené s Vami. Je absolútnou samozrejmosťou, že troll rozposielajúci hromadné spamy je zablokovaný z bezpečnostných dôvodov. Ak teda myslíte túto aktivitu, tak táto osoba samozrejme musela byť zablokovaná, úplne normálna vec... Recenzií je tu dostatok, každý si urobí asi vlastný názor veľmi ľahko...
2.) Pozreli sme si Vašu objednávku a píšete o vôni, o vôni, o ktorej píše 99,50 % zákazníkov, že je fantastická, intenzívna, trvácna... Veľa zákazníkov musí pri tejto vôni dokonca znižovať dávkovanie. Ako je možné, že u Vás jedinej je "slabá"? Je problémom produktu, ak je vôňa intenzívna a úžasná pre napríklad 50.000 zákazníkov a pre 1 nie? Asi nie... Problém hľadajte inde. Názor Vám samozrejme nikto neberie, len uvádzame, že ste v tom úplne sama... V produkte problém teda nebude. Skúste si prípadne prečítať tento článok: https://www.giovani.cz/parfumy-na-prani/jak-si-mozek-zvyka-na-vune/
3.) Touto recenziou ste teda vyjadrili názor, že by ste v našom eshope nikdy nikomu neodporúčali nakupovať. Tak snáď sa toho budete aj držať. Sme hrdí na svoju tvrdú prácu, ktorú odvádzame od skorého rána do neskorej noci niekoľko rokov nepretržite veľmi dôkladne a na veľmi vysokej úrovni, o čom svedčí aj neuveriteľne vysoké percento odporúčaní eshopu na heureke tu, alebo aj v iných krajinách:
Slovensko: https://obchody.heureka.sk/giovani-sk/recenze/
Česko: https://obchody.heureka.cz/giovani-cz/recenze/
Maďarsko: https://www.arukereso.hu/stores/giovani-hu-s210813/#velemenyek-or10of0fr-1fm-1
Nemecko: https://www.trustedshops.de/bewertung/info_X823EF453F4882F271B10A4F9E23763B6.html
Rakúsko: https://www.trustedshops.at/bewertung/info_X71E1A65B6E3B1DF878DB0E133756675F.html
A teda ak chcete našu prácu takto očierňovať, držte sa svojho vyjadrenia. Produkt roka 2024 podľa českej heureky, produkt, ktorý je celý rok nepretržite bez prestávky na 1.mieste v rebríčku v celej republike, sa ale dá objednať len u nás...
Ďakujeme.
Giovani.cz -
Aviváž teda nic moc, vůně starých mýdel. Vůbec mě to nenadchlo.
(***Editované***) má vůně lepší i víc vydrží.Hlavně že se kasáte, že vaše vůně jsou o hodně lepší. Za mě veliký zklamání. Ještěže jsem si nekoupila velký balení, ale pouze vzorky. Více objednávat jistě nebudu.Reakce obchodu Giovani.cz
Na úvod hlavná idea: Pani tu píše o PRODUKTE ROKA 2024 na českej heureke - o víťazovi, o najlepšom parféme na pranie na českom internete. Toľko teda stručne k nezmyselnosti jej "recenzie".
Ďakujeme za snahu. Vždy sme radi keď sa nám "konkurencia" pripomenie, aj keď už asi pochopili, že toto naozaj nestačí. Recenzií je veľa a sú veľmi jasné. V tomto názore ste ale bohužiaľ prakticky sama... Vami objednané vzorky značky Giovani® budú na konci tohto roka heurekou cz vyhlasene za PRODUKT ROKA 2024, keďže sú bez prestávky každý deň roku 2024 na 1.mieste v hodnoteniach na heureke. Píšeme o tom istom produkte ako vy... Ste v tom teda sama...
Čo sa týka lepších vôní - na trhu podľa recenzií od našich reálnych zákazníkov, ktorých už je v 7 krajinách EÚ viac ako 330.000 neexistujú krajšie vône. Máme ich aktuálne až 13 a naši zákazníci si väčšinou nevedia vybrať tú naj, pretože všetky sú pekné. Narozdiel od vami menovanej "značky" (nie je to ani značka, keďže nemá ochrannú známku), u ktorej majú ľudia vybrať aspoň jednu... Naše vône vyvíjame a testujeme vždy veľmi dlho a vždy z testovania minimálne 30 rôznych vôní vyberieme len jednu suverénne najlepšiu. To vami menovaná firma tiež nerobí, my áno. My staviame na kvalite. Oni stavajú na kvantite. Mimochodom, píšete o firme, ktorá má rovnakého výrobcu ako my. Oni vyrábajú s cieľom čo najnižšej výrobne ceny. My vyrábame s cieľom čo najvyššej kvality a preto aj používame vyššie (číselne vyjadrený nepopierateľný fakt) koncentrácie vonných esencií. Týmto teda môžeme rovno prejsť k vášmu druhému výkriku a to k intenzite vôní.
Čo sa týka intenzity - Je to presne opačne. Naša značka víťazí v 99,9% všetkých porovnaní s inými značkami. Aj s Vami menovanou "značkou". Máme na screenshotoch vyše TISÍC priamych porovnaní zákazníkov vyjadrených formou ich recenzií alebo komentárov na facebooku a všetky tieto porovnania tvrdia jasne, že naše vône sú intenzívnejšie, trvácnejšie aj krajšie. Nakoniec každý si vie predsa recenzie prečítať aj tu, je ich tu dosť. Môžeme Vám tieto porovnania poslať ak chcete, ale je ich veľmi veľmi veľa... Nebolo by to pre vás príjemné čítanie... Takže problém v produkte nie je, treba ho hľadať inde.
Koncentrácie vonných látok máme namerané, vyjadrené číselne a aj vami menovaná značka sama dobre vie, že naše vône majú vyššie koncentrácie ako ich vône alebo ako ktorékoľvek iné vône na trhu. Tak sme ich schválne vyvinuli, aby to tak bolo. My staviame na vysokej kvalite a vypláca sa nám to. Oni stavajú na kvantite a výpredajových akciách, s čím súvisí aj nižšia koncentrácia vonných látok a množstvo ďalších tu nemenovaných záležitostí...
Veľa našich zákazníkov musí dávkovanie dokonca obmedziť trebárs na tretinu, pretože naše vône sú až také intenzívne. V produkte by sme teda ten problém nehľadali, keďže produkt zjavne funguje tak, ako má. Určite by sme ho hľadali inde ak skúsenosť nezapadá do takého veľkého štatistického výsledku.
Každopádne jedno VEĽKÉ ĎAKUJEME! Takéto pokusy nás posúvajú a motivujú ešte viac, aby sme tvorili ešte viac a aby sme ešte viac a rýchlejšie vzďalovali vami menovanej "značke", čo sa nám aj darí, aj keď majú náskok 3 rokov. Kvalita ale vždy vyhráva a to je krásne vidieť aj napríklad tu v recenziách, či napríklad v ďalších krajinách, kde nás extrémne pozitívne hodnotia dokonca aj veľmi nároční nemeckí zákazníci:
Slovensko: https://obchody.heureka.sk/giovani-sk/recenze/
- Pěkné vůně
S vůněmi jsem velmi spokojená, což dokazuje mých pět objednávek v poměrně krátké době. Více si však v obchodě neobjednám, raději se obejdu bez parfémů, protože chování pana jednatele mne tak znechutilo a urazilo, že již nemám sebemenší chuť si zde cokoli zakoupit.
V jednom případě jsem zde uveřejnila recenzi na parfém na praní ve smyslu, že vůně je málo intenzivní a tudíž zkusím zvýšit dávkování. To jsem ještě netušila, jaká smršť urážek se na mne snese ze strany pana jednatele. Když jsem zadala novou objednávku, do několika vteřin mi dorazil velice neurvalý e- mail s tím, že pokud nevysvětlím, proč si znovu objednávám, když jsem si dovolila poškodit jméno firmy na Heuréce ( podotýkám, že jsem napsala pouze dvě slušné věty a pouze korektně vyjádřila svůj názor), nebude má objednávka vyřízena. V naprostém šoku jsem slušně odepsala panu jednateli a to jsem si teprve zavařila! Následovaly další dva urážlivé a dehonestující e- maily, které mne naprosto znechutily a odradily od dalších nákupů. Netuším, proč má obchod zájem o hodnocení, když nechápe význam slova recenze!!! Recenze není synonymum pro bezvýhradnou chválu! Nehledě k tomu, že z mé strany vůbec nešlo o žádnou tvrdou kritiku. Pro prodejce je asi bezvýznamný zákazník, který ve velice krátké době učiní 5 objednávek. Budiž, je to jeho rozhodnutí. Přestože se mi parfémy velice líbí, z lidského hlediska již zde nakupovat nebudu. Nemám zapotřebí, aby mne někdo pro svůj dobrý pocit urážel. A když už tak činí, ať tak laskavě činí česky!
Dovedu si představit, jak mi zde rychlostí blesku pan jednatel odpoví. Ale více mne už urazit nemůže.Reakce obchodu Giovani.cz
Dobrý deň,
píšeme Vám zo zákazníckej podpory. Dovolíme si dať veci, ktoré vo Vašej recenzii odzneli, na pravú mieru, keďže podľa nášho názoru viacerých ľudí, celého tímu našej podpory a administratívy, nie sú uvádzané tak, ako si vyžaduje objektivita hodnotenia slov, situácií, reality.
Budeme písať slovensky, keďže každý Čech rozumie slovensky a každý Slovák rozumie česky. Ak niekto nerozumie, tak to považujeme za viac ako smutné. Slovenčina je zákonom uznaná ako príbuzný jazyk pre Česko, a to dokonca aj v legislatívnych záležitostiach, nieto ešte v bežnej komunikácii so zákazníkmi. Je úplne normálne, že český subjekt komunikuje so slovenským zákazníkom po česky a tiež to platí aj opačne. Je zvláštne, že o tomto všeobecnom fakte pravdepodobne neviete a že toto našej firme zazlievate. Každopádne Vy nám zazlievate všeobecne veľa vecí a to naozaj bez príčiny a veľmi prehnaným spôsobom. Preháňate prakticky v každom maili, ktorý sme si viacerí u nás prečítali.
Komunikáciu, ktorú ste mali s naším konateľom mimo pracovnej doby, sme si prečítali a nevidíme na nej naozaj vôbec nič neštandardné a neslušné. Vy píšete dokonca o nejakých "neurvalých, urážlivých a dehonestujúcich e- mailoch". My v žiadnom z emailov nič z toho nevidíme. Naopak, vidíme tam pomerne prehnané reakcie Vašej osoby voči slušnej komunikácii nášho konateľa, ktorý sa Vám snažil pomôcť dokonca mimo bežnej pracovnej doby vo večerných hodinách.
Náš e-shop sa Vás po Vašej objednávke pýtal v maili na to, prečo objednávate produkty od firmy, ktorej produkt ste už raz neodporučili, čo na heureke znamená, že by ste ho nikomu za žiadnych okolností neodporúčali kupovať. Následne ste sa pýtali pomerne pre nás šokujúcim spôsobom a prehnaným slovníkom aj na to, kde vidíme vo Vašej recenzii uvedené, že by ste produkt neodporúčali. Keď Vám náš konateľ poslal screenshot so zakrúžkovaným textom "Nedoporučuju", už ste nám neodpísali. Preto aj toto hodnotenie po zvážení viacerých ľudí v našej administratíve, považujeme za tak trochu odplatu týkajúcu sa ega. Je nepochopiteľné prečo ste na taký normálny email, aký sme Vám poslali, reagovali takým prehnaným útočným spôsobom a prečo ste takýto normálny a slušný email označili slovami ako "ošklivý a výhrůžný". Je úplne normálne pýtať sa na to, na čo sme sa Vás v maili pýtali, keďže samozrejme chceme našu registrovanú a úspešnú značku chrániť pred nejakými cielenými negatívnymi recenziami. Vy ste presne to, pred čím sme sa snažili ochrániť, nakoniec aj urobili - dali ste znovu negatívnu recenziu na heureku...
Na Vaše maily Vám bolo aj mimo pracovnej doby odpovedané hneď a slušne, vysvetľujúco a to aj napriek Vášmu útočnému tónu.
Každopádne ďakujeme Vám za Váš názor, ktorý si ceníme a neberieme ho na ľahkú váhu. Pracovať s ľuďmi je ťažké a my sa stretávame s rôznymi typmi zákazníkov, ktorých reakcie nie sú vždy príjemné a priateľské. Ani napriek našej veľkej snahe. Aj toto nás učí posúvať sa stále vpred a byť lepší a lepší, čo je nakoniec vidieť aj v percentách odporúčaní na heureke nielen v Česku, ale aj v ďalších 5 krajinách EÚ na podobných portáloch ako heureka. Tieto percentá presahujúce hranicu 99,50 percentuálnych bodov ukazujú výsledky našej práce, ktorú ste Vy bohužiaľ neocenili. Za názor Vám ale ďakujeme.
tím Giovani® -
Na obchod recenzi dělat nebudu ale parfémy do pračky nic moc vůbec to nějak extrémně nevoní a když tak to není ani příjemná vůně.
Reakce obchodu Giovani.cz
Ďakujeme za váš čas, ale asi aj sám viete, že to nie je tak, ako píšete, keď čítate všetky tie pozitívne recenzie na rôznych portáloch. Mimochodom, naše vzorky budú za rok 2024 na 99% produktom roka, keďže sú dlhodobo bez jediného dňa absencie na 1.mieste v rebríčku na heureke. Podľa vás sú to ale vône, ktoré vôbec nevoňajú...
Ste prakticky jediný so zopár jednotlivcami s týmto postojom či subjektívnym pocitom oproti desiatkám tisíc zákazníkom s pozitívnym názorom na naše vône, ktoré sú jasnou jednotkou na trhu. To je veľmi jasný nepomer, aký sa mimochodom len tak nevidí. Giovani® je ale najvyššia kvalita na trhu, preto máme také recenzie, ako máme. Problém nie je v produkte, hľadajte ho inde.
SK: https://obchody.heureka.sk/giovani-sk/recenze/
CZ: https://obchody.heureka.cz/giovani-cz/recenze/
HU: https://www.arukereso.hu/stores/giovani-hu-s210813/#velemenyek-or10of0fr-1fm-1
DE: https://www.trustedshops.de/bewertung/info_X823EF453F4882F271B10A4F9E23763B6.html
AT: https://www.trustedshops.at/bewertung/info_X71E1A65B6E3B1DF878DB0E133756675F.html
Giovani.cz -
Dodání a komunikace v naprostém pořádku. Bohužel parfémy do prádla mi nevoní.
Reakce obchodu Giovani.cz
Tak toto sme teda veeeeeľmi dlho nepočuli... :))) Nevadí, ďakujeme, že ste sa zúčastnili.
Asi máte nejaký veľmi zvláštny a špeciálny vkus na vône keď ste si nevybrali ani jednu z 10 vôní, kde každá jedna je nádherná a každá prešla ročným testovaním a vývojom a prísnym výberom z veľkej masy iných testovaných vôní. :) Väčšine zákazníkov sa páčia aj všetky vône, alebo skoro všetky. Vám ani jedna z 10 vo vzorkách, tak tu asi veľmi nie je čo dodať... :)
Ďakujeme vám teda, že ste náš eshop neodporučili, lebo máte veľmi vyhradený vkus na vône (úprimne, nerozumieme mu...). Ale keďže by ste náš eshop nikomu neodporúčali a nám ste tým prekazili rovných 100% odporúčaní, ktoré sú absolútnym unikátom a ktoré nemá len tak nejaký eshop, a ktoré by sme o pár dní mali, keďže máme len samé pozitívne recenzie za veľmi dlhú dobu, tak veríme, že u nás už vy objednávať nebudete. :) Ďakujeme.
Pre objektívnejší prehľad o nás, našej značke a jej vôňach odporúčame prečítať ostatné recenzie. Ďakujeme.
Giovani.cz -
Vůně zbyla v láhvi půlka, balíček silně voněl již u Z boxu.Půlka vytekla do krabice a papíru,v kterém bylo zboží zabaleno.
Reakce obchodu Giovani.cz
Tejto recenzii a pohnútkam trochu nerozumieme, keďže tejto pani sme po jej reklamácii poslali ZADARMO nový kus produktu. Tak to robíme vždy pri každej poškodenej zásielke (1 z možno 10.000 zásielok...). Takže nerozumieme prečo musela pani dávať túto recenziu. To je trochu smutné a nekalé.
Navyše keď pani hodnotí e-shop len na 0,5 z 5 aj napriek tomu, že jej reklamácia bola vybavená do 20 minút a na druhý deň doma mala nový kus produktu.
Dodacia doba bola do 24h:
Podrobnosti
21. 03. 2024 09:15:11 Příjem elektronických dat k zásilce. Čekáme na předání zboží od odesílatele k přepravě.
21. 03. 2024 14:35:19 Příjem zásilky na podacím místě DEPO Košice.
22. 03. 2024 04:49:25 Příjem zásilky na expedičním depu Nučice, K Vypichu 468.
22. 03. 2024 08:51:10 Zásilka připravena na cílovém výdejním místě Z-BOX Hořovice, Palachova 732/2.
Rýchlejšie sa to ani nedá.
Zabalené kvalitne, ako vždy. Každopádne my nemôžeme niesť zodpovednosť za to, ak 1 z 10.000 zásielok príde zničená kvôli nešetrnému zaobchádzaniu prepravcu niekde cestou na depo a podobne. Toto sa proste občas stáva, je to normálne. Vždy nový kus dopošleme bez váhania. Ale nevidíme žiadny logický ani morálny dôvod na to, aby pani hodnotila e-shop takto negatívne. Ešte raz opakujeme, že hlavne v prípade, keď jej po reklamácii bol poslaný zadarmo úplne nový kus produktu, čiže nakoniec mala jeden plný produkt a jeden, v ktorom chýbalo asi 5-10 ml tekutiny = po utretí fľaše úplne plnohodnotný produkt... Dva produkty za cenu jedného...
Ďakujeme.
S pozdravem.
Giovani.cz -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Vůně vůbec neodpovídá popisu... navíc to rozežírá plasty na pračce...voní sice pěkně, ale zanechává skvrny na prádle.ted používám jen na vytírání, po pár minutách se "parfém voda mění na hnědou" nikdy více už neobjednam ♥️
Navíc jakékoliv upozornění na fcb firma maže a blokuje..Reakce obchodu Giovani.cz
Začnime na úvod v odpovedi na tento podfuk podobne ako táto pani.
Rozprávka o smutnej princeznej
Kde bolo, tam bolo, bolo raz jedno krásne dievča, ktoré bolo veľmi krásne. Jedného dňa sa všetko zmenilo. Ocko a mama ju prestali mať radi, lebo sa nechcela vydať. Vyhnali ju z domu a Maruška preto plakala. Povedala si : „Prečo ma nútia vydať sa, keď ja ho nechcem. Len vtedy by som sa vydala, keby som ho ľúbila.“
Maruška smutne kráčala, kým nenarazila na chalúpku, z ktorej vyšla starenka. Starenka sa jej opýtala: „Čo tu robíš Maruška?“
Maruška odpovedala: „Vyhnali ma tetka, lebo som sa nechcela vydať.“
„Jaj, jaj Maruška, vydať sa musíš, lebo je taký zákon“.
Maruška sa rozplakala, keď tu zrazu vidí krásneho princa. Maruška si zaželala: „ Takéhoto by som chcela!“
Princ prichádza k nej a hovorí: „Čo tu robíš?“
„Vyhnali ma.“
„ Prečo?“
„ Lebo som sa nechcela vydať.“
„ A nechceš sa vydať za mňa?“
„Za teba áno.“
Tak sa Maruška vrátila aj s princom k rodičom. „ Ocko, za tohoto sa chcem vydať!“
Hostina bola veliká a Maruška s princom bola šťastná.
Zazvonil zvonec a rozprávky je koniec.
(Zdroj: Ondrej R., VI. trieda základnej školy)
...
1, 2, 3, 4, 5. Päť negatív ste dali. My sme dali len jednu rozprávku, tak snáď to nebude vadiť :)
Váš voľný čas venovaný tejto negatívnej emócii, fantazírovaniu a dlhé dohľadávanie 3 mesiace starého dotazníka od heureky sa cení, ale táto snaha očierniť dobré meno je naozaj úplne márna :), keďže vaše konšpiračné teórie a poplašné správy sa extrémne vymykajú obrovskej štatistickej vzorke desiatok tisíc názorov iných a reálnych zákazníkov. Takže vážená pani Kochová, poprosíme vás odpustiť si takéto nekalé nepravdivé vyjadrenia. Naša značka si naozaj veľmi potrpí na vysokej kvalite a takéto úbohé očierňovanie poplašnými správami o nejakom rozožieraní plastu v spojitosti s ďalšími cielenými nezmyslami si naozaj budete musieť odpustiť. Parfém na pranie je určený do nádobky na aviváž. Táto nádobka je absolútne nezmenená aj po XY rokoch, takže tieto rozprávky si láskavo odpustite. O našej značke a teda registrovanej ochrannej známke určite...
Táto "recenzia" je plná nezmyslov. Od toho, ako neodpovedá popisu niečo, čo sme vyvíjali viac ako rok v spolupráci so špičkovými parfumérmi a čo ospevuje prakticky každý, kto vôňu vyskúšal až po nezmysel o zázraku, ako tekutina mení pred vašimi dvoma očami farbu... :) Zvláštne, my s týmito parfémami pracujeme denne a ešte sme nemali to šťastie vidieť takýto zaujímavý farebný zázrak na vlastné oči :(... Alebo rozprávka o tom, ako dokáže miniatúrnych 5 ml naliatych do nádobky na aviváž, následne rozpustených v niekoľkých litroch vody v práčke zanechať na 4 kg prádla škvrny. To sú ale zázraky. :) Ako sa vám vôbec niečo také podarilo (vymyslieť)? Nám sa to nepodarilo počas dvoch rokoch testovania a ani počas niekoľkých rokov vývoja u nášho výrobcu, taktiež ani u niekoľkých stoviek tisíc našich pravidelných zákazníkov k ničomu takému nedochádza. :) Navíc jakékoliv upozornění firma nemaže a neblokuje. Na FB máme desiatky tisíc pozitívnych komentárov, takže s týmto nekalým obvinením pani nijako nepochodí, aj keď sa posnažila :/...
Naviac je pomerne dosť zvláštny aj nasledujúci fakt:
Objednávka uskutočnená dňa: 18.12.2023 18:56:16
"Recenzia" napísaná dňa: 7.3.2024...
Aké pohnútky mala táto osoba k tomu, aby sa pokúsila nazhromaždením všetkých možných navymýšľaných nezmyslov očierniť naše dobré meno takto viac po 3 mesiacoch od objednania? Dotazník od heureky jej prišiel do mailu 6 dní po objednávke. Musela sa naozaj veľmi snažiť, aby ho dohľadala tak ďaleko v histórii :) Pani si navyše aj pamätá aká bola dodacia doba keď ju hodnotí po 3 mesiacoch? :) Nech sa páči, tu je, bola expresná a to v tej absolútne najsilnejšej sezóne v roku = v predvianočnom týždni...:
Datum a čas Stav zásilky
19. 12. 2023 8:13 Čekáme na přijetí zásilky do přepravy.
19. 12. 2023 20:50 Zásilka je v přepravě.
21. 12. 2023 1:00 Zásilka je v přepravě.
21. 12. 2023 7:29 Zásilka se dnes doručuje.
21. 12. 2023 15:29 Zásilku jsme doručili na výdejní místo.
22. 12. 2023 10:30 Doručeno příjemci
Link na tracking zásielky: https://www.ppl.cz/vyhledat-zasilku?shipmentId=40856239962
Ing. Dušan Kviatkovský,
jednatel Giovani Essenze, s.r.o.
- Rozbitý aplikátor
- Na chatu se semnou nikdo nehodlal bavit
- Přes email se se mnou nebavili slušně
- Balík přišel pozdě
- Dle mého názoru je to neochotná společnost
- Prádlo voní parfémem, jen dokud je mokré a to i při zvýšení dávky
- Sice mají na webovkách cz, ale pak když už Vám píší, tak sk
Reakce obchodu Giovani.cz
POZOR: "recenzia" plná KLAMSTIEV od urazenej osoby...
Táto extrémne drzá osoba bola nepríjemná a veľmi AROGANTNÁ a ÚTOČNÁ od prvej správy! Venovali sme jej osobitnú pozornosť, pretože toto je ten 1 prípad z milióna, kde sa jedná o veľmi zvláštne a bez príčiny rozhnevaného aroganta. Nevieme čo má táto osoba za problém a prečo sa musí k ľuďom správať takto drzo, ale vedeli sme od prvej chvíle, že toto je buď schválne nastrčený záškodník, alebo má nejaký nepochopiteľný zvláštny problém... Od prvej chvíle sme jej písali slušne a ona neustále len rýpala a veľmi arogantne a drzo útočila.
Pani je jednoducho urazená, že si nevšimla vetu tučným červeným písmom v maili o prijatí objednávky a aj v maili o expedovaní objednávky. Desiatky tisíc zákazníkov počas trvania exkluzívnej cenovej akcie na vzorky si tú vetu všimlo, ona nie. V emaili o prijatí objednávky bolo v tie 3 dni uvedené:
Důležité upozornění: Omlouváme se, ale z důvodu aktuálně probíhající akce nemůžeme na všechny zásilky garantovat doručení do 24 hodin (vždy se počítají jen pracovní dny a objednání do 12:45), jelikož máme tak velké množství objednávek, jaké je nemožné stihnout včas vyexpedovat v standardním termínu. Počítejte prosíme s tím, že dodací doba může být aktuálně i 2 pracovní dny. Každopádně děláme co můžeme, pracujeme také v noci. Děkujeme za pochopení.
Tejto pani sme to museli vysvetliť ešte v ďalších 4 mailoch, nepochopila. Veľmi drzo a arogantne nám na každý jeden mail a správu odpovedala. Tejto pani bolo hneď v prvej správe jasne vysvetlené, že je potrebné jednoducho len 1 deň počkať a že pracujeme aj cez víkend, aby sme stihli všetky zásielky v pondelok odoslať. Neakceptovala to... Veľmi arogantne nám písala o tom, ako ju to nezaujíma atď... V inom e-shope by počas takejto vzorkovej akcie čakala na expedovanie zásielky aj týždeň (reálny prípad...). U nás mala zásielku doma za 48 hodín, čo je úplne bežný štandard v e-shopoch aj bez cenovej akcie a nestačilo jej ani to... Pani je jednoducho taký typ človeka... Snaží sa silou mocou vymyslieť si všetky možné negatívne veci, aké jej len napadnú, samozrejme všetky sú nepravdivé...
1.) Rozbitý aplikátor - ak sa čokoľvek kedykoľvek počas prepravy rozbije, vždy obratom zasielame nový tovar aj s darčekom naviac ako ospravedlnením za nešetrné zaobchádzanie so zásielkou kuriérskou spoločnosťou. Táto pani nám neposlala absolútne žiadnu info o tom, žeby jej prišla pumpička za 29 Kč nejako rozbitá... dodnes od nej o tomto nemáme žiadny mail ani správu, nič...
2.) Na chatu se semnou nikdo nehodlal bavit - POZOR KLAMSTVO - naši kolegovia sa jej na chate venovali 10 minút...
3.) Přes email se se mnou nebavili slušně - POZOR KLAMSTVO - táto osoba nám síce napísala veľmi arogantný drzý email, ale my sme zachovali pokoj a bavili sme sa s ňou veľmi slušne a to vo všetkých mailoch. Máme to tu čierne na bielom... viď iné recenzie, ktoré jasne potvrdzujú aký milý prístup má voči zákazníkom celý náš tím.
4.) Balík přišel pozdě - POZOR KLAMSTVO - balík bol doručený v štandardnej lehote do 48 hodín. U nás je síce štandardom doručenie do 24 hodín, ale toto bola veľmi špeciálna situácia, kedy sme mali výnimočnú akciu na vzorky a desiatky tisíc objednávok. O možnom 1-2dňovom meškaní boli zákazníci aj vopred informovaní a vedeli o tom. Táto osoba to ignorovala a nebrala žiadny ohľad na to, že sme pracovali dokonca AJ CEZ VÍKEND A V NOCI len, aby sa všetko stíhalo expedovať včas. Žiadna úcta, žiadna vďaka. Veľmi zvláštna pani, sme z nej všetci veľmi znechutení. Snáď u nás už nikdy nič objednávať nebude.
Tu je jasný dôkaz o dodacej dobe do 48h dokonca aj počas trvania akcie s extrémne veľkým množstvom objednávok/zásielok a počas toho, ako bola vo všetkých automatických emailoch uvedená omluva tučným červeným písmom o mierne dlhšej dodacej dobe. Dodanie do 48h je za takej situácie unikát:
Datum a čas Stav zásilky
14. 2. 2024 8:16 Čekáme na přijetí zásilky do přepravy.
15. 2. 2024 20:11 Zásilka je v přepravě.
16. 2. 2024 5:42 Zásilka je v přepravě.
16. 2. 2024 6:55 Zásilka se dnes doručuje.
16. 2. 2024 9:45 Doručeno příjemci
5.) Dle mého názoru je to neochotná společnost - vadný názor... názory desiatok tisíc našich zákazníkov sú presne opačné :) Sme asi jediná spoločnosť v tomto odvetví, ktorá dokáže na emaily alebo správy odpovedať aj do 1 minúty a to aj cez víkendy a mimo pracovnej doby neskoro večer. To je veľký nadštandard, aký má málokto.
6.) Prádlo voní parfémem, jen dokud je mokré a to i při zvýšení dávky - čo ďalšie si ešte v hneve táto osoba vymyslí? :) možno aj nastrčená osoba... Viď iné recenzie, ktoré sú jasné :))) Giovani je jednotkou na trhu v kvalite, toto sa stalo už nepopierateľným faktom, ktorý jedna urazená pani nemá ako zvrátiť. Toto je proste typické pre určitý typ človeka tohto typu. Nám týmto ale neuškodí, keďže fakty o nás a našej značke sú jasné. :) Toto je pre nás a aj pre čitateľa, ktorý si pozrie ostatné recenzie, len text s nulovou výpovednou hodnotou...
7.) Sice mají na webovkách cz, ale pak když už Vám píší, tak sk - dobré ráno :) čo tým chcete povedať? Že nerozumiete slovensky? Tak to je smutné... áno, väčšina slovenských firiem s Vami bude písať slovensky, keďže je to úplne normálne. Ale pokud neumíte slovensky, proč jste nám to neřekla? :) Mohli jsme s vámi mluvit česky, žádný problém ;)
Ing. Dušan Kviatkovský,
jednatel