zakoupeno v Giovani.cz před 1 měsícem
- rychlé dodání
vše v pořádku
- Rychle odeslání
Parfémy na praní kráásně voní...zkuste a uvidíte, kterou vůni si zamilujete ;-)
zakoupeno v Giovani.cz před 1 týdnem
- Super vůně parfémů na prádlo
- Rychlé doručení
- Perfektní komunikace
- Velká spokojenost
Já jsem velmi spokojená a můžu jen a jen doporučit.
- Rychlost a spolehlivost
- Super rychlé dodání
Rychlé dodání, zboží dorazilo v pořádku.
- Skvělá komunikace
Objednávala jsem vzorečky hned dvakrát po čtyřech balení o 8 vzorcích, protože jsme chtěly s kolegyněmi vyzkoušet. Za sebe mohu doporučit, zatím u mě vede zlatá. Ale i ostatní voní úžasně. Balení krásně zabalené, po jednotlivých pytlících. Celkově je vzhled velice elegantní. Celkový dojem : velká spokojenost, vůně úžasné.
zakoupeno v Giovani.cz před 1 týdnem
Děkuji vše bylo v pořádku.Krasne vůně, určitě objednám znovu.
zakoupeno v Giovani.cz před 1 týdnem
- Jsem nadšená rychlosti dodání zboží a navíc parfemy na prádlo nadherne voní, tak si že vzorků určitě vyberu,spíš bude problém jaký vybrat,protože mi všechny vzorky krásně voní.
- Bleskové odeslání,perfektně zabalené
- Pradlo voni i po vysušení v sušičce. Má oblíbená je Bubble Pink. Vyzkoušela jsem nyní metallic green a také super
- Rychlé doručení
- Příjemné vůně
- Jednoduché objednání
- Cena je celkem vysoká
- Ne všechny parfémy vydrží vonět dýl než do usušení
Parfémy jsou moc příjemné.
Doručení bylo rychlé a jako pozornost k objednávce jsem dostala odměrku což je milé.
Některé vůně vydrží dél než jiné. -
zakoupeno v Giovani.cz před 1 měsícem
- Rychlost dodání
Úžasné vůně. Miluju je
zakoupeno v Giovani.cz před 3 týdny
- Velmi rychle vyrizeni i dodani. Prehledny eshop.
- rychlost doruceni
- komunikace s obchodem
- velka vydrz vune
- objednavam jiz po nekolikate
Doporucuji, pradlo krasne voni a vune vydrzi opravdu dlouho
zakoupeno v Giovani.cz před 1 týdnem
Na vůně jsem se velice těšila, ale zklamalo METALLIC GREAN propadák, PASSION BLUE trošku lepší, GREY DOLCE asi nejlepší. Po vyprání voní jenom když je prádlo mokré až uschne skoro nevoní . JSEM VELICE ZKAMANÁ , MOC DRAHÁ ZKUŠENOST. OLEJE JSOU DRAHÉ.
Reakce obchodu Giovani.cz
Propadák? :) To určite nie :) Môžeme Vám poslať stovky komentárov či recenzií zákazníkov, v ktorých zákazníci o zelenej vôni píšu ako o ich obľúbenej, intenzívnej a trvácnej vôni. V produkte problém nie je, to je jasná vec. :)
Ale vidíme, že ste sa snažili ako sa len dalo, lebo presne toto ste napísali aj na Facebook, aj všade kde ste len mohli. :)))
Hodnotíme to skôr ako cielené konanie. Zapnutý CAPS LOCK hodnotíme ako preukazovanie nejakého hvevu a recenzie by sa v takejto nálade písať nemali, keďže tu nejde veľmi o objektívny názor. Tieto vety, ktoré ste tu napísali, sa extrémne vymykajú obrovskej štatistickej vzorke niekoľko desiatok tisíc názorov (na Facebooku, v eshope, na heureke atď), preto na toto asi ani nemá zmysel veľmi reagovať...
Jednoducho nájde sa vždy 1 človek zo 100.000, ktorý niečo pobabre alebo má zanesený nádobku na aviváž, alebo zavíta občas cielený konkurenčný záškodník na úspešné weby. Či je to tak, alebo onak, štatistiky a FAKTY to nezmení. Tie vychádzajú z obrovskej štatistickej vzorky a tá hovorí jasne iný názor ako je tento tu prezentovaný o "propadáku" a podobne... Fakty sú jasné, naše vône voňajú najintenzívnejšie na trhu, taktiež najtrvácnejšie. Tak sme ich schválne vyvinuli. Zákazníci musia dokonca často aj znižovať dávkovanie, aby nevoňali až tak itenzívne. Takže čo Vám poradiť, ak vôbec niečo (ak nejde o cielené záškodníctvo, pretože vyzerá to tak vďaka tej veľkej snahe o očierňovanie na viacerých miestach naraz, ktorú ste dnes predviedli). Skúste prečistiť spodný otvor na nádobke na aviváž, ktorý je na 99% zanesený z používania aviváží a problém bude vyriešený. :) Vždy keď sa nájde u niekoho malá odchýlka od toho, ako intenzívne voňajú naše parfémy, prečistenie spodného otvoru na nádobke na aviváž pomôže úplne vždy. :)
Oleje drahé v žiadnom prípade nie sú. Naše ceny sú trhové a sú dokonca nižšie ako ceny niektorých iných značiek a to aj napriek tomu, že naše parfémy jasne predstavujú najvyššiu kvalitu parfémov na pranie na trhu. Čo je pravidelne potvdzované aj tisíckami názorov a porovnávaní zákazníkov. 500 ml fľaša vystačí až na 100 praní, takže keď si to prerátate a vezmete do úvahy aj tú pridanú hodnotu intenzívnej a trvácnej vône, je to veľmi výhodná kúpa a ceny sú naozaj výhodné.
Odporúčame prečítať iné recenzie, sú ich tu stovky. Taktiež DESIATKY TISÍC komentárov na Facebooku od našich zákazníkov. Táto jedna recenzia nevypovedá o realite, to je jednoducho fakt.
Ďakujeme Vám, pani Jana, za Váš čas a snahu. :)
S pozdravom,
Giovani.cz -
- Rychlé dodání, dobře zabaleno
- I dárek potešil
- Nedalo se platit na dobírku i když jsem měla objednávku nad dva tisíce
- I za vzorky se nedá platit na dobírku
Jinak vše v pořádku Giovany vůně jsou nejlepší krásně voní a vydrží i dlouho vonět na prádle.Velká výhoda je že můžou i do sušičky
- Perfektní komunikace
zakoupeno v Giovani.cz před 1 týdnem
- Rychle vyřízení a dodání objednávky
Giovanni jsou luxusní a bezkonkurenčně nejlepší vůně do prádla. Stačí malé množství a opravdu krásné provoní prádlo. Z vyprané deky na sedačce voní celý byt. Vůně jsou příjemné a prádlo vydrží vonět hodně dlouho. Rozhodně doporučuji.
- Skvělá komunikace
- Rychlost dodání
zakoupeno v Giovani.cz před 2 týdny
Jsem moc spokpjená objednala jsem si vzorečky na zkoušku jsou úžasné mám vybráno budu objednávat
zakoupeno v Giovani.cz před 2 týdny
- Rychlost doručení, super výběr, krasne vůně.
Perfektní balíček, krasne vůně, nemohu říct, která je lepší. A moc děkuji za malý dárek v podobě další jedné dávky oleje na prani. Za mě super!