• dlouhá dodací lhůta zboží
    • neaktuální informace o skladovém zboží

• chybí velikost u zboží (objednala jsem si krém, který mi má pomoct při zbavení se tmavého prostoru kolem očí a byla jsem zklamaná jaká malá tubička mi přišla)

• přehlednost stránek
    • nevím

zboží přišlo v pořádku, ale uzávěr od odličovacího mléka nedovírá -aby obsah nevytekl, byl přelepen izolepou.

• Velmi krátká doba spotřeby

Nedoporučuji

Část sterilního zboží byla dodána v natržených obalech, tudíž znehodnocena, krabičky plastové pro děti na uložení vytržených zoubků ulámané. Dárek v podobě nabízené brožury byl výsměch, neboť došel jeden leták, brožuru si představuji jinak. A protože nebylo všechno zboží, ačkoliv na stránkách je nabízeno, lišila se částka mnou poslaná a nakonec hrazená a rozdíl dodnes nemám vyrovnán. Jako slušné jednání bych ocenila nejdříve informaci, jaké zboží může být dodáno a pak teprve chtěla uhradit platbu. Moje dojmy jsou velmi negativní

• slušné ceny
    • malá expirace u zboží prodávají ležáky...

objednal jsem si 3 balení celaskonu long effect po 60 ks a došlo mi to myslím 5 měsíců před koncem záruční doby u léků které mají expiraci běžně tak 3 roky....takže prodávají hodně staré věci....už tady brat nebudu...

• Nízké ceny, velký výběr.
    • Obchod nezasílal informace o stavu objednávky a stav objednávmy jsem nenašel ani na webových stránkách. Dodání trvalo skoro týden a myslel jsem si že se objednávka asi ztratila a zboží už nedorazí.

Nízké ceny, ale špatný informační systém obchodu.

• Intime rozhodne není 'in time'.

• dlouhá doba vyřízení a dodání

• měli dobrou cenu na Sunar
    • přišlo mi zboží v poškozené krabičce, a ani po urgenci se nezachovali pěkně, napsali jen, že je jim to líto.

Časopis mi přišel úplně zmačkaný, jak ho cpali do krabice.
    A krabičku s masážním ježkem, kterou jsem chtěla dát jako vánoční dárek, celou roztrhli.
    Nedoporučuji.

• žádné
    • špatná komunikace,nepravdivé údaje o odeslání zboží,dlouhá doba dodání,byl mi zaslán jiný výrobek než který jsem objednala a zaplatila

určitě nedoporučuji

• Neupozorňuje u zboží na jeho blížící se expiraci a klidně pošle 12 krabic 600 g mléka s expirační dobou za 4 měsíce!

Objednala jsem si sušené mléko pro 10-ti měsíční dceru. Doba expirace je za 4 měsíce (u 12-ti krabic), na což mě dopředu nikdo neupozornil. Kdybych to věděla předem, neobjednávala bych jich tolik. Vždycky jsem si mléko pro děti objednávala ve větším množství a nikdy se mi nestalo, že by měly všechny krabice takto krátkou dobu upotřebení!!!! Když jsem volala na zákaznickou linku, řekli mi, ať zboží pošlu zpět a dostanu peníze, ale poštovné hradím sama! Tak to si raději příště najdu jiný internetový obchod, kde je cena o 2 Kč dražší, ale nepošlou mi zboží před krátkou expirační dobou v takovém množství!!!

• Komunikace
    • delka dodaci doby i pres to, ze zbozi bylo skladem

Prvni a asi posledni nakup, kvuli nicotne komunikaci a priliz dlouhe Dodaci dobe. Priste nakoupim nejspis jinde.
    A kapesni reklamni kalendar nebo reklamni magnetka to vazne nespravi.

• dorazilo něco jiného, než jsem objednal

V pátek navečer jsem objednala a ihned zaplatila. Když ani v úterý zásilka nebyla doručena, volala jsem lékárnu a 2x mi "vytípli" telefon a na potřetí mi bylo sděleno, že na to mají 2 dny. To už se chýlil 5. den ke konci. Až na další urgenci následující den teprve zboží odeslali.

Špatná komunikace mezi obchodem a dodavatelskou firmou "Zásilkovna".Zboží se někde ztratilo.
    Obchod automaticky zasílá zboží znova.Po 11 dnech bych ocenil nějakou komunikaci ze strany obchodu.
    Iniciovat jsem vše musel sám.

• Objednala jsem si 5 dudliku, po par dnech prisel mail, ze jeden z dudliku nemaji ( mela jsem objednane nektere 2x, tak jeden z nich), zadala jsem o navyseni tedy druhu, ktery jsem brala 1x. Zhrnme to, 5 dudliku klucici barvy( kdyz z se plati tak vysoke postovne), jeden druh(tresnicka,jiny maly nechce)- prisly 3dudliky spravne, 4-ty ruzivy 5-ty anatomicky tvar. :-(. Takze pouzitelne za ty penize i s postovnym pouze 3 dudliky.

Snad jsem mela smulu jen ja.

• žádná komunikace, kdy bude zboží doručeno. Musela jsem napsat, kdy zboží dostanu, že už uběhly 3 dny od objednávky a nic se neděje a to už dle jejich informací z webovek mělo být zboží doručeno. Důvod byla nedostupnost 1ks zboží, odsouhlasila jsem tedy, že to můžou odeslat bez toho....jelikož se jednalo o platbu na dobírku, byla mi účtována původní cena. Ozvala jsem se, přeplatek byl slíben k vrácení, dosud se tak nestalo!!!

• žádné!
    • špatná komunikace.nedostatek zboží.

Nedoporučuji!

• nevědí kolik toho mají skladem. Z objednaných 5 ks napřed měli je 2 ks,potom jen 1 ks. Objednávku jsem zrušil. Přitom na jejich webových stránkách tento produkt stále nabízí