• Zboží vykazovalo vadu.

• Dobře zabalené
    • Rychlost doručení
    • Kvalita jakosti A
    • "Slevy"

HP EliteDesk 800 G4 SFF (i7, 32 GB, 1024 GB SSD, jakost A)

Zakoupený počítač měl být v jakosti A, nicméně byl doručen s několika výraznými vadami. Na plastovém předním panelu se nacházely hluboké škrábance a zadní kovový držák na záslepky PCI Express byl ohnutý. Navíc z jedné ze čtyř gumových nožiček na spodní straně chyběla guma, což způsobilo, že se PC kýve.

Očekával jsem lehké oděrky a škrábance, ale stav, ve kterém zboží dorazilo, rozhodně neodpovídá deklarované jakosti A. Počítač byl objednán jako dárek, tudíž jsem jej nakonec objednal znovu u konkurence. Vrácení tohoto zboží jsem se rozhodl neabsolvovat, protože by to znamenalo ztrátu času a komplikace.

Pro srovnání, stejný model (s i5 procesorem, jinak identická konfigurace) od konkurence, rovněž v jakosti A. Tento počítač dorazil pouze s drobnými vláskovými škrábanci na plastu, bez poškození kovových částí a všechny gumové nožičky byly v pořádku. Cena u konkurence byla vyšší jen o přibližně 200 Kč, ale stav zboží odpovídal deklarované kvalitě.

Cena a slevy
    Původní cena tohoto počítače byla 10 990 Kč. Během přibližně čtyř měsíců byla cena nejvíce snížena na 9 490 Kč při dvou různých příležitostech díky kupónu (-1 500 Kč za nákup nad 10 000 Kč).
    Sleva během Black Friday činila pouze 549 Kč, což znamenalo konečnou cenu 10 441 Kč.

Celkově jsem zklamaný kvalitou zboží vzhledem k deklarované jakosti A. Také sleva během Black Friday byla spíše symbolická. V budoucnu bych zvažoval nákup u konkurence, kde zkušenost odpovídala mým očekáváním.

• Vyše 10 dní od objednávky a tovar som stále nedostal tov
    • Ár

Slubujú 2 dní od objednávky ale bude to aj 2 týždne

Rozhodně nedoporučuji. Vyhozené peníze za notebook. Nový který v pátek nabiju na 100% a v pondělí ho ani nezapnu, jak je vybitý. Reklamace proběhla že ho převzali ale za pár hodin poslali email že na baterii se záruka nevztahuje. Za prvé to mohli říct rovnou a nepřebírat a neplýtvat mým časem a zadruhé takový šmejd prodají jako nový s totálně na hovno baterií a ani nejsou ochotný zjistit kde je opravdu problém. Při zapnutí to hlásí eror takže to ani nezapnuli při reklamaci. Nic zde nekupujete, vyhozené peníze!!!

• Extrémně arogantní a neochotná obsluha

Prázdný obchod ve kterém prodavač uklízí zboží do vitríny.Po pěti minutách slušný dotaz jestli tam někdo obsluhuje? Prý ano , ale musí v prvé řadě zařadit zboží.Až se konečně uvolil obsluhovat, odešel pro objednávku do zázemí obchodu a přišel až asi po dvaceti minutách.To jsem měl asi za to, že jsem se ho dovolil obtěžovat.Naprosto neuvěřitelný přístup , obzvláště, když jsem tam mimo čtečky karet bral další zboží cca za desettisíc....

• Potřeboval jsem stejný monitor, jako už jsem měl, a protože jeho prodej už skončil, jediná volba byla koupit předváděcí kus v tomto obchodu. Monitor přišel zaprášený a špinavý, ledabyle zabalený, bez příručky. Naštěstí plně funkční. Byl dokonce za vyšší cenu, než jsem před 2 roky kupoval nový.

• Levné a kvalitní PC
    • Záruka 24 měsíců
    • Přehledný eshop
    • Prodavač nezdraví.
    • Raději se věnují jiné práci, i když jste na pobočce sám a čekáte na vyřízení objednávky.
    • Arogantní prodavač

• prdavaj kompy
    • posilaj milion spamu a kdyz kliknete na "odhalsit", tak vam tvrdi, ze nic neodebirate.

Reakce obchodu GIGACOMPUTER

děkujeme Vás za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že vás naše e-maily obtěžují. Odhlášení by určitě mělo fungovat. Kdyby problém přetrval, tak se prosím ozvěte naší zákaznické podpoře a rádi to s Vámi vyřešíme.

Neváhejte se na nás obrátit i příště. Uděláme vše pro to, aby Vaše příští zkušenost byla 100%. Budeme se těšit.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Notebook byl hezký zabalen.Ovšem po spuštění najel do kritické situace.Naštěstí pozléze najel.Při kontrole neměl zvuk a hlásil chybu boot.V zásadě měli štěstí.že umím hodin dobře opravovat. Jinak by šel zpět .v.

Reakce obchodu GIGACOMPUTER

velice nás mrzí Vaše nepříjemná zkušenost. Je skvělé, že se Vám to povedlo vyřešit. Kdyby se objevil jakýkoliv další problém, tak se na nás neváhejte obrátit a vše vyřešíme. Ještě jednou se za tuto nepříjemnost omlouváme.

Kdykoliv se na nás neváhejte obrátit. Vždy velmi rádi pomůžeme.

Vaše GIGA Rodina

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• vada zbozí

Reakce obchodu GIGACOMPUTER

to nás velice mrzí. Naše zákaznická podpora s Vámi určitě vše vyřeší k Vaší plné spokojenosti.

Vážíme si Vaší zpětné vazby a neváhejte se na nás obrátit i příště. Uděláme vše pro to, aby Vaše příští zkušenost byla 100%. Budeme se těšit.

tým GIGACOMPUTERU

• Zboží neodpovídá popisu, vždy se jednalo o větší poškození

Nesolidní jednani

Reakce obchodu GIGACOMPUTER

Vaše nepříjemná zkušenost nás velice mrzí. Většinou nám zákazníci říkají, že naopak popis zařízení z B-kategorie nedostatky zbytečně zveličuje. Každopádně není problém odstoupit od kupní smlouvy nebo zařízení vyměnit. Naše podpora se s Vámi pokouší spojit a vyřešit vše k Vaší plné spokojenosti.

tým GIGACOMPUTERU

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Alespoň mi byly sděleny obchodní podmínky a v jejich neprospěch doporučena formální online objednávka
    • Zboží nelze předvést v chodu
    • Velká neochota

Do obchodu jsem přišel koupit profesionální monitor - myslel jsem, že profi repas bude za přibližně stejnou cenu lepší, než nějaký nový lowendový Samsung. Měl jsem vytipovány dva modely a myslel jsem, že bude bez problémů možné je zapnout a porovnat. Opak byl pravdou a dostalo se mi jen doporučení, že jej jako firma mohu vyměnit za jiný, pokud provedu objednávku online. Konkrétní kus mi navíc byl přinesen až po zaplacení :-)) Navíc jsem z celého počinu měl takový divný pocit, protože během vybírání a dohadování přišly ještě nějaké socky otravovat ohledně výběru notebooku a že proč na Intel HD grafice nejedou hry. Chtěl jsem své začínající firmě ušetřit nějakou tu korunu, příště už si bazar rozmyslím...

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Přesto že mělo být otevřeno tak nebylo, 5min čekání před vstupem, následně velmi nepříjemný prodejce. Příště bych si velmi rozmýšlel jestli zde ještě nakupovat.