- Objednávka ve slíbeném termínu nedorazila. To se může stát, jsme jen lidé. Ale nereagují na maily, s omluvou se neobtěžovali.
Nedoporučuji, již neobjednám.
- Ryché dodání
- Super cena
První nákup, ale naprostá spokojenost
Obchod od objednávky neraguje, respektive nereagoval až po několika desítkách telefonů, se nám po týdnu podařilo spojit. A suše nám bylo řečeno, zboží není a možná bude v září. Naštěstí jsem zvolil platbu přes Ski Pay, kam jsem obratem zavolal a bylo mi řečeno, že objednávka byla pře týdnem zrušena!!! Od eshopu žádná informace o zrušení objednávky nepřišla a nikdo se ani neobtěžoval zavolat nebo napsat email. Nevím co bych dělal pokud bych jim objednávku uhradil předem kartou nebo přovodem!!! Absolutně tento eshop nedoporučiji a opravdu si dávejte pozor.
Kvalitní zboží, rychlost doručení
Zboží mi bylo doručeno, ale nevyhovovalo. Prkno bylo velice nestabilní proto jsem se rozhodla ho vrátit. Z obchodu mi napsali, že přišlo poškozené a více nekomunikuji. Peníze dodnes nemám. Ani žádnou jinou odpověď. Obchod vůbec nekomunikuje ať jsem dodala veškeré podklady, které požadovali. Celou věc bude řešit právník. Proto rozhodne nedoporučuji.
Rychlé dodání, zboží je kvalitní, zatím spokojenost.
Bohužel mne obchod neinformuje automaticky a sám o stavu objednávky. Pokud se neptáte a nepátráte, tak nic nevíte. Bohužel nefunguje ani slib, že vám dají vědět. Zatím jsem totiž info o stavu objednávky nedostala. Prodlužuje se jen neustále termín dodání.
Dlouho trvalo než se zboží naskladnilo, ale doručení potom už bylo velmi rychlé, zboží bylo dobře zabaleno, žádný žádný problém.
- Rychle vyřízená objednávka
Lekué mám ráda, rychlé a bezproblémové dodání
- Podruhe u Vas nakup a opet maximalni spokojenost. Velice dekuji za takovy to perfektní pristup k zakaznikovi.
- krásné zboží
- velký výběr
- dobrá cena
NEDOPORUČUJI! V průběhu objednávky bylo vše v pořádku, rychlé odeslání, emaily. Pokud ale nastane problém, nikdo nereaguje. Reklamuji drahé nerezové mlýnky, nikdo nereaguje na emaily, IG, whatsup, telefon. Takže pokud chcete pouze objednat zboží tak pravděpodobně bude vše v pořádku, pokud ale máte problém a zboží potřebujete reklamovat/vrátit (což se občas může stát) tak se setkáte s velmi neprofesiálním chováním a to -ignorací. Jelikož mnou zakoupený produkt nebyl zrovna nejlevnější, budu dávat podmět ČOI k přezkoumání a řeším dál.
TENTO OBCHOD ZA MNĚ JEDNO VELKÉ NE!!
Marchenko -
- Levnější než konkurence
- Skvěle zabaleno
Upřímně jsem se zprvu bála, protože konvice, kterou jsem objednávala, byla o několik stovek levnější, než v jiných online obchodech, ale rozhodla jsem se to zkusit a dopadlo to báječně!
Dárek přišel včas, SKVĚLE zabalený (jednalo se o porcelán) a dorazil do 3 dnů! -
Zboží jsem zaplatila. Bylo mně odepsáno, že není skladem, ať si vyberu jiný produkt. Jsou to již dva měsíce a nic jsem neobdržela.
Vše proběhlo bez problémů. Objednávka byla rychle vyřízena, bezpečně zabalena (kameninový oválný talíř), i doručena na výdejní místo.
Nakupuji opakovaně. Tentokrát akce na značku Lékué. Velmi rychlé poslání objednávky na dobírku. Jako vždy nákup na jedničku.
- Skvělý obchod. Kvalitní zboží. Sortiment a popis jsou zcela pravdivé. Zdvořilý a pozorný personál. Rychlé doručení. Doporučuji.
Ackoliv me eshop informoval o odeslanime objednavky 19.12. a doruceni nasledujici den, do Vanoc nic neprislo. GLS tvrdilo, ze jim zbozi nebylo predano , takze nasledovalo hledani zasilky. Nicmene hned po vanocnich svatcich, kdy jsem vse opet urgovala, jsem od eshopu dostala email , ktery me ubezpecil o odeslani nove zasilky s jinym dopravcem, pokud tento stavajici prepravce balik nedohleda a nedoruci do druheho dne. Coz me prijemne prekvapilo. Balik opravdu dosel nasledujici den. Eshop bych bez obav doporucila, i presto, ze ne vse probihalo hladce, coz lze nejspis pripsat predvanocnimu vytizeni prepravcu.