- Maximální spokojenost s obj. výrobkem
- Rychlé doručení
- Super rychlé odeslání zboží
- Na skladě Twist Online předplacené karty - ideální pro IoT
- Vse v poradku.
Nakupoval jsem HDD jiz 3x a vzdy vse v poradku.
Zboží bylo perfektně zabalené a za dva dny jsem ho měla po objednání doma. Můžu jen doporučit. Seriózní a rychlé jednání.
Vše ok.spokojenost
Dobré ceny, rychlé jednání,...
- ústretové jednanie, rýchle dodanie proste OK
nemám žiadne predchádzajúce skúsenosti
Reakce obchodu GELIS.cz
Jsme nesmírně rádi, že je na Vaší straně spokojenost s Vaším nákupem. Děkujeme Vám za Vaši kladnou recenzi, velice pro nás znamená. Ať Vám klimatizace dobře slouží.
Neváhejte se na nás opět obrátit, když budete cokoliv potřebovat. Vždy se o Vás rádi a profesionálně postaráme. Ještě jednou Vám ze srdce děkujeme za vše.
Přeje celý tým Gelis.cz ❤️ (dnes konkrétně Jirka a Sandra). -
- Rychle vyřízená objednávka
Reakce obchodu GELIS.cz
Jsme nesmírně rádi, že je na Vaší straně spokojenost s Vaším nákupem. Děkujeme Vám za Vaši kladnou recenzi, velice pro nás znamená. Věříme, že si děti se zakoupeným produktem pěkně vyhrají.
Přeje celý tým Gelis.cz ❤️ (dnes konkrétně Jirka a Sandra). -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- zboží jsem jako nevyhovující (špatný výběr) vracela, vrácení peněz (hrazeno předem) proběhlo bezproblémově.
Reakce obchodu GELIS.cz
Děkujeme Vám za objednávku a vůbec nevadí, že jste zboží nakonec vracela. Jsme rádi, že jste s námi byla spokojená.
Rádi Vás u nás znovu uvidíme.
Přeje celý tým Gelis.cz ❤️ (dnes konkrétně Pavel a Sandra). -
- rychle dodanie
Reakce obchodu GELIS.cz
Naše firma je velice prozákaznicky založená a na tomto místě si uvědomujeme, že v dnešní době je rychlost v doručení zásilek pro naše zákazníky velmi důležitá.
Přeje celý tým Gelis.cz ❤️ (dnes konkrétně Pavel a Sandra). -
- Výborné ceny.
- Rychlé dodání.
Bohužel, objednával jsem 2ks sim, u kterých byla uváděna expirace do roku 01/2027. Obdržel jsem 2ks sim s expirací pouze 10/2025.
Reakce obchodu GELIS.cz
Jsme rádi, že Vám bylo zboží doručeno včas a v pořádku. Pokud Vám byly omylem dodány SIMkarty s expirací v 10/2025, tak za to se omlouváme. Pokud je nestihnete aktivovat, bezplatně Vám je vyměníme za jiné. Aktuálně už standardně prodáváme SIM karty s expirací dokonce v 06/2027.
Neváhejte se na nás opět obrátit, když budete cokoliv potřebovat. Vždy se o Vás rádi a profesionálně postaráme. Ještě jednou Vám ze srdce děkujeme za vaši objednávku.
Přeje celý tým Gelis.cz ❤️ (dnes konkrétně Jirka a Martin). -
Rychlost dodání zboží.
Přeje celý tým Gelis.cz ❤️ (dnes konkrétně Martin a Pavel). -
- Velký výběr dobrá komunikace
Reakce obchodu GELIS.cz
Jsme nesmírně rádi, že jste s Vaším nákupem u naší společnosti spokojená. Děkujeme Vám za Vaši kladnou recenzi, velice pro nás znamená.
Přeje celý tým Gelis.cz ❤️ (dnes konkrétně Martin a Pavel). -
vše OK
Reakce obchodu GELIS.cz
Jsme nesmírně rádi, že je na Vaší straně spokojenost. Děkujeme Vám za Vaši kladnou recenzi, velice pro nás znamená.
Přeje celý tým Gelis.cz ❤️ (dnes konkrétně Martin, Pavel a Sandra). -
Rychlé dodání.
Přeje celý tým Gelis.cz ❤️ (dnes konkrétně Martin a Sandra). -
Zboží není vhodné. Žádná komunikace ze strany prodávajícího.
Reakce obchodu GELIS.cz
Tento zákazník je z Francie a udělal u nás již 14 objednávek od roku 2022 v celkové hodnotě přes 200.000 Kč. U poslední objednávky 6ti USB modemů zjistil, že modemy nemají Hilink funkci a potřebuje nám je vrátit za jiný druh zboží. Napsal 21.6 (pátek) a v pondělí a 24.6 (pondělí) udělil negativ, že nekomunikujeme. Sami se tomu tady v kanceláři divíme - zejména citlivější Sandra s čerstvě vytrženou a bolavou stoličkou si na to musela dát kafe, aby se uklidnila. Přes perfektní dosavadní obchodní spolupráci nás nenapadlo, že bude panLamiere tak netrpělivý a jestli tento víkend nepřehnal trošku délkou pobytu na sluníčku. Vůbec tento jeho rozmar nechápeme. Má již dávno odeslán postup pro výmenu zboží. V pátek odpoledne, sobotu a neděli prostě v létě skáčeme do vody, netrápíme se ve 30ti stupních za obrazovkami PC.
Celý tým Gelis.cz (dnes konkrétně Martin a Sandra s bolavým zubem). -
- Nabízí zboží, které jinde nenajdete.
Rychlé dodání. Spokojenost
Reakce obchodu GELIS.cz
Naše firma je velice prozákaznicky založená a na tomto místě si uvědomujeme, že v dnešní době náš zákazník nemůže být prakticky ani jeden den bez IT techniky.
Mějte hezký den.
Přeje celý tým Gelis.cz ❤️ (dnes konkrétně Jirka, Martin a Sandra s bolavým zubem).