Velmi mne překvapilo, že u dodání na dobírku jsem nemohl uhradit zboží kartou !!!

Zboží za 6 dní nedorazilo ani nemám odezvu o odeslání proto dnes objednám jinde

Nemám ráda, když obchod uvádí, že má zboží skladem ... a nemá ...

• na webu píší zboží skladem a po objednání a zaplacení čekačka 2 až 3 týdny , nikdy více

Reakce obchodu GAZZA SPORT

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
    Chtěl bych jen upřesnit situaci: po Vaší objednávce 4 kusů pásek jsme Vás informovali, že máme skladem pouze 2 kusy, které jsme byli připraveni okamžitě dodat. Zbytek jsme pro Vás doobjednali u našeho dodavatele, přičemž jsme Vás informovali o předpokládané dodací lhůtě 2–3 týdny.

Pokud došlo k nějakému nedorozumění nebo jste očekávali jiný průběh, rádi situaci s Vámi znovu projednáme a pokusíme se najít řešení k Vaší spokojenosti.

Děkujeme za pochopení a věříme, že vše společně vyřešíme.

S pozdravem,
    GAZZA SPORT

• Nepřišlo mi potvrzení ohledně prijaté objednávky
    • Špatná barva

• komunikace celkem OK
    • vrácení peněz rychlé
    • uvedený termín dodání "do 5 dnů" se změnil na 2-3 týdny

• už jednou jsem našel jiné zboží v balíku,než jsem si objednal.Nyní mi obchod sdělil,že se objednávka značně protáhne.

• Reklamace kopaček byla nedostatečné a prodávající navrhnul aby jsme si kopačky vyzvedli i přes to že se začínají rozlepovat ( po prvním zápase) s tím že ať v nich dál hraje fotbal a až se rozlepí úplně, tak že je máme donést .

Nedoporučuji a už tu kopačky nikdy nekoupím .

Zboži ani na 10 den nedorazilo. Tel nik nebere ...

Zboží jsem objednala někde minuly týden a k dnešnímu dni nemám žádné info o balíčku či jeho doručování!!

Ačkoli na svých stránkách i mailu tvrdí, že zboží bude odesláno ihned po zaplacení objednávky, místo toho mi ihned po zaplacení objednávky příšel mail s informací, že zboží musí objednat u zahraničního partnera a dorazí snad možná někdy za 3 týdny...

Dobrý den Tomáši,

děkujeme za vaši recenzi. Malé nedorozumění jsme si vyjasnili a jsme rádi, že vše dopadlo k vaší spokojenosti.
    Spokojený zákazník je u nás na prvním místě, tak věříme, že vás nezklameme ani příště :)

S pozdravem Gazzasport.cz

+420 777 133 860 | [email protected] | www.GAZZASPORT.cz

• Za zboží jsem zaplatil téměř před měsícem a zboží stále nemám , ani peníze.

Pri objednavce slibovali doruceni do peti dni. Po objednani bylo zbozi najednou u externiho dodavatele s dobou dodani minimalne 14 dni nebo dele.

Reklamace zatím nevytížená

• Zboží bylo nabízeno s dodací lhůtou 5 dnů, bohužel nebylo splněno. Důvod objednávky byla právě tato lhůta dodání

Jsem z toho rozpačitá. Je to dárek který byl objednám s předstihem aby byl doručen v ten správný den.

• ačkoli,bylo na netu skladem,prodejce mi volal,že ho nemají,objednávku jsem tedy zrušil.

Reakce obchodu GAZZA SPORT

Dobrý den, zboží jsme inzerovali skladem do 5 - 10 dnů (ne skladem) a v den objednávky jsme Vám volali, že bohužel zboží dorazí cca o týden později jelikož dodavatel má problémy s přepravcem.
    Hezký den GAZZA SPORT

Nespolehlivé jednání.

Zboží už týden objednáno a nic , ani mail supozorněním na zpoždění.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Nikdo nekomunikuje a neodpovídá na maily.