Nabízené zboží na internetu, nakonec obchod nemá.

Již třetí týden čekáme na objednané zboží

• zboží jsem zaplatil, již před týdnem, stále nedorazilo
    • žádná komunikace

Zboží jsem objednal a zaplatil,několik dní se nic nedělo.Po té jsem se obrátil telefonicky na obchod a nedostal uspokojivou odpověď proč zboží nedorazilo.Po druhém telefonátu jsem dostal odpověď že jsem nezaplatil zboží....Po třetím telefonátu se teprve dali věci do pohybu.Po týdnu je zboží na cestě.Tak snad!

• Není na skladě.

Přišel mi balík a nemohu ho zaplatit ani kartou, nakupuji denně přes online shopy a s tímto jsem se nesetkal. Velmi otravný obchod.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• zboží jsem uhradil 24.9.2020, ale do dnešního 9.10.2020 jsem je neobdržel, náhradní termín byl dnes.

Reakce obchodu GAZZA SPORT

děkujeme za zpětnou vazbu. Omlouváme se za zpoždění objednávky, ale dopravu nejsme schopni ovlivnit. O prodloužení dodací doby jsme Vás emailem informovali, bohužel zboží přišlo o dva dny později.

Ještě jednou se moc omlouváme.

S přáním příjemného dne

GAZZA SPORT

Zatím není již delší dobu dodané objednané zboží.

• Přišla jen část zboží, to co se zdálo jako nejvýhodnější koupě, samozřejmě ne.

Reakce obchodu GAZZA SPORT

předem se omlouvám za komplikace s Vaší objednávkou, ale na naší obranu musím dodat, že jste objednával zboží z výprodeje kde nabízíme poslední kusy zboží, a tudíž nejsme schopni dodat zboží ve větším množství. Ještě musím dodat, že kolega Vás ihned kontaktoval a nabízel náhradní variantu zboží, tak aby jste byl spokojen.

• Neodpovídají na mail
    • Přišlo mi jiné zboží než na obrázku
    • Neodpovídají telefonicky

Bohužel špatná zkušenost

Reakce obchodu GAZZA SPORT

doufám, že jsme si vše vysvětlili a je vše v pořádku.

S přáním hezkého dne
    GAZZA SPORT

• Zboží mi nebylo doručeno a peníze nebyly vráceny

Reakce obchodu GAZZA SPORT

nerozumíme Vaší negativní recenzi. Boty, které jste si u nás objednala 25.2., bohužel nebyly skladem a ani se nám je nepodařilo sehnat u dodavatele. Následně jsme Vám emailem nabídli boty v jiné barevné kombinaci. Zprávu, že boty nechcete, jsme od Vás dostali 4. 3. Peníze jsme Vám odeslali zpět na účet 6.3.

Ještě jednou se omlouváme za to, že jsme Vám nemohli dodat Vámi požadované boty, ale domníváme se, že jsme udělali vše, abychom našli náhradní řešení a vyšli Vám vstříc.

Jan Drahoš

• Už 14 dní čekám na zboží, nikdo se mnou nekomunikuje.NEDOPOROČUJI!!!!!!
    • Už 14 dní čekám na zboží, nikdo se mnou nekomunikuje.NEDOPOROČUJI!!!!!!

za chyby se platí a já naletěl.

Dobrý den, pane Soboto,

musím reagovat na Vaši kritiku ohledně nedodání zboží a nekomunikace.
    Vaši objednávku jsme přijali 18.2. a potvrdili Vám ji emailem který jsme poslali na Vaši emailovou adresu, následující den jsme Vám odeslali další email s informací, že zboží dovezeme z našeho dodavatelského skladu v Německu a zboží dodáme do 10 dní.
    Následně jsme se Vás pokoušeli kontaktovat telefonicky 26.2. v 10:48, 2.3. 13:45 na žádný telefonát jste nereagoval. Dále jsme odpovídali 2.3. na Váš výhružný email a 3.3. jsme Vám odeslali email s informací, že je zboží expedované.

GAZZA SPORT

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Zboží nebylo skladem, byť na webovkach bylo uvedeno, že zboží mají na skladě. Klamani zakaznika .

Reakce obchodu GAZZA SPORT

Dobrý den, prověřoval jsem Vaši stížnost ohledně dodání zboží. U lajnovačky kterou jste objednával jsme měli uvedenou dostupnost do 5 dní skladem. Objednávku jste udělal 27. 8. večer v 18:40 hod. lajnovačka od nás odcházela 4. 9. to je šestý den, za to se omlouváme. Převzetí zásilky máme vedeno 6. 9. Myslím, že objednávka proběhla tak jak měla s tím jedním dnem prodlení, za což se ještě jednou omlouváme.
    Hezký den J.D, GAZZA SPORT

• poslední informace 17.6., že zboží dorazí do 10 dnů. Zboží nedorazilo

• dlouhé dodání, nabízí zboží, které nemají

Dne 26.2.2019 jsem objednala zboží (3 ks).
    Dne 27.2.2019 mě prodávající informoval , že objednávka byla právě předána do skladu. "Musíme Vás bohužel informovat, že Vámi objednané zboží není momentálně k dispozici. Zboží Vám však obratem přivezeme z našeho dodavatelského skladu. Zboží dodáme do 5 až 10 pracovních dnů ".
    15.3.2019 mě prodávající telefonicky informoval, že 1 ks zboží nemají a zda jej můžou nahradit jiným. Pro zrychlení dodání prý můžu přijet pro zboží do jiného města.
    Nevím, proč bych měla hradit náklady na cestu, když jsem zaplatila poštovné a navíc ztrácet čas.
    Úloženka mě informovala 20.3.2019, že od odesílatele "gazzasport.cz" právě převzali zásilku k přepravě na výdejní místo osobního odběru. Do úloženky doručeno 22.3.2019.
    Takže celková doba dodání téměř měsíc.

Dobrý den Radmilo,

omlouváme se za komplikace s vaší objednávkou. U Vaší objednávky bohužel vypadl jeden artikl a museli jsme ho doobjednat v Německu v centrálním skladu. O této skutečnosti Vás kolega informoval emailem a kontaktoval Vás i telefonicky. Kolega se nabídl, že Vám zboží doručí osobně, aby jste zboží měla co nejdříve, dále Vám nabídl i možnost osobního odběru v našem obchodě v Karlových Varech který je cca 8 km od Ostrova, to vše v dobré víře. Nakonec je ve Vašem hodnocení za toto kárán.

Bohužel nežijeme v ideálním světě a občas nastanou nějaké nečekané komplikace s dopravou, skladovou chybou atd. Tímto se rozhodně nevymlouváme a ještě jednou se omlouváme.

Jan Drahoš,
    GAZZA SPORT

v eshope mali pozadovanu velkost obuvi, po objednavke mi telefonovali ze danu velkost nemaju..nasledovalo dlhe cakanie na vratenie platby ktore stale trva, na emaily nereaguju..

Reakce obchodu GAZZA SPORT

omlouváme se za komplikace s Vaší objednávkou, ale na naší obranu snad jen, že jsme Vám ihned po obdržení objednávky (v řádu minut) volali, že máme bohužel chybu v systému a Vámi požadovaná velikost není skladem.
    Následovala emailová komunikace ohledně vrácení peněz kde jsme potřebovali doplnit SWIFT kód a ostatní údaje k vrácení platby. Tímto se vše trochu zdrželo, ale peníze jste samozřejmě dostal zpět.

Ještě jednou se omlouváme.

nabízí něco, co nemají

Zbozi meli na eshopu, bohuzel ne skladem. Spatny pristup.