Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

Bohužel velice špatná komunikace,na maily odezva žádná a dlouhá čekací doba než zboží dorazí a to po mnoha a mnoha urgencích. Stále dokola: zítra odesíláme, po týdnu stále nic...., tak opět volám a zase to stejné... a toto se opakovalo nejméně 4x.

• rychle reagovali, byli v kontaktu
    • nabídli obdobný typ výrobku, ale dražší; po odsouhlasení změny a dodávce zboží se ukázalo, že některé důležité parametry má výrobek jiné

• Velmi rychlé dodání

První objednávka proběhla v pořádku, nemám co vytknout

• Velmi spokojen

velmi dobrá komunikace, zboží obratem dodáno.

• Nejrychlejší dodání za celou dobu,co objednávám přes internet.
    • Večer cca v 18 h.jsem objednal a druhý den před 9 h.bylo dodáno.

Reakce obchodu GastroTrade

Děkujeme a přejeme vám hodně úspěchu s naším zbožím

• Rychlé dodání zboží

Spokojenost po všech stránkách.

Rychlý dobrý obchod

Přehledné webové stránky, rychlost vyřízení objednávky

Potvrzena expedice s číslem DPD, po telefonátu kde je zboží bylo sděleno, že není skladem a nebude.

Reakce obchodu GastroTrade

Dobrý den, je nám líto ,ale službu DPD nepoužíváme, spletla jste si náš eshop s jiným a ještě pod annonyním jménem. děkujeme za pochopení

• Jsem spokojena

• rychlost dodávky

Objednal jsem si grilovací desku,po rozbalení poškozeného obalu jsem zjistil že deska je lehce poškozená .Poškození vzhledu mi nevadilo,ale deska byla s poloviny nefunkční.Po domluvě s obchodem jsme se dohodli aby nám vyhřátý drát opravil náš eletrikář,protože desku už někdo zkoušel.Paní v eschopu mi slíbila náhradu škody kterou jsem reklamoval.Vše jsem doložil ,půl roku uteklo a do dnes žádná odezva.

Byl jsem nadmíru spokojený.

Je mi ľúto ale neviem moc čo zhodnotiť lebo som s nimi volal len raz a viac sa mi ani neozvali

• dárek a sleva při objednání přes zákaznickou linku

Zboží mi bylo doručeno na druhý den, spolu s dárkem. Paní z infolinky mi volala a informovala mě že je odesláno, takže sem vklidu mohla čekat na kurýra. Doporučuji všem.

Reakce obchodu GastroTrade

děkujeme. přijměte prosím od nás slevový voucher na 5% na další nákup jako poděkovaní za Vaší recenzi.

• bezva komunikace, rychlost i cena

Výborný přístup, příjemné jednání...

Zboží nepřišlo, po telefonickém kontaktu jsem byl nedočkavý a musím počkat alespoň 3 dny. Po týdnu mi konečně slušně někdo jiný vysvětlil,že našel zboží poškozené (zda bylo poškozené nebo se čeká než jim dorazí na přeposílání ) a blízké době mi dorazí. Po 11 dnech zboží stále nedorazilo, co dorazilo byl pouze mail -ohodnoťte naše služby.

Reakce obchodu GastroTrade

Dobrý den, u nás to nefunguje jak v jiných e-shopech. neposíláme poškozené zboží zákazníkovi !!! vše u nás prochází expediční kontrolou, kde je zboží kontrolováno,vložen akční leták,dárek a to vše pod kamerovým systémem.