Rychlost jednání a dodávky
Reakce obchodu GastroTrade
Děkujeme za Vaše hodnocení.
Váš Gastrotrade -
- Velká nabídka, rychlost celého procesu objednání, výborná informovanost o stavu objednávky.
Doporučuji.
- Po deseti dnech od provedení platby (bez jediné informace o zakoupeném zboží) jsem se poptával na stav objednávky a bylo mi zděleno, že požadují potvrzení o platbě. Skandál, to se vskutku jen tak nevidí....
Reakce obchodu GastroTrade
ano, požadovali jsme po Vás potvrzení o platbě, jelikož jste neuvedl Variabilní číslo a platbu nebylo možno definovat.
Děkujeme za pochopení,Gastrotrade -
naprosto spokojená
- Výrobek je vzhledem k ceně proveden nekvalitně.
Reakce obchodu GastroTrade
neinformoval jste nás o žádné vadě a nebo problému.Tudíž bereme tuto informaci na Heureka.cz za nepodloženou a nepravdivou. -
bez problémů
psali skladem a neměli, nedali ani vědět, musela jsem si zavolat, aby mi sdělili, že nejdříve za tři týdny...
Reakce obchodu GastroTrade
máme napsáno skladem v distribučním centru a ne skladem.
Děkujeme za pochopení -
- Zboží dorazilo bez českého návodu, telefonicky zjištěno, že je to tak běžné (!). Učiněn dotaz technický dotaz, přislíbeno poslání fotografie s radou, ovšem nestalo se nic. Velmi neseriózní jednání.
Reakce obchodu GastroTrade
Zboží máte nakoupeno na IČO tudíž jako firma. Tam zákon neukládá povinnost Návodu v jazyku Českém.
- Spoĺehlivost, vstřícnost
uz si nic neobednam
Reakce obchodu GastroTrade
Prosíme konkurenci, aby se tak nechovala. Nebo nám sdělte závadu nebo důvod. Jsme připraveni každý problém řešit.
Děkujeme za spolupráci
Gastrotrade -
- Velice vstřícná komunikace po telefonu.
Gastro trade je super v přehlednosti a objednávky zboží. Hlavně nejvíce oceňuji rychlost vyřízení objednávky a dodání zboží
- Rychlost dodání.
Žádná
rychle,bez problému,super
- Super, reakce a podpora okamžitě
- nelze se dovolat na telefonní číslo uvedené na webu
- na maily odpovídají s několikadenním zpožděním
- zaplacenou zálohu vrátí až po zaslání předžalobní upomínky
Příšerný eshop, nedoporučuji - zejména nedoporučuji posílat peníze předem. Po objednání hned druhý den eshop objednávku zrušil. Na telefonní číslo uvedené na webu se nelze dovolat, na maily reagují až s několikadenním zpožděním, vrácení částky - zaplacené zálohy - podmiňuí podpisem jakéhosi jejich formuláře, který jsme odmítli vyplnit. Peníze vrátili až po našem zaslání předžalobní upomínky majiteli eshopu.
- Dřezová nerezová skříň přišla poškozená - značně poškrábaná, při požadování výměny další novou nemají ( prý až v září ). Při požadavku slevy na tento výrobek nebylo vyhověno ( prý pro příští nákup ).
- Při telefonickém kontaktu jsem se setkal zřejmě od majitele pana Michal Klemens,DiS s hnusným arogantním jednáním a položením telefonu.
- Obchodní případ předávám ČOI k prověření.
- Rychlý
- Dobrá komunikace