Celková spokojenost. Rychlé jednání, výborná komunikace.
Velmi rychlé vyřízení i dodání, děkuji!
- Vše mají špatný,objednáte něco a oni vám posílají něco jiného.
Reakce obchodu GastroTrade
Prosíme ,aby jste se vyvarovali těchto lží a nepravd. Pokuj je něco špatně ,měli jste to zde napsat a konkretizovat. Všechno je špatně a posílají Vám něco jiného je nepravdivé špinění našeho obchodu.
Děkujeme a děkujeme naším zákazníkům, že tato recenze je naprosto neoprávněná
S pozdravem Váš Gastrotrade -
- Komunikativní
- Flexibilní
- Velmi vstřícné jednání - přáli jsme si dodat ještě jeden krouhací nůž navíc - byl přibalen do zásilky s krouhačem. Ocenili jsme, že prodejce nůž objednal a přibalil k stávající zásilce a nemusely být tedy dva balíky.
- Zboží přišlo bez nadob
Reakce obchodu GastroTrade
nádoby na obrázku jsou pouze ILUSTRAČNÍ. (máte to tam napsáno )
Tuto reakci nebere vůbec jako adekvátní.
Děkujeme za pochopení -
- rychlost
- jednání
- ceny
- Rychlost a komunikace
- rychlost dodání
Velmi rychlá reakce a skvělá domluva. Zboží nám bylo odesláno ještě v den objednání. Doporučuji ostatním.
- Velmi příjemná komunikace
- Ochotný perzonál
- Velký výběr
Obchod je plný krásného zboží ve velkém sortimentu. Každý si najde, co potřebuje. Telefonická komunikace s obchodem je patrně největší devizou. Jsou příjemní, výjdou vstříc, poradí… Obchod doporučuji!
- Velmi rychle dodani
Jsem velice spokojena,zboží rychle dodané.
- Komunikace, rychlost
- rychlost vyřízení objednávky
- super komunikace
- kvalitní zboží
- zajímavé ceny jednotlivých produktů
Za mě tento eshop je přesně to, co jsem hledala. Objednala jsem zboží ve všední den v době oběda a následující den před obědem jsem jej měla na místě. Komunikace s nimi je výborná, ceny mají opravdu zajímavé. Já je nemohu nic jiného než DOPORUČIT! :))