rychlost dodání a komunikace
- Milí prodavači na Praze 2, krásné kytky a přijatelné ceny
Nepříjemná a neochotná prodavačka na Praze 6
Velký výběr zboží, vše skladem okamžité odeslání.
- krásné rostliny
Reakce obchodu Gardners-eshop.cz
děkujeme za pozitivní hodnocení! Jsme rádi, když je náš zákazník s objednávkou spokojený. Budeme rádi, když se příště zase rozhodnete nakoupit u nás.
- odbornost
Bára z Gardners. -
- Krásné a zdravé rostliny, pečlivě zabalené, výborná komunikace a rychlé dodání.
Jsem maximálně spokojená, nakupovala jsem zde už dříve a vždy vše perfektní
Bára z Gardners. -
- Kvalitní rostliny, přehledný výběr, dobrá komunikace
- Rychlost, vstřícnost
Bára z Gardners. -
- Všechno zboží bylo zabaleno dobře.
- Eshop absolutně nekomunikoval.
- Zachraňovaná kytka v kokedamě (dej šanci květině v horším stavu..) byla výrazně vitálnější než květina v sadě Vytvoř si sám kokedamu (opadaná asi čtvrtina lístků), kdy ta sada by měla být v naprostém pořádku. Zbytek zásilky byl v pořádku.
Zásilkovna doručovala balík 6 dnů - z důvodu technických problémů opakovaně nelze doručit. Avšak eshop zobrazoval (i emailem mi to došlo), že zásilka již je doručena. Na můj dotaz se nikdo nenamáhal odpovědět.
Reakce obchodu Gardners-eshop.cz
děkujeme za recenzi. Mrzí nás, že rostlina dorazila v sadě ve špatném stavu, bohužel občas se může stát, že cestou rostlině trochu něco opadá. Většinou ale zase listy obrazí a rostlina se z toho pak vzpamatuje. To, že dodání zásilkovnou dlouho trvalo bohužel nedokážeme ovlivnit. Blíží se předvánoční čas a většina zásilkových služeb teď bude mít na pilno. U nás jsme udělali maximum pro to, aby vám byla zásilka včas vyexpedována (druhá den byla předána dopravci). Pokud bude s rostlinou nějaký větší problém, můžete se případně obrátit na naše reklamační oddělení, kolegyně to s vámi ráda probere jak dále postupovat.
Přeji hezký den,
Bára z Gardners -
Obchod je přehledný, vše přišlo v pořádku zabalené. Kokedama je nádherná. Vše mohu jen doporučit.
Bára z Gardners. -
- velký výběr květináčů dle velikostí
- Omezená a skladovost zboží pro rychlé odeslání
Zboží nedorazilo, neznámé doručení.
Reakce obchodu Gardners-eshop.cz
děkujeme za recenzi. Bohužel není možné mít veškeré naše zboží ve velkých počtech připravené skladem. Vy jste si od každého zboží objednal 30 kusů. Proto je někdy pak u zboží napsáno, že dodání trvá déle, protože ho musíme přepravit od dodavatele. I tak vám nakonec byla objednávka doručena za 8 pracovních dní. Pokusíme se být příště ještě rychlejší.
Přeji hezký zbytek dne,
Bára z Gardners -
Zboží fantasticky zabaleno, veliká spokojenost.
Bára z Gardners. -
Vše perfektní!!! Nemám žádnou výtku.
Bára z Gardners. -
- zdravé a krásné rostliny, substrát čistý bez smutnic a plísní, ceny v pohodě, rychlé doručení, zboží dorazilo v pořádku
- Rychlost a spolehlivost
Bára z Gardners. -
Skvěle zabaleno, rychle a precizně. Spokojenost♥️
- Ekologické balení
- Velký výběr zboží
Nakupují zde hodně a vždy maximální spokojenost. Velice rychle odesláno, kvalitně zabaleno, krásná rostlina
Spokojnosť,primerané ceny
dobrý výběr