Zboží mám zaplacené a nic nemám
Reakce obchodu GalaTex.cz
Dobrý den paní Mikulicová.
Nesouhlasíme s touto recenzí. Objednávka byla vytvořena dne 25.12.2024 17:22, v té době byla na eshopu uvedena tato informace: "Z důvodu inventury v období 23.12.2024 - 3.1.2025 budou objednávky doručeny nejdříve 6.1.2025."
Tato informace byla viditelná také v závěrečném kroku ve Vašem košíku při dokončení objednávky a následně Vám dorazila ještě na email s potvrzením objednávky.
Děkujeme za pochopení přizpůsobení provozu skladu/firmy o Vánočních svátcích, Váš GalaTex.cz -
- arogantní jednání
- účtován poplatek ve výši 100 Kč když se zboží vrátilo zpět
- Dodnes mi ale ještě nevrátili platbu za tento balík
Nedoporučuju! V tomto obchodě jsem si objednala zboží v hodnotě cca 300 Kč. Nestihla jsem si zboží vyzvednout a tak se odeslalo zpět. Ještě než mi byla uhrazena vrácená částka na účet, už mi přišel email, že jim dlužím 100Kč za dopravu a balné. Ohradila jsem se, že s tím nesouhlasím, že mi tato částka nepřijde adekvátní. Načež se mi dostalo arogantní odpovědi, že je to standardní postup a ať se zamyslím, co se vlastně stalo. Budu tento spor dále řešit přes Českou obchodní inspekci. Takhle teda opravdu ne.
Dobrý den paní Nezbedová,
upřímně - se zákazníky se vždy domluvíme, jejich spokojenost je pro nás na prvním místě, ale když někdo hned v prvním emailu začne útočit, vyhrožovat, poukazovat na směrnice, zákony a obchodní podmínky, není co řešit. Poté striktně postupujeme právě standartními kroky. Po Vašich několika emailech jsme prozkoumali všechny náležitosti a vše výše uvedené bylo v souladu a v pořádku. Doba odeslání byla adekvátní, nevyzvednutí zásilky jste ovlivnila jen a pouze Vy, jelikož dopravce i my jsme Vás dostatečně informovali o jeho odeslání, uložení a úložní době. Náklady na pokrytí poštovného, balného i času zaměstnanců je také v pořádku.
Odpověď jste arogantně pochopila pouze Vy, byla myšlena jako krok k smírnému jednání, abychom se s Vámi domluvili, což evidentně není možné. Do budoucna si prosím vyberte jiného dodavatele textilní galanterie. S pozdravem, GalaTex.cz -
- Pěkný sortiment
- Dobré ceny
- Nedostupný telefon infolinky
- Zboží nedorazilo včas
Objednávku (věci na výrobu dárků na besídku) jsem udělala v pondělí, potřebovala jsem je nejpozději na čtvrtek, aby jsme v pátek hotové výrobky mohly s dcerou předat. Obchod na svých stránkách u vybraných věcí sliboval dodaní do zmiňovaného čtvrtka. Proto jsem si jej vybrala k vytvoření objednávky. V úterý už přišel email, že se balíček připravuje. Ale asi se pak někde zatoulal. Snažila jsem se jim několikrát dovolat, abych věděla na čem jsem, ale telefon byl nedostupný. Takže jsem nakonec musela s výrobky improvizovat. Expedice nakonec proběhla až v ten čtvrtek, v pátek jsem měla balíček u sebe. V předvanoční době to není žádná hrozná dlouhá čekací doba, ale pro mě už to bylo pozdě. Objednala bych tam znovu, ale už ne když mě tlačí čas.
Reakce obchodu GalaTex.cz
děkujeme za konkrétní zkušenost a sdílení. Také jsme rádi, že chápete Vánoční provoz a tím také zdržení objednávky ze strany dopravce. Za nedostupnou infolinku se omlouváme - v době předvánočních svátků pro nás bylo primární odeslání všech zásilek. Emaily se vyřizovaly pravidelně v průběhu celého dne. Mobil jsme vypnuli a pracovníky administrace jsme přesunuli do skladu.
Těšíme se na Vaši další objednávku a věříme, že si k nám cestu opět najdete. Váš GalaTex.cz -
Rychlé dodání,špičková komunikace a krásné zboží
Děkujeme ze dporučení, Váš GalaTex.cz
Velmi spokojená,rychle jednání i dodani
Děkujeme za sdílení pozitivní zkušenosti, Váš GalaTex.cz
- Rychlé odeslání a doručení zboží
Děkujeme, těšíme se na Vaši příští návštěvu. GalaTex.cz
Solidnost.
Děkujeme!
- doručeno včas, dobře zabaleno, pěkný výrobek, dárek jako překvapení - milé
Děkujeme za konkrétní zkušenost. Váš GalaTex.cz
Rychlost, kvalita odpovídá popisu zboží.
Děkujeme mnohokrát za krásné hodnocení! Váš GalaTex.cz
- Rychlost dodání
- Příznivé ceny
- Krásné zboží
Reakce obchodu GalaTex.cz
Děkujeme, přesně na těchto bodech si zakládáme. Těšíme se na Vaši další objendávku, Váš GalaTex.cz
- Obchod nekomunikuje,tel.vypnutej.Zboží dorazilo pozdě.
Vážená paní Kotapištová,
odeslání do dvou dnů, kdy máme doručení do tří dnů - a to v předvánočním čase je krásná práce našich zaměstnanců. Objednávku jste si vytvořila 16.12. a 18.12 byla expedována v ranním svozu. Je možné, že GLS nestihalo doručení do dalšího dne, ale to je v tomto období běžné a musí se s tím počítat. Dodání do Vánoc bylo garantováno, i když Vaše zboží nebylo tematické. Na zpracování této objednávky jsme hrdí, je nám líto, že nejste spokojena. Váš Galatex.cz -
Rychle vyřízena objednávka.
Reakce obchodu GalaTex.cz
ano, rychlost je pro nás i naše zákazníky důležitá! Děkujeme za recenzi. GalaTex.cz -
Rychlé doručeni před vánoci ❤️
Reakce obchodu GalaTex.cz
Děkujeme, bylo to náročné, ale ve skladu bylo vše zvládnuto na výbornou!
Těšíme se na další shledání u příští objednávky, Váš GalaTex.cz -
Objednávka bohužel ani po dvou týdnech nedorazila, proto jsem se s obchodem domluvila na vrácení peněz.
Reakce obchodu GalaTex.cz
Abychom uvedli na pravou míru komentář paní Richterové.
Objednávka vytvořena 11.12. v pozdních večerních hodinách, zpracována následující pracovní den, odeslána další pracovní den. Bohužel nám balíček dopravce poničil, trvalo jeho navrácení, bylo domluveno opakované zaslání, které nakonec bylo změněno zákaznicí na storno a vrácení financí.
Děkujeme za Vaši zkušenost a věříme, že příště proběhne vše v naprostém pořádku! Váš GalaTex.cz -
- Rychlost dodání objednaného zboží.
Děkujeme, těšíme se na Vaši další objednávku. Váš GalaTex.cz
nelze vybrat uložení balíčku do boxu zásilkovny, doručování GLS katastrofa!!!
Reakce obchodu GalaTex.cz
společnost GLS je nám silným a spolehlivým partnerem, i když se občas něco nepovede, jsme za něj rádi. GLS doručuje do boxů i parcelshopů po celé republice, stačí si jen vybrat ten Váš! Věříme, že příště zvolíte lépe a budete spokojena Moniko.
GalaTex.cz -
Rychla doprava :) vse bez problemu, doporucuji
Děkujeme! GalaTex.cz
super rychlé dodání. zboží dle očekávání
Reakce obchodu GalaTex.cz
Krásná recenze, děkujeme za ni! GalaTex.cz
- Rychlost dodání
- Kvalita
Reakce obchodu GalaTex.cz
Ano, ano, ano. To jsme my. Rychlé dodání a kvalitní zboží za nízké ceny, těšíme se na Vaši příští objednávku! Váš GalaTex.cz
- Bohatá nabídka.
- Rychlé doručení.
- Žádnou nevýhodu jsem nenašla.
Tento obchod všem doporučuji.
Děkujeme za pozitivní recenzi. Těší nás Vaše spokojenost. Váš GalaTex.cz