Objednáno 4.1.,zboží mělo být dodáno za 1-4 týdny,dodnes ho nemám.
- Komunikace
- Velky vyber
- Kvalitni zbozi
- Zboží bylo zaplaceno 17.12.2024 do dnešního nebylo doručeno a vy se ptáte na můj názor? To považuji za drzost.
- Obchod posílá dotaz na zboží, které nedoručil, aniž by jakkoli se zákazníkem komunikoval.
- Opravdu špatná marketingová politika
Myslím, že shrnovat opravdu nemá smysl, ale pokud na tom trváte, je to hrůza.
- Dobrá komunikace - rychlá odpověď na dotaz.
Zboží v dobré kvalitě za slušnou cenu. Velmi vstřícné jednání obchodu. Děkuji.
- Bez problémů
Spokojenost
Zbozi mne nebylo doruceno, prislo rozbite od dodavatele, obchod se omluvil a nabidl vraceni penez
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Zboží naprosto kvalitní, jak ho obchod nabízí, ale dlouhá čekací doba na dodání. Ale komunikace pro dotaz fungovala, takže doporučuji objednávat . Produkty jsou ve skvělé kvalitě.
nedoručeno
- Rychlé doručení, skvělá komunikace, velmi milý zákaznický servis.
- Chybou obchodu se při vracení zboží zdržela platba, ale vše se hned po zavolání vyřešilo.
Jsme spokojeni. Nábytek jsme sice nakonec vraceli, protože nebyl úplně podle obrázku na internetu a podle našich představ. Nebála bych se však nakoupit znovu. Vše se dobře vyřešilo a byli moc milí, takže mohu doporučit.
- vše super, rychlé dodání
Nemůžu dát hodnocení, dokud ještě nemám ten stůl, čekát budu ještě 2 týdnů, pak Vám napíšu, kde je stůl
- Jediný e-shop, který dodržel termín dodávky
- Pružná komunikace
- Ochota
Po dlouhé době služba, která zaslouží kladné hodnocení. Vstřícný přístup, dobrá komunikace, dokonce proběhl výnos, který dnes není standardem a zboží odpovídá nabídce. Pokud tedy někdo chce designový nábytek nebo doplňky bez zbytečného rozčilování, zde je to správné místo.
- Profesionalita
- Rychlost dodání