Zatím zboží nedorazilo
Reakce obchodu FurniGO.cz
omlouváme se za delší doručení avšak nakolik byly svátky, kurýrské společnosti i my jako obchod jsme pracovali v omezeném režimu.
Vaše objednávka byla vytvořena v pátek 20.12.2024 v 19:00 hodin večer. Jelikož kurýrské společnosti v pondělí 23.12 již nepřijímaly zásilky z kapacitních důvodů Vaše zásilka byla odeslána hned na první pracovní den mezi svátky. Bohužel 31.12 ani 1.1 kurýrské společnosti nepracují a tak Vám zásilka byla doručena na první pracovní den.
Furnigo.cz -
- Kladení překážek při vrácení zboží
Varují všechny před nákupem v tomto shopu, protože pokud budete chtít zboží vrátit v zákonné lhůtě,budou vám klást překážky v podobě vrácení zboží do zahraničního skladu,kde poštovné je podstatně dražší.v mém případě cca polovina ceny vráceného zboží.podotykam že zboží bylo odesláno z české republiky, firma má sídlo v Česku,a zboží je také podřadné kvality!!!
Reakce obchodu FurniGO.cz
nikdo Vám ve vrácení zboží a tedy odstoupení od smlouvy nebrání. Napsali jsme Vám všechny potřebné informace i to, že se sklady pro odstoupení od smlouvy u Vašeho zboží momentálně nacházejí na území SR. Byl Vám nabídnut svoz zboží ve stejné částce jako v ramci CZ a SK. Cena která Vám za svoz byla nabídnuta určitě není polovina částky za zboží které vracíte.
Furnigo.cz -
- nabízí set nábytku, který se barevně diametrálně liší, ne jen mírně - hnědý stolek mi jaksi neladí ani vzdáleně s oranžovými židlemi
- chybějící návod k sestavení židlí
- židle vyrobené asi na koleně - hrubé opracování, otřepy ve vrtaných otvorech
docela zklamání z kvality a provedení zboží
Reakce obchodu FurniGO.cz
ve Vaší objednávce jste měli objednané zboží dřevěného balkonového setu kde je v popisu uvedena informace že set je vyroben z kombinace 2 různých druhů dřeva, proto se barva setu může lišit. Omlouváme se za chybějící návod, který jsme Vám ihned po nahlášení odeslali na Váš email. Pokud nejste spokojeni se zpracováním dřeva, máte právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží.
Furnigo. cz -
nevýhoda - špatný dopravce
děkujeme za Vaši reakci.
Mrzí nás že jste měli špatnou zkušenost s kurýrskou společností. Podle statusu v kurýrské společnosti vidíme, že jste byli dohodnuti na datu doručení. V dohodnuté datum Vám zásilka byla doručena. O problému s kurýrskou společností jsme bohužel nevěděli nakolik jste nás nekontaktovali.
Furnigo.cz -
Zboží bylo velmi nekvalitně vyrobeno
Reakce obchodu FurniGO.cz
mrzí nás že nejste spokojen se zbožím. Vámi objednaný stolek je v rustikálním stylu. Menší nedokonalosti jsou součástí materiálu ne vadou produktu. Pokud nejste spokojeni se zbožím, máte nárok na odstoupení od smlouvy do 14 dnů od doručení.
Furnigo.cz -
- Není šance výrobek vidět.
Služba výborná, ale stolek zakoupený, jeho zpracování hrůza.
Reakce obchodu FurniGO.cz
mrzí nás, že jste s nákupem nebyli spokojeni. Pokud Vám nevyhovuje zboží, každý zákazník má nárok na odstoupení od smlouvy do 14 dnů od přijetí objednávky.
- -rychlé doručení zboží
Při převzetí zboží od dopravce na obalu nebylo vidět větší poškození, takže nebyl sepsán protokol. Bohužel pro rozbalení jsme zjistili větší promáčklinu a podření plechu na několika místech. Napsal jsem prodejci email pro reklamaci a připojil i fotky poškození. Až po třetí telefonické urgenci s operátorkou mi prodejce napsal, abych mu poslal protokol o poškození při přepravě (ten nemám) anebo nabídl slevu 300 Kč. S tímto jsem nesouhlasil a navrhl prodejci, aby mi dal větší slevu. Prodejce se už pak neozval, takže to asi nehodlá dál řešit.
Reakce obchodu FurniGO.cz
děkujeme za Vaši reakci. Tak jak máme psané na našich stránkách iv informačním emialu je třeba si zkontrolovat zásilku hned převzetí zboží. Vy jste nás o problému informovali na 5 pracovní den. Jelikož jsme od Vás neobdrželi fotografie balení ani sepsaný škodní zápis jako první krok reklamace Vám byla poskytnuta finanční kompenzace. Reklamační oddělení s Vámi komunikuje.
Furnigo.cz -
- Dodané zboží neodpovídalo popisu na stránkách obchodu!!!
Reakce obchodu FurniGO.cz
děkujeme za Vaši reakci. Neevidujeme od Vás žádný email ohledně neodpovídajícímu popisu zboží. Pokud zákazník není spokojen se zbožím, má nárok na odstoupení od smlouvy do 14 dnů od převzetí zásilky.
- Špatná komunikace e
Reakce obchodu FurniGO.cz
nerozumíme Vaší recenzi nakolik o vzniklém problému který jste nám nahlasili jsme s Vámi telefonicky komunikovali prostřednictvím infolinky vícekrát. Reklamační oddělení Vám odepsalo, jak lze reklamaci řešit. Napsali vám několik možností. Momentálně čekáme na vaši reakci.
Furnigo.cz -
- Neochotné a nepříjemné jednání při reklamaci.
Reakce obchodu FurniGO.cz
nerozumíme Vaší recenzi nakolik první emial jsme od Vás dostali včera 13.6. Reklamační oddělení s Vámi nemá žádnou jinou komunikaci. Rovněž jste psali email o odstoupení od smlouvy ne ohledně problému se zbožím nebo reklamaci.
Furnigo.cz -
Gls který to vezl chování katastrofa a ještě ze mě dělal blbce ,už nikdy víc bych si nic neobjednala aby mi to vezlo gls
Reakce obchodu FurniGO.cz
je nám líto že jste nám dali špatnou recenzi na náš obchod nakolik neumíme ovlivnit chování kurýra. Pracujeme s externí kurýrskou společností GLS. Pokud jste měli špatnou zkušenost s kurýrní společností je třeba nás kontaktovat, abychom situaci mohli vyřešit.
- Super nekvalitní zboží
- Jde vrátit pouze na Slovensko
- Vratka pouze za 500 Kč
- Podvod od začátku do konce!
Katastrofa, jsou to prostě internetoví šmejdi, regulérní podvodníci!
Doručí zboží, které je super nekvalitní, asi nějaký renovovaný odpad. Zboží bylo evidentně již dříve poškozeno, amatérsky "opraveno", matlácky přelakováno a znovu prodáno.
Takže zboží je třeba vrátit - a teď přichází šmejdské kouzlo: zboží můžete vrátit pouze na Slovensko, dopravit je tam musíte sami nebo za !!!500Kč!!! Vám pošlou kurýra - který ovšem zboží na Slovensko neveze, jde to jen někam do Ostravy.
Takže v podstatě od počátku plánovaný podvod!
Garantuji, že ten stejný stolek se otočí ještě u dalších pár lidí!Reakce obchodu FurniGO.cz
na základě Vaší recenze jsme Vás telefonicky kontaktovali, protože jsme si nebyli vědomi způsobu řešení reklamace který v recenzi popisujete. Po přečtení emailu z Vaší strany jste nám nezmínil nic ohledně poškození zboží. V emailové komunikaci jste žádali pouze o odstoupení od smlouvy. Způsob řešení reklamace podle recenze určitě není pravdivý. Objednávky a reklamace řešíme korektně vždy prozakaznicky. Nerozumíme odkud máte informaci že zboží bylo doručeno do Ostravy.
Furnigo.cz -
- Striktně zamítli vrácení dodaného zboží, které neodpovídalo popisu. Prý firmě nemohou vrácení uznat.
Zakoupené lůžko mělo jiný rozměr, než bylo uvedeno na obrázku. Zboží jsem chtěl v originálním balení vrátit, ale striktně zamítli vrácení dodaného zboží. Prý firmě nemohou vrácení uznat. Bez ohledu na to, popis rozměru je klamavý.
Reakce obchodu FurniGO.cz
tak jak máme uvedeno iv našich obchodních podmínkách se kterými jste souhlasili při potvrzení objednávky, firmy ani právnické osoby nemají nárok na odstoupení od smlouvy. V emailech jste nám nezmínil nic o špatných rozměrech pouze informaci že Vám nevyhovují rozměry. Rozměry jsou u produktu správné, jelikož produkt je prodáván a nemáme s ním problémy. Je třeba číst technické specifikace u produktů pozorně nakolik na stránce je uvedeno že celková šířka výrobku je 90 cm.
- Nic pozitivního
- Velice nekvalitní
Obdržel jsem regály, které byly vyrobeny z toho nejtenčího materiálu a absolutně se nedají použít.
Reakce obchodu FurniGO.cz
pokud zákazník není spokojen se zbožím má nárok na odstoupení od smlouvy do 14 dnů od doručení zásilky. Od Vás neevidujeme žádný email ohledně nespokojenosti nebo vrácení zboží.
Furnigo.cz -
- na obrázku na netu vypadal umělý stromeček nádherně, ale ve skutečnosti mi přišel hrozný "vypelíchaný " stromek k nepoužití. Při vrácení zboží mi bylo sděleno, že musím stromek vrátit do skladu na Slovensko, tak se prodražila doprava. Já jsem zakoupila zboží u české firmy v ČR a musela jsem vrátit na Slovensko - nelogické.
od této firmy si již nic neobjednám
Reakce obchodu FurniGO.cz
děkujeme za zpětnou vazbu. Na produkt umělý stromek jsme neměli ani jednu reklamaci nebo odstoupení od smlouvy, právě naopak měli jsme jen dobré ohlasy. Obrázek koresponduje se zbožím ve skutečnosti. Byl Vám nabídnut svoz, kde cena svozu je v rámci české i slovenské republiky stejná.
Furnigo.cz -
dne 24.11.2022 jsem zakoupil vařič svařeného vína, ale zboží stále nepřišlo, přes slibované dodání do 4 dnů
Reakce obchodu FurniGO.cz
ohledně zpoždění odesílání Vaší objednávky jsme se s Vámi pokoušeli 4 dny telefonicky spojit, pokaždé neúspěšně. Rovněž jsme Vám psali i email který se nám vrátil z důvodu nesprávně zadaného emailu. Zboží Vám bylo odesláno ale nakolik máte nesprávný email tuto informaci jsme Vám neměli jak sdělit.
Furnigo.cz -
Taburer vypada dobre ale neda se na tom sedet, prilis tvrde.
Reakce obchodu FurniGO.cz
děkujeme za Vaši reakci. Pokud zákazník není spokojen se zbožím má nárok na odstoupení od smlouvy do 14 dnů od dodání zboží.
Furnigo.cz -
Na zboží jsem čekala v den dodání na firmě. Den doručení byl předem domluven, jelikož jsem měla volno celý den na to čekat. Ovšem zboží nedošlo v daný den. Volala jsem na GLS, tam řekli, že nemají žádné zboží, tudíž nemají co doručovat. Na infolince Furnigo se paní dušovala, že zboží odešlo. Takže házela vinu na GLS.
Z tohohle obchodu již nikdy neobjednám.Reakce obchodu FurniGO.cz
Vaši objednávku jsme Vám drželi týden v rezervaci abychom vyhověli Vašemu požadavku. Zboží Vám bylo odesláno v dohodnuté datum, tuto informaci si můžete prověřit také na email kde Vám přišla zpráva o odeslání zásilky. Bohužel byl problém v kurýrní společnosti a všechny zásilky z toho dne nebyly odváženy na vyzdvihovacím depu, tím pádem je neměly ještě v evidenci. Zboží Vám přišlo hned na druhý pracovní den ráno. Po telefonickém rozhovoru na naší infolince jsme se Vám omluvili i vysvětlili danou situaci. Kurýrní společnost si vyhrazuje právo na doručení - 1-2 pracovní dny, které my nemůžeme ovlivnit.
- Dlouha doba dodavky
- Presto ze bylo zaplaceno prisla upominka o nezaplaceni
Prilis dlouha doba od objednavky k dodani, neni mozne sledovat pohyb zakazky v case
Reakce obchodu FurniGO.cz
platbu za Vaši objednávku jsme neobdrželi ani po opětovném prověření na fakturačním oddělení. Po 7 dnech Vám přišla automatická upomínka. Po neuhradí objednávky ani po zaslání upomínky, jste byli telefonicky kontaktováni a objednávku jste stornovali.
Veškeré zboží dostupné na stránce máme na skladě a Víme ho odeslat do 2 pracovních dny.
Furnigo.cz -
- Postel, kterou jsem objednala přišla v podstatě nekompletní - u roštu chybí 2 lamely.
Reakce obchodu FurniGO.cz
mrzí nás vzniklá situace.
Na reklamačním oddělení neevidujeme od Vás žádný email s problémem. Pokud Vám něco chybí, neváhejte nás kontaktovat a chybějící části Vám budou doposlány.
Furnigo.cz