- Široký sortiment zboží
- Rychlé vyřízení objednávky
- Jedinečná podpora obchodu
Můj první nákup na foxym.cz a musím napsat jen samé superlativy. Nejen, že nikde jinde jsem klávesnici nenašel, ale obchod i rychle (dokonce i v neděli navečer) reagoval na mé dotazy a poradil i s montáží.
- Rychlá a vstřícná komunikace
- Super cena
- Problém s platbou skrze Googlepay, konkrétně s platební bránou GOPAY. Objednávka nešla uhradit, ačkoliv mi několikrát přišel email k uhrazení, avšak možnost zaplacení se nenačetla a z tohoto důvodu jsem byl nucen objednávku uhradit bankovním převodem, skrze který byla úhrada provedena bez problému.
Objednával jsem klávesnici k nooteboku DELL G5 15 5587, kdy stáří tohoto modelu je cca 6-7 let.
Klávesnice funguje skvěle, cena taky super a rychlé dodání do několika dní.
V eshopu rovněž nabízejí i další neoriginální komponenty za přijatelné ceny, jež jsou na internetu vzhledem ke stáří zařízení hůře hledatelné.
Ač jsem měl ze začátku obavy z mála recenzí, obchod vřele doporučuji a určitě jsem zde neobjednával naposled. -
Sháněl jsem ventilátor do 13 let starého NTB. Zde jsem na něj narazil. Takže vše OK.
- Poměr kvality/ceny
- Rychlé doručení
- Tovar mi bol doručený včas a v poriadku
- Nemožnosť platiť cez Google Pay
- Po odoslaní objednávky začali chodiť nevyžiadané marketingové telefonáty
Reakce obchodu Foxym.cz
podporujeme platbu přes Google Pay i Apple Pay. V objednávce je třeba zvolit platbu kartou a následně zvolit platbu přes Google Pay. Marketingové telefonáty nechodí od nás. Telefonní číslo používáme výhradně pro potřeby doručení objednávky.
Foxym.cz -
Velmi rychle vyřízeno, dobrá cena,
- Rychlost dodání
- Zboží dorazilo v pořádku a brzy. Doporučuji
- rychle dodani
- veci skladem
- ochot resit problem
- cena, dodání zboží
- špatně nebo nepřesně popsané do jakého pc pasuje. Vzhledově na fotce podobné ale do pc nepasoval a musel jsem větráček komplet rozdělat a napasovat do starého těla. Stačilo by dát pod větráček pravítko a rozměr upřesní zda bude aspoň pasovat.
Reakce obchodu Foxym.cz
Dobrý den, pane Svátek,
omlouváme se za komplikace s ventilátorem. Z objednaného typu ventilátoru jsme prodali již více než 20 kusů a dosud jsme na něj neměli žádnou stížnost. Můžete nám prosím poslat bližší informace o problému na [email protected], ať můžeme identifikovat, kde nastal problém?
Foxym.cz -
- rychlé dodání
- velmi dobrá komunikace
ok
Větrák použit do NTB Fujitsu E752, vše funkční.
- Rychlost .
- Rychlé a proesionální vyřízení objednávky
- Rychlé potvrzení objenávky a odeslání.
rychlost a sortiment
- Rychlé poslání