- Rychlost dodání, komunikace.
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p.Štefek. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem stolního fotbálku Belfast Klapp spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce DPD poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Kubala. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem náhradních dílů na fotbálek spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce DPD poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Věcné, rychlé, žádný problém.
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Ščerba. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem hráčů na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Vše v poho
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, pí. Žilinská. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem míčků na stolní fotbal spokojena. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
zcela bez problému
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Dvořák. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem basketbalového koše Garlando BOSTON 91 x 61cm spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce DPD poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Blesková rychlost
- 100% kvalita
Zboží zabaleno a připraveno k expedici do pár hodin po zaplacení, a to i přes to, že byla neděle.
Přehledný e-shop a možnost odborné konzultace je velká výhoda.
U mně velká spokojenost :)Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Miklas. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem náhradních dílů na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce DPD poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Skvela rychla komunikace, velky vyber zbozi skladem
- Rychle dodani
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Matuška. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem stolního fotbalu Garlando PRO CHAMPION spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce TopTrans poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, pí. Poláková. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem zboží Magnetický terč se šipkami Karella Family spokojena. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Zboží skladem
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Hanek. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem zboží Sisalový terč WINMAU Blade 6 spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do ruky poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Doručení v dobrém časovém intervalu (do 3 dnů)
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Ráček. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem zboží Míček tvrdý Žlutý spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Rychlost, komunikace, možnost vyzvednuti ve vydejnim místě
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Šolc. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem zboží Elektronický šipkový terč Karella CB-50 spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Velice rychlé doručení, vše na 1!
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, pí. Němcová. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Vaše recenze nás nyní skutečně zahřála u srdce!! Těší nás, že jste s nákupem zboží Poker Set - 300 laserových žetonů Ultimate spokojena. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- zatím zboží z tohoto obchodu mi dorazilo nejrychleji
doporučuji se obracet na tento e-shop, kvalita, rychlost, zápory nemám
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Filipský. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Vaše recenze nás nyní skutečně zahřála u srdce!! Těší nás, že jste s nákupem náhradního dílu na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Spolehlivý obchod. Rychlé dodání. Vše bylo OK.
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Pecka. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Vaše recenze nás nyní skutečně zahřála u srdce!! Těší nás, že jste s nákupem šipkového terče a příslušenství spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce DPD poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Poradili, rychle odeslali.
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Habrún. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Vaše recenze nás nyní skutečně zahřála u srdce!! Těší nás, že jste s nákupem míčků na stolní fotbal spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
Velmi rychlé dodání
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, Markéto. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem šipkového zboží Šipky Soft Winmau Blackout - 18g spokojena. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Rychlost doručení
- Kvalitní zabalení
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, p. Gregor. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Vaše recenze nás nyní skutečně zahřála u srdce!! Těší nás, že jste s nákupem výrobku Elektronický šipkový terč Karella CB-50 spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do ruky kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Naprostá rychlost!
- Zboží kvalitně zabaleno
- Cedulka s obsahem na krabici(když je to dárek, musíte hlídat, aby to nikdo neviděl :))
Po objednání přišel email, že přijali objednávku, do pár minutek, že je zboží vyexpedováno, druhý den zboží dorazilo. Jsem maximálně spokojená a nadšená.
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, pí. Kuncová. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Vaše recenze nás nyní skutečně zahřála u srdce!! Těší nás, že jste s nákupem výrobku Luxusní pokerový set DELUXE v kufru + příslušenství spokojena. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce DPD Pickup poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Rychlost, kvalita výrobku
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, Patriku. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem šipkového zboží Šipky Winmau MVG Ambition 20g - soft brass spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Česká Pošta - Balík Do balíkovny poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu
- Zajisteni dopravy tezke zasilky
Reakce obchodu Fotbalky.eu
Dobrý den, Romane. Velice děkujeme za Vaši reakci a za čas strávený vyplněním dotazníku. Těší nás, že jste s nákupem stolního fotbalu FAS Fun teleskopické tyče spokojen. Zároveň nás těší, že námi využívaný přepravce Top Trans poskytl kvalitní servis. Vážíme si Vašeho hodnocení a uděláme maximum tento vysoký standard zachovat. Těšíme se zároveň na další spolupráci. S pozdravem team Fotbalky.eu