vše perfektní...
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za zpětnou vazbu a recenzi. Jsme moc rádi, že jste byl spokojený s naší službou.
Krásný zbytek dne, Jiřina. -
- Široký sortiment
- Nedoručují o víkendu
- Kvalita květin neodpovídá fotce, samozřejmě jsou to květiny, nikdy nebudou vypadat přesně, ale misto hezkých, žlutých, přijdou špinavé s povadlými květy
Reakce obchodu Florea.cz
Děkujeme za Vaší recenzi. Každému zákazníkovi 24 hodin po doručení květin zasíláme dotazník spokojenosti, tento dotazník se nám od Vás nevrátil vyplněný. O Vaší nespokojenosti se tak dozvídáme až nyní. O víkendu opravdu nedoručujeme. Nevyužíváme služeb jiných dopravců. Máme vlastní tým profesionálních kurýru a ti si užívají o víkendu zasloužený odpočinek. Víkendový rozvoz máme jen na Den matek, nebo na sv. Valentýna.
Děkujeme za Vaší objednávku růží Alchemy, které jsme tento týden dali pro naše zákazníky za akční cenu. Růže Alchemy nemá čistě žlutou barvu. Květ růže má v sobě nádech oranžové. Objednávku jste si přebíral Vy sám, jestli se Vám doručené zboží již při předání nelíbí nemusíte ho od kurýra přebírat. Rádi se s Vámi dnes spojíme telefonicky a celou situaci s Vámi vyřešíme.
Mějte moc příjemný den, Sára. -
Vše fungovalo bez zádrhelů tak, jak bylo slíbeno
Reakce obchodu Florea.cz
Moc děkujeme za Vaše hodnocení, velice si Vaší důvěry vážíme.
Bez chybičky
Dobrý den, Álo,
děkujeme za Vaše 100% hodnocení s plným počtem hvězdiček.
Jsme rádi, že vše proběhlo dle Vašich představ. Budeme se těšit na další objednávku.
Přeji pěkný zbytek dne, Markéta. -
Skvělá komunikace, rychlé doručení, krásné květiny.
Dobrý den, Davide,
děkujeme Vám za tak pěkné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byla s našimi službami spokojený.
Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejdůležitější.
Krásný zbytek dne, Markéta. -
Velký výběr květin za slušné ceny. Skvělá komunikace.
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za milou recenzi. Jsme moc rádi, že jsme jste byl spokojený jak s cenou tak i s komunikací.
S přání příjemného dne, Jiřina. -
Vždy velká spokojenost.
Reakce obchodu Florea.cz
Moc děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení, těšíme se na Vší další objednávku.
Mějte příjemný den, Sára. -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Rychlost vyřízení objednávky a její doručení
- Ne úplně zvládnutí vazby srdce na základě nalomených stonků růží
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme za zpětnou vazbu, jsme moc rádi, že jste spokojený s vyřízením a dodáním květin.
Co nás ale mrzí je, pokud kytice dorazila poškozená. Květiny mají dělat radost a ne být zklamáním, určitě se tak budeme situaci věnovat.
Informaci o tom, že bylo něco s květinou v nepořádku jsme obdrželi až nyní, díky tomuto hodnocení a proto jsme nemohli Vaše zklamání vyřešit dříve.
Kvalitu květin před vyexpedováním kontroluje naše expedice, je ale možné, že se květina nechtíc poškodila při přepravě, čemuž by tak samozřejmě nemělo být.
Budeme Vás kontaktovat, abychom se dohodli na vhodném řešení.
Přeji příjemný víkend, Veronika. -
Dobrtá spolupráce.
DěkujiReakce obchodu Florea.cz
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že jste spokojený.
Přeji krásný den, Lenka. -
- Neplýtvají květinami
- Květiny jsou krásné a voňavé
- Kvalitní vázání
- Dostatek výživy a dobré instrukce k péči
- Přesnější doručení než v rozmezí 2-3 hodin stojí dost peněz
Dobrý den, Petře,
Děkujeme za Vaší milou recenzi. Chceme aby naším zákazníkům květiny vydržely opravdu co nejlépe, proto ke každé kytici i ke každé krabičce květin přidáváme kartičku, na které je vysvětlena péče o květiny. Kurýr by Vám při předání měl také péči vysvětlit. Na kytice lepíme dva druhy pásek, jednu pásku na které je "zde zastřihnout", tuhle pásku lepíme na konce stonků. Do přibližné poloviny kytice lepíme pásku "hladina vody".
Florea umí doručit na přesný čas s službou doručení na minut přesně. Tohle je naše opravdu prémiová služba. Kurýr před doručením čeká u adresy 30 minut (v zimě 40 minut) a nedoručuje jiné zakázky. Více informací přikládáme zde: https://www.youtube.com/watch?v=Epxwo6cZ3cQ&list=PL_Vlq6PXjLa0CK6WE9C_0kUunuHJ_jW3F&index=4
Mějte moc příjemný den, Sára -
- Komunikace
- Dodávka na zadanou adresu
Reakce obchodu Florea.cz
moc děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení v plném počtu hvězdiček. Celý náš tým jste tím potěšil.
Jsme moc rádi, že jste byl se vším spokojený a budeme se těšit na další objednávky a věříme, že udělají stejnou radost jako udělali teď.
Přeji krásný zbytek dne,
S pozdravem, Eliška. -
Vše bylo naprosto v pořádku příjemny kurýr kytka krásná
Dobrý den, Martino,
děkujeme Vám za tak skvělé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste byla s našimi službami spokojená a že Vás potěšil i kurýr.
Spokojenost našich zákazníků je pro nás hlavní prioritou.
Krásný zbytek dne, Eliška -
- Skvela komunikace, vstricne chovani personalu.
Doporucuji vsem, co chteji udelat radost !
Dobrý den, Milane,
Moc děkujeme za Vaší recenzi, velice si jí vážíme. Je milé číst takovou zpětnou vazbu. Těšíme se na Vaší další objednávku.
- Vše OK
- Den od objednání jsou květiny doma.
- Kvalita - opravdu vydrží, jen je potřeba dodržovat doporučení od Florea
Dobrý den, Martine,
děkujeme za krásnou recenzi, která nás velmi potěšila.
Jsme rádi, že jste s námi spokojený. Rádi vždy pomůžeme a poradíme když je to v našich silách.
Doufáme, že kytice bude dělat dlouho radost.
Budeme se těšit na další objednávky a budeme doufat, že květiny potěší úplně stejně jako tyto.
Přeji Vám krásný zbytek dne,
S pozdravem, Eliška -
- Kurýr velký sympaťák - říkala manželka. I když zpětně doufám, že ne moc velký.
- Kytice už týden jako nová, stačí se držet přiloženého návodu
- Velikost M je v počtu 100ks dostačující, ale S už bych nedoporučil
- Délka 70cm dělá z kytice pugét jako blázen. O moc kratší nedoporučím, je třeba každé dva dny zkracovat stonek o cca 3cm a bystré hlavy si spočítají, kolik to za 10dní udélá. To by z půlmetru moc nezbylo.
Reakce obchodu Florea.cz
jsme moc rádi, že jste spokojený s našimi květinami i naším kurýrem a že s jeho přístupem byla spokojená i obdarovaná.
Srdečně děkujeme a těšíme se na další příjemnou spolupráci.
Krásný den, Veronika. -
- Perfektní spolupráce
- Přesné načasování
Dobrý den, Jane,
děkujeme za moc milou recenzi, která nás moc potěšila a jsme rádi, že jste spokojený s našim Florea týmem.
Mějte hezký den, Veronika. -
- Vše super
Dobrý den, Ludmilo,
děkujeme za milou zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste spokojená.
Budeme se těšit na příště.
Krásný den, Veronika. -
- Skvělá komunikace.
- Možnost sledování kurýra.
- Dodržení času.
- Žádnou jsem neobjevila.
Velká spokojenost s obchodem, kurýrem. Můžu jenom chválit a dát 5 hvězdiček.
Dobrý den, Markéto,
jsme moc rádi, že Vaše zkušenost s naší firmou je pozitivní a moc nás těší, že jste s našimi službami i kurýrem spokojená.
Pochvalu mu s radostí předáme.
Pohodový den, za celý tým Florea, Veronika. -
- kytici bych na webu ukazoval v reálné velikosti
Reakce obchodu Florea.cz
děkujeme Vám za 100% hodnocení a zpětnou vazbu.
Jelikož si na spokojenosti zákazníků zakládáme, na webu máme fotky přímo z našeho fotoateliéru.
Květiny jsou nafocené nakvetené, ale k zákazníkovi dorazí minimálně nakvetlné, aby byla jejich výdrž co nejdelší.
Když se budeme bavit o růžích, které jste objednal, tak ty by se měly rozkvést do cca 3 dnů a kytice tak bude vypadat stejně jako na eshopu, jak garantujeme.
Pokud si budete přát pomoci s výběrem květin, vždy se můžete obrátit na naši zákaznickou podporu, kde Vám rádi poradíme.
Krásný den, Veronika.