Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

Přihlásit se a přidat recenzi

Důrazně varuji si u této společnosti něco objednávat a hlavně platit předem. Zboží objednáno, zaplaceno 5/2024. Po 4 měsících zboží stále nemám. Obchod nereaguje na telefonáty a emaily.

• Podám podnět na ČOI, objednávka zaplacena, nedodána

Před rokem jsem z tohoto e-shopu objednavala akustické panely, vše bez problému. Proto mě nenapadlo ověřovat aktuální hodnocení e-shopu. Dle aktuálních recenzi bohužel asi nejsem jediná podvedena. Rozhodne odsud neobjednavejte.

• 10 %

• Rada, jak lze získat své peníze zpět
    • Rada, jak získat své peníze zpět

Dobrý den, ráda bych poradila jedno řešení. Pokud vaše platba proběhla přes platební kartu, je možné podat u vaší banky reklamaci a požádat o tzv. “chargeback transakci”. Je nutné detailně situaci popsat a doložit veškeré dokumenty a komunikaci s firmou, které máte k dispozici. Dnes mi banka napsala, že se můj připad podařilo vyreklamovat a peníze mi pošlou na účet. Tak zkuste takto a držím palce. Hezký den.

• 10 %

Třetí nákup. Předchozí doručeny. Třetí vytvořen 10.6. Nejdříve prodloužení termínu dodání, potom bez komunikace. Podáno zrušení objednávky, peníze ale zpět nedošly a na upozornění o předání policii bez reakce.
    Předáno policii.

• 10 %

V březnu jsem zde objednala rolety v hodnotě necelých 5 tisíc korun. Obchod nejdříve komunikoval, poté uznal storno a že mi vrátí peníze, je tomu už více než 2 měsíce a obchod nejen že peníze nevrátil, ale přestal úplně komunikovat. proto jsem podala podnět na ČOI ale také jsem včera, tedy 2.9.2024 podala trestní oznámení na PČR s číslem:
    KRPB-181999-2/PŘ-2024-061216
    Policie již eviduje více oznámení, proto doporučuji i ostatním se obrátit na PČR i v případě, že se jedná o nižší částku a nahlásit tam číslo mého oznámení a ještě například další s číslem KRPS-215107-6/TČ-2024-011216

Obchod nekomunikuje na telefon ani na e-mail. Pozor jde o podvod ????

• Obchod absolutně nekomunikuje. Nebere telefony a ani neodepisuje na e-maily.

Nelze se s obchodem spojit, abychom dostali peníze zpět. Zřejmě se jedná o podvodný prodej.

• 10 %

Podvodníci.... 11. června objednány a zaplaceny rolety za 6000,-Kč a dodnes nemám zboží ani peníze. Obchod přestal komunikovat.
    Před 5 lety jsem u nich pořizovala rolety do celého domu a vše bylo v pořádku, ještě v prosinci 2023 jsem objednávala a zboží přišlo v dodací lhůtě jak mělo. Nyní jsem byla tedy velmi překvapena jak obchod (ne)funguje.
    Jako další podvedení zákazníci jsem podala stížnost na ČOI a trestní oznámení na Policii ČR.

• Skvela komunikace, ochota

• Stejné jako ostatní zákazníci. Dnes už je jasné, že zboží dodat vůbec nechtěli pouze zaplatit předem což jinak u zboží na zakázku nešlo. Asi je to úmyslné podvodné jednání. Nezbývá než čoi popř. policie. Tímto děkuji panu Urbanovi za zkušenost s placením dopředu.

Bohužel, absolutní absence komunikace.

• 10 %

5.5.2024 jsem objednal stěnové lamely v ceně 2.268 Kč, což je oproti ostatním zákazníkům asi celkem zanedbatelná částka. 18.7.2024 jsem ještě komunikoval s panem Urbanem, který mi sdělil, že nejsou schopni mi lamely dodat a že mi vrátí peníze na bankovní účet, který jsem mu nadiktoval. Navíc mi ještě e-mailem poslal odkaz na konkurenci kde je mají. Od té doby nulová komunikace.
    Jak se lze připojit k nějaké hromadné žalobě?

• 10 %

Jsou to podvodníci!!!!!!! Rodiče si v květnu 2024 objednali a zaplatili 10.000,- Kč za dřevěné rolety na pergolu. Obchod komunikoval do té doby než jim přišly peníze. Mnohokrát jsme tam volali a psali, ale bez reakce. Proto se tomuto obchodu vyhněte velkým obloukem! Varováním by mělo být už to, že má obchod nastaven jako jediný možný způsob platby úhradu předem. NIKDY nic dopředu neplaťte, pokud nemáte obchod prověřený. Pokud mají pouze platbu dopředu, je to podezřelé. Rodiče už jsem poučila, ale o svých 10.000,- Kč zřejmě přijdou, protože jak tady už někdo psal, s tím, jak je to v ČR nastaveno, si na takových podvodnících člověk nic nevezme a oni mohou páchat takovou zlodějinu dál!!!!!

• 10 %

Rád bych se přidal k nespokojeným osobám s obchodem, začátkem června jsem objednal a zaplatil rolety v hodnotě přes 40 tisíc a dnes je to 65 dní kdy se mnou obchod nekomunikuje, nezvedá telefony a neregauje na výzvy ani odstoupení od smlouvy.

já to myslím vážně, proto sdílím konkrétní údaje které snad pomohou i vám ostatním, neotálejte, připojte se ke mě:
    stížnost na ČOI: Podání #128934, C.j. COI 102229/24/O100
    trestní oznámení na PČR: KRPS-215107-6/TČ-2024-011216

dle dokumentů ve veřejné sbírce listin (https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-firma?subjektId=210407) jsou v současnosti toto vlastníci akcii společnosti:

>>> Václav Urban, jedinný člen představenstva, dat. nar. 22.07.1970, bytem Přelouč, Masarykovo náměstí 25 (dne 14.12.2012) v současnosti bytem Československé armády 1665, 535 01 Přelouč, nepodařil se mi najít telefonní kontakt, údajně v nemocnici.
    >>> Radka Karbulková rozená Bečičková, člen dozorčí rady, dat. nar. 2.07.1980, bytem masarykovo náměstí 87, 564 01 Žamberk (vlastní prokazatelně alespoň jednu akcii společnosti [5.8.2020]), v současnosti pracuje v nové firmě zde (dle linkedin profilu) https://www.contipro.cz/kontakt
    >>> Petr Jiránek, akcionář, vlastní prokazatelně alespon jednu akcii [5.8.2020], nepodařil se mi najít telefonní kontakt
    >>> JUDr. Dušan Mičica, akcionář, vlastní prokazatelně alespon jednu akcii [5.8.2020], je majitelem advokátní firmy http://www.advokatimp.cz/kontakty

jelikož má celá firma podle účetní závěrky jen 5 zaměstnanců je velmi obtížné najít kontakt na kohokoli kdo tam pracuje aby podal vysvětlení toho co se děje. Hodně zdaru nám všem...

Jen třešnička na českou humornou notu, v případě soudního sporu a vyměření pokuty od soudu musí se nejdříve uhradit pokuta než budou nahrazovány pohledávky dlužníků ... vítejte v česku.

Ještě dodávám že moje objednávka byla také zhotovena firmou "STÍN KOVO s.r.o." ze vsetína (www.stin.cz) a po domluvě jsem si hotové rolety odkupuji přímo od nich (jelikož byly na míru tak jim jsou k ničemu). děkuji za tuto informaci.

• Podvodníci

Několik měsíců a žádná komunikace. Peníze převzali a zboží nedodali. Co víc psát.

Nic nedorazilo. Peníze nevráceny

Podvod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nakoupíte zaplatíte a zboží nepříde zaplatili jsme 10 000 a tyto peníze už nikdy neuvidíme jdeme na policii! Nakoupili jsme žaluzie 30.5.2024 a do 15.8.2024 nic nepřišlo telefony nezvedají!

• podvody
    • vybraná záloha, zboží nedodáno

27.5 jsem zaplatil 52000CZK zálohu, 3 týdny urguji, na emaily nikdo neodpovídá, telefony nikdo nezdvihá. Protože jsem věděl že zboží budou objednávat ve firmě STIN KOVO Vsetín jsem dnes napsal na tuto firmu a reakce byla okamžitá, Floorwood již dále nefunguje, v posledních měsících vybírali zálohy ale dodavatelům neplatili. STÍN KOVO má moji zakázku vyrobenou ale Floorwood mu tuto moji zakázku nezaplatil /ani korunu/ STÍN KOVO je ochotno mě tuto dodat ale musím zaplatit znovu:-(

Zítra 14/8 budu podávat trestní oznámení na majitele, vzhledem k recenzím je zcela zřejmé že poslení měsíce floorwood podnikal s vědomím že za vybrané zálohy nikomu nic nedodá a tyto zálohy si pan majitel Urban ponechá.

Podávejte okamžité trestní oznámení na majitele Floorwoodu VÁCLAVa URBANa, dat. nar. 22. července 1970
    Československé armády 1665, 535 01 Přelouč, pro podvod.

• 10 %

• Nekomunikuje, zloději !!!

Nekomunikuje, objednávka z 9.4. 2024 zaplacena. Peníze zpět - nikde.

• nikdo nekomunikuje

dlouhá dodací doba,asi jde o nějaké podvodníky,zboží zaplaceno ale nedodáno