Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků

Přihlásit se a přidat recenzi

• Po zaplacení nekomunikují
    • Lžou o dodací lhůtě
    • Můj první a také poslední nákup
    • VYHNĚTE SE JIM, KDO MŮŽE!!!

Obchod komunikuje jen při objednávce a vystavení zálohové faktury. Po zaplacení odpovídají sporadicky a vždy jen nějaká výmluva proč zboží nedorazilo. 5.4.2024 jsem objednal rolety v ceně přes 16000Kč. Do teď nemám ani peníze, ani rolety a obchod přestal komunikovat. Dokonce je už i uzavřena jejich pobočka (Dle Googlu). Nakupuji přes eshopy pravidelně, ale s takovými podvodníky jsem se ještě nesetkal. Uvidíme co na to řekne ČOI. Evidentně nejsem sám a trestný čin krádeže nad 5000Kč, je dle recenzí u tohoto obchodu běžná praxe. Obchod rozhodně NEDOPORUČUJI!!!

• žádné
    • nekompetentnost (neznají předmět vlastního podnikání)
    • špatná komunikace (poté, co obchod zjevně nebyl schopen zboží dodat, přestal zvedat telefony)
    • naprostá neserióznost (požadují platbu předem, zboží nedodají a peníze nevrátí)

V březnu 2024 jsem si u firmy Floorwood objednal plisé žaluzie do 4 menších oken za cenu 15 964 Kč. Objednávka se musela dělat nadvakrát, protože Floorwood zjevně neuměl bez pomoci svého zahraničního dodavatele nastavit technickou specifikaci. Byla vyžadována platba předem s dodáním zboží do měsíce. Po měsíci zboží nedorazilo a nedorazilo ani po dalším měsíci. Zpočátku obchod sliboval, posléze přestal zvedat telefony. Protože se blížil termín, kdy jsem žaluzie bezpodmínečně potřeboval, zrušil jsem začátkem června objednávku a vyřešil to jinak. Zrušení objednávky bylo firmou Floorwood akceptováno, požádali mě o číslo účtu pro vrácení platby, ale ani do konce července firma Floowood dlužnou částku neuhradila.

Za poslední roky jsem přes e-shopy udělal stovky objednávek zboží do dílny a domácnosti. Považuji vlastně za štěstí, že s Floorwoodem je to poprvé, kdy jsem narazil na firmu s chováním, které je (mírně řečeno) zcela neseriózní – požadavek peněz předem, nedodání zboží ani v prodlouženém termínu a nevrácení dlužné částky ani po dalších měsících. Pochybuji, že Floorwood bude schopen obhájit svůj postup u soudu a věřím, že je to firma, která brzy z okruhu e-shopů zmizí (doufejme, že se pak neobjeví pod jiným názvem).

Ve všech parametrech dotazníku hodnotím firmu Floorwood nejníže, jak to jde, a lituji, že není možné hodnotit úplnou nulou nebo ještě lépe záporně.

• 10 %

• Nabízí zboží které nemá nikdo jiný, ale k čemu mi to je když ho nedodají a nekomunikují.
    • Nekomunikují - nedá se dovolat a na email nereagují.
    • Dlouhá čekací doba, zboží stále nemám a nevím ani kdy bude

Objednal jsem si zboží před měsícem. Od té doby žádná reakce, žádné upřesnění dodací doby. Prostě nulová komunikace a zákaznický servis. Fakt lituju, že jsem u nich nějakou objednávku udělal.

VŠEM KDO TOHLE ČTOU - VYHNOUT SE OBLOUKEM.

• Žádná komunikace ,uvádějí že mají zboží skladem a po týdnu nic nepřijde ani neodpovídají na tel. a email.

Zbozi zaplaceno, nedodano, infolinka nefunkcni, na emaily neodpovidaj

Obchod přijme objednávku i platbu a potom už žádná komunikace. Není možno se dovolat, telefon vytípnou.

• Žádná komunikace, nelze dovolat, na mail neodpovídají.

Více než dva měsíce od objednávky (bohužel již zaplacené) zboží stále nedorazilo (jedna roleta), žádné vysvětlení, telefon nikdo nezvedá, na email nikdo nereaguje.

• obchod nereaguje na zákaznickém telefonním čísle
    • ani měsíc po objednání a platbě obchod nekomunikoval o tom kdy a jak zboží dodá

PRYC OD TECHTO PODVODNIKU! Ac nakupuji nekolik let pres e-shopy temer vse, nikdy jsem nebyla nucena psat hodnoceni. Do doby, nez jsem narazila na tento naprosto otresny, katastrofalni e-shop! Terminy dodani uvedene lzive. Do slibovaneho mesice zbozi nikde, naopak tri mesice cekani, komunikace KATASTROFALNI! Az po opakovanych mailech se vam obcas ozvou s nejakou strohou vymluvou a lzi - necekane zdrzeni, necekane poskozene, necekane reklamujeme, necekane zdrzeni i s nahradnim zbozim. Po trech mesicich objednavka zrusena a nyni jiz mesic cekam na vraceni penez!!!!!! Po opakovanych dotazech mi bylo sdeleno, ze tento tyden budou pripsane... po ctyrech tydnech dalsich lzi uz radeji neodpovidaji vubec! Predala jsem na pravnika a budu resit s ČOI. Davam dohromady dalsi poskozene, nejsem jedina!!!

Před 2 měsíci objednaná roleta a zaplacena. Doteď zboží nepřišlo. Několikrát jsem volal, ale nikdo to nezvedá nebo to odmítne.

• nereaguje na e-maily
    • nebere telefony

4. 7. 2024 jsem zaplatil zálohu 15 tis. za koberec, zboží mělo dorazit do 10 dnů, zatím se nestalo, na e-mailové dotazy nikdo nereaguje, telefon buď nikdo nezvedá, nebo pokládá po prvním zazvonění. S podobnou nekomunikací jsem se ještě nesetkal.

• podvodný obchod

Obchod absolutně nedodržuje jakékoli termíny dodání, zboží objednáno před 5ti měsíci, uhrazeno tentýž den a do dnešního dne neposlali ani zboží, ani nevrátili peníze. Komunikace plná výmluv. Nedoporučuji zde komukoli nakupovat.

• Dlouhá čekací doba
    • Komunikace ze strany obchodu skoro žádná.
    • Informace o objednaném zboží skoro žádná.

Od 11.4. 2024 , zboží objednáno a do dnešního dne 16.7. 2024 není dodáno. Zboží je od prvního dne objednání zaplaceno. Co si o tomto obchodu mám myslet, že to jsou podvodníci.

velmi vstřícný přístup obchodníka a snaha maximálně vyhovět zákazníkovi. Velká spokojenost.
    Zboží také v pořádku.

Rychlost dodání

• Komunikace obchodu ohledně platby zálohy rychlá, ohledně dodávky žádná

zboží nedorazilo, záloha je zaplacena před 34 dny. obchod nereaguje na emaily ohledně termínu dodání.

• Nekomunikují, nedodají zboží, nevrátí peníze!! Jedná se o podvodný eshop

Podvodný eshop!!

vše v pořádku

• Super
  • 10 %

Zboží jsem objednala 14.3. s tím, že má být dodáno za 3-5 týdnů. Můj první dotaz, kde je zboží a jak to vypadá, byl odeslán 29.4. tedy téměř za 7 týdnů. Bylo mi oznámeno, že chybí komponent a ještě nejsou vyrobeny.
    Další email jsem psala 5.6. že stále nemám rolety doma a to je již 12 týdnů od objednání a zaplacení! Bylo mi odepsáno, že je to mrzí, ale že stále je nemají, ale že by měly dorazit koncem příštího týdne tedy do 16.6.
    DNES JE 25.6. JE TO 15 TÝDNŮ OD OBJEDNÁNÍ A JÁ JSEM STÁLE BEZ ROLET!
    Paní, která odpovídá na reklamacích je doufám velmi dobře zaplacená, protože to co musí snášet, jí nezávidím.
    Nicméně tento obchod opravdu nedoporučuji.