• Rychlost

Vše v pořádku, děkuji

• Zaplatil jsem dopředu za něco, co se teprve očekává skladem s prodlevou 15 dní.
    • Nedostatečné technické informace k výrobku.

• Dobrá komunikace.
    • Bezproblémové reklamace .
    • Bezproblémové odstoupení od smlouvy.
    • Zvýhodněné ceny pro registrované zákazníky s častým nákupem.
    • Když objednáte po 13 hodině (využívám pouze Zásilkovnu), tak zboží dorazí až za dva dny (což je ale pořád super, na to že to jde ze Slovenska).

Nakupuji zde již delší dobu (opravuji mobilní zařízení) a díky častým objednávkám mám lepší ceny. Zákazníci si občas opravu zařízení rozmyslí až po objednání náhradních dílů a je super, že jejich vrácení zde je naprosto bez problémů (i když chápu, že to pro FixShop může být trochu otravné).
    Každopádně díky, že zde mohu nakupovat...

První objednávka a vše proběhlo jak má, zboží dorazilo v pořádku a rychle.priste si objednam znova přes váš e-shop

• dobrý popis zboží a jeho původu
    • rychlé dodání

Nakupoval jsem zde několikrát náhradní díly na mobil a vždy nákup proběhl bez problémů.

zadna komunikace zadna info, nic

rychlé dodání, dobrý výběr kvalitního zboží, přijatelné ceny

Drazsi,ale kvalitni zboží.

• Rychlá dodávka.

• Rychlost dodání

Velikost sortimentu, rychlost dodání, rychlé řešení vrácení zboží.

Vážený zákazníku,

Děkujeme Vám za Vaše pozitivní hodnocení. Vaše názory jsou pro nás důležité a pomáhají nám vylepšovat naše služby.

Objednávky přijaté do 13:00 expedujeme v daný pracovní den, aby je přepravní společnosti mohli doručit následující pracovní den.

Zároveň, pokud máte jakékoli dotazy k produktům nebo objednávkám, náš prozákaznický servis pracuje v plném režimu a v případě jakýchkoli požadavků se můžete kdykoli obrátit na naše ochotné kolegy, kteří vám rádi pomohou.

ok

Vážený zákazníku,

děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Věříme, že zavítáte opět na naši stránku a pozitivní hodnocení Vám opětovně potvrdíme.

S pozdravem tým Fixshop.cz

Rychla dodavka za dobrou cenu

• rychlost doručení
    • doučené zboží odpovídalo představě

S pozdravem tým Fixshop.cz

Super obchod, rychlé doručení. Doporučuji...

• Rychlost dodání
    • Sklamání s produktem který nefungoval

Zakoupen display na mobilní telefon.
    Dislay nefunkční, s reakcí na dotyk ale bohužel TMA /reklamováno s vrácením finančních prostředků.

Vážený zákazníku,

děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud je problém s doručeným produktem, kontaktujte nás prosím na [email protected]. Do emailu připojte i fotky produktu.

S pozdravem tím Fixshop.cz

• Rozumné ceny, dobrá komunikace, perfektně zabalené zboží
    • nenašel jsem

Vážený zákazníku,

Rádi bychom Vám také zdůraznili, že pokud máte jakékoli dotazy týkající se našich produktů nebo objednávek, náš zákaznický servis je k dispozici emailem nebo prostřednictvím chatu na našem webu, kde jsou naši ochotní kolegové připraveni pomoci Vám s jakýmkoli typem požadavků.

S pozdravem tým Fixshop.cz

• rychla expedice zbozi skladem

prvni nakup

• rychlé doručení