Vse v poradku
- Dosud vzdy v poradku
- Posledni objednavka nedopadla dle mych predstav, snad vraceni probehne v poradku
Vše v pořádku doporučuji
- Vše perfektní jako vždy.
Rychle dodání a kvalitni
- Rychlost komunikace
Super
Perfektní
- Rychlé dodání - méně než 48 po objední. Perfektní zboží
Slevy
Rychlé poslání -
Vse je zde skvele
Zboží mi bylo doručeno rychle ..
- Komunikace
- Rychlost,kvalita,cena
- Párkrát poslaná špatná velikost
rychlost
Objednala jsem si pouzdro na hodinky s osobním vyzvednutím, hned ten den mi přišlo, že hodinky jsou připravené k výdeji, tak jsem jela na adresu která mi byla zaslána (v e-mailu byl uvedený telefon a mail v případě potřeby/nutnosti), když jsem dojela na adresu, nikde nebylo žádné označení výdejny, několikrát jsem jim volala a psala e-mail a bez odezvy, ptala jsem se v okolních firmách zda náhodou neví kde by to mohlo být a ti na mě koukali, že tam nic takového vůbec není! Po dvou dnech jsem tam jela znovu a opět firmu hledala, zase jsem jim několikrát volala a nic... Byla jsem tedy nucena objednávku stornovat a vzhledem k tomu, že jsem to měla jako dárek, tak mě to opravou naštvalo a ze strany firmy toto není férové jednání k zákazníkům, sama pracuji s lidmi a kdybych se k nim takhle chovala, tak nevím jak by to pak vypadalo... V žádném případě tedy nedoporučuji, tak doufám že budou mít aspoň trochu soudnosti a vrátí mi peníze!!!
- Přehlednost nabidky
- Rychlost vyřízení objednávky
- super výrobky, rychlé dodání