Zboží přišlo, všechno v pořádku, nicméně, když jsem to chtěla vrátit (bylo nerozbalené, rozhodli jsme se nakonec pro jinou variantu), napsala jsem e-mail, protože na webu nemají adresu kam reklamace poslat. Adresu neposlali, jen napsali, že si u nich mohu koupit nové zboží. Reklamace přes urgence nevyřízena.
- katastrofa
- Bohužel pro mne žádné
- Objednané zboží neodpovídalo mé objednávce.
- Reklamace se s ohledem na cenu nevyplatí.
Objednal jsem si 10 párů !!!stejných !!! "botiček"
na trekové hole,ale pouze 6 párů odpovídalo mé objednávce.4 páry byly naprosto odlišné. -
- cena zboží
- Pokud chcete zboží vrátit, musíte se složitě domlouvat, protože obchod jen přeprovádá. Vyřízení reklamace nebo vrácení do 14 dnů zcela nemožné.
nedoporučuji, pokud by byl se zbožím problém, je problém se dohodnout na vrácení.
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
- S ohledem na výsledek žádné výhody nenabízí.
- Zboží uváděné skladem zjevně nemají,
- poslali jiné zboží bez dohody se zákazníkem,
- objednávka dorazila za 14. dnů nekompletní a bez faktury,
- nenabídly výměnu, vrácení peněz ani protou omluvu,
- jako "kompenzaci" poslali polovinu poštovného.
Důrazně nedoporučuji. Po dvou týdnech dorazila dodávka. Místo objednaných modrých bobů černé (to Ježíšek pochvalu nedostane), dětský snowboard nikde, faktura nikde.
Reakce obchodu: "Podla systemu a faktury boli poslane boby aj sklzka. Boby boli dostupne už len v tejto farbe."
Na dotaz jak mi mohou poslat něco jiného, než jsem si objednal, když mají na mě mail i telefon a modré boby stále na stránkách uváděné SKLADEM. Odpověď jsem nedostal. Výsledný verdikt obchodu: "Po konzultácii sme sa rozhodli za chybne dodanu barvu sani vrátiť na učet polovicu poštovného + celu čiastku za stratený v preprave snowboard."
Takže nemám co jsem chtěl, mám a zaplatil jsem, co jsem nechtěl a hurá vrátili mi půl poštovného. -
- žádné
- Zboží stále nedorazilo - v prodlení cca 10 dní od sdělení termínu doručení. Špatná komunikace - nereagují na e-mail.
Nedoporučuji - špatná logistika v odesílání info o stavu objednávky, obchodní jednání není profesionální.
- Komunikace doba dodani
Nekupovat!!!!!!!!!!!!!
- Nedodržuje termín doručení
- nabízí něco, co nemůže splnit
nevěřit všemu, co se píše