perfektní rolety,rychlé dodání
- Ok komunikace
Vše bez problemu.Melo by to takhle být u všeho.
- Rychlost,cena, dodání
Několikrát objednáno a vždy velká spokojenost.
Zboží ještě nemohu hodnotit,nic nemám.
Dobrý výběr, rychlé doručení, celková spokojenost.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Jsem maximálně spokojená, nakoupila jsem když byly slevy, ušetřila jsem 5tis oproti jinému eshopu, kde jsem chtěla nakoupit. Rolety jsou kvalitní a montáž v pohodě, sama jsem je přivrtala i přes to, že mám vysoko okno 3m :-)
rychlost vyřízení objednávky
- Výroba rolet přesně na míru.
Výhodou je výroba rolet přesně na míru, více možností jak roletu připevnit a rychlost dodání.
- Přehledné Web Stránky s Návody a Videí
- Komunikace Na Dobré Úrovni
- Zboží Pečlivě Zabalené
- Bezproblémové Doručení
Výhoda objednání z domova rychlé doručení, zpětná vazba ze strany FEXI, zboží na míru,moc děkuji
Spokojenost, nechala jsem si zaslat vzorky latek, vybrala vhodnou, zmerila vse dle instrukci, vysledek jsou super rolety. Navic, stale se zlepsuji mechanismy rolet, mohu porovnat se starsimi , napriklad uchyceni vodiciho lanka.
- velmi profesionální jednání, telefonické ověření si správnosti vyměření rolety
zboží je kvalitní, ale síťka je hustší než jsem podle obrázků očekávala. Menší propustnost denního světla do místnosti.
- rychlost
- velký výběr
Velmi dobře..
rychlost dodání i kvalita výrobků
Rychle dodani
- VSE V NAPROSTEM PORADKU.
PROFESIONALNI PRISTUP.
- Super
- Rychle, kvalitně, spokojenost.