• Rychlost
    • Doprava zdarma
    • Dárek k nákupu
    • Autorizovaný prodejce Philips

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za Vašu objednávku aj kladné hodnotenie. Snažíme sa neustále zlepšovať a takéto spätné odozvy sú pre nás veľmi dôležité :-)

Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.

Prajem krásny deň

• rychlé bezproblémové dodání

Reakce obchodu Feim

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie.

Sme radi, keď zákazník ocení hlavný pilier nášho eshopu - RÝCHLOSŤ :-) Tovar, ktorý máme skladom odosielame po kvalitnom zabalení rýchlo a bez zbytočného zdržania. Skladové zásoby neustále dopĺňame, aby sme mohli našich skvelých zákazníkov vybaviť bez zdržania najneskôr do 24 hodín od prijatia objednávky.

• Rychlost expedice

• Perfektně zabaleno
    • Odesláno obratem, dle domluvy

Reakce obchodu Feim

Dobrý deň, ďakujeme za kladné 5***** hodnotenie.

Vaša spokojnosť s realizáciou nákupu v našom obchode nás teší. Bolo pre nás potešením vybaviť objednávku k Vašej spokojnosti.

Veľmi ma teší, že sa k nám ako už náš stály zákazník opakovane vraciate a hodnotenie od vás o to viac teší, pretože viete SKUTOČNE ohodnotiť kvalitu našej práce. Ešte raz veľmi pekne ĎAKUJEM za celý náš kolektív :-)

• Skvělá komunikace.

Dobrý deň, p. Alena,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí, že Vám svietidlo aj napriek kvalitnému baleniu z našej strany, prišlo poškodené. Poškodenie vzniklo s najväčšou pravdepodobnosťou chybou na strane prepravcu. Ihneď Vašu sťažnosť preverím a obratom Vás budem kontaktovať.

Prajem pekný deň.

• rychlé dodání

Lampa měla udělat radost jako vánoční dárek.Neudělala,prasklá žárovka

Dobrý deň, p. Naďa,

ďakujeme za vašu spätnú väzbu. V prípade, že zákazník nie je z nejakého dôvodu spokojný, sme veľmi radi, keď nás kontaktuje a spoločne sa snažíme nájsť adekvátne riešenie. Vo Vašom prípade sme doteraz nemali informáciu, že by bol dôvod na Vašu nespokojnosť.
    Ihneď Vašu sťažnosť preverím a obratom Vás budem kontaktovať.

Prajem pekný deň.

• Rychlé odeslání a dodání
    • Bezvadná komunikace
    • Nápomoc při řešení změn
    • Neobjevil jsem

Reakce obchodu Feim

Dobrý deň, ďakujeme za kladné hodnotenie.

Vaša spokojnosť s realizáciou nákupu v našom obchode nás teší. Bolo pre nás potešením vybaviť objednávku k Vašej spokojnosti :-)

Budeme veľmi radi, ak opäť ako už náš stály zákazník navštívite náš eshop, kde každý deň pribúdajú nové produkty a zľavy :-)

• Komunikace, rychlost,ochota

Reakce obchodu Feim

Dobrý deň, vaše kladné hodnotenie nás veľmi teší :-)

Supr ceny.

ďakujeme za krásne hodnotenie, ktoré nám spravilo veľkú radosť :-)

Budeme radi, ak sa k nám opäť vrátite. Pravidelne nastavujeme nové AKCIE.

• Vše OK
    • 0

Rychlé dodání.

Reakce obchodu Feim

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše kladné hodnotenie.

Sme radi, keď zákazník ocení hlavný pilier nášho eshopu - RÝCHLOSŤ :-) Svietidlá, ktoré máme skladom odosielame po kvalitnom zabalení rýchlo a bez zbytočného zdržania. Skladové zásoby neustále dopĺňame, aby sme mohli našich skvelých zákazníkov vybaviť bez zdržania najneskôr do 24 hodín od prijatia objednávky.

• Dobra komunikace
    • Nemaji nabizene zbozi

Dobrý deň,

ďakujeme za spätnú väzbu, ktorú si veľmi vážime. Je nám veľmi ľúto, že sme nedokázali naplniť Vašu požiadavku. Objednávku sme spracovali v deň prijatia a obratom sme preverovali dostupnosť u výrobcu. Nakoľko vami objednané svietidlo je dočasne u výrobcu nedostupné, informovali sme Vás o možnom termíne vyskladnenia. Veľmi nás mrzí, že ste objednávku nakoniec stornoval, žiaľ nevieme ovplyvniť skladové zásoby výrobcu, ktoré sú už tesne pred sviatkami každým dňom menšie.

Som rada, že ste ocenil komunikáciu z našej strany, neustále pracujeme na skvalitnení našich služieb a budeme veľmi radi, ak vás táto negatívna skúsenosť neodradí od ďalšieho nákupu na našich webových stránkach.

Peťa, zákaznícky servis

• nikde jsem se nesetkala s tak dlouhou čekací lhůtou od dodavatele

Dobrý deň, p. Životská,

ďakujem za vašu recenziu, ktorá je pre nás tou najlepšou spätnou väzbou.

Pri výrobku máme uvedené doručenie tovaru v rozmedzí 5-7 dní. Objednávka k nám dorazila 1.12. a obratom sa začala riešiť. V systéme vidím, že objednávka od nás odišla 08.12. Nabudúce skúsime byť rýchlejší.

Prajem Vám len všetko dobré a nech Vám svietidlo od nás dobre slúži

• Cena

Peťa, zákaznícky servis

• Výborná komunikace a maximální snaha o spokojenost zákazníka.
    • Ceny.
    • Výběr svítidel.

Objednané svítidlo nebylo možné dodat, obchod okamžitě nabídl odpovídající alternativu za stejných podmínek.

Reakce obchodu Feim

Dobrý deň, ďakujeme za krásne a motivujúce hodnotenie.

Náš prístup k zákazníkom je vždy profesionálny, individuálne prispôsobený Vašim požiadavkám a potrebám. Teší nás, že ste bola s našimi službami a so širokou ponukou produktov spokojná.

Určite zavítajte na náš eshop kedykoľvek, neustále ho plníme novinkami a skvelými akciami :-)

Peťa, zákaznícky servis

• Rychlé vyřízení a dobrá cena

• Rychlé vyřízení

Dobrý deň,

Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.

Prajem krásny deň
    Peťa, zákaznícky servis

• Velký výběr zboží, zboží bylo dodáno v oznámeném termínu

Reakce obchodu Feim

Dobrý deň, ďakujeme za krásne a motivujúce hodnotenie.

Náš prístup k zákazníkom je vždy profesionálny, individuálne prispôsobený Vašim požiadavkám a potrebám. Teší nás, že ste bol s našimi službami a so širokou ponukou produktov spokojný.

Peťa, zákaznícky servis

Co obchod garantoval, to splnil.

Reakce obchodu Feim

Dobrý deň, ďakujeme za DOPORUČENIE nášho eshopu :-)

Robíme maximum pre našich skvelých zákazníkov, aby odchádzali od nás spokojní. Bolo pre nás potešením vybaviť objednávku k Vašej spokojnosti :-)

Prajem krásny deň a ďakujem v mene celého skvelého kolektívu FEIM :-)
    Peťa, zákaznícky servis

Dodané zboží bylo lehce poškozené, předpokládám, že přepravou. Obchodník zboží okamžitě vyměnil za nové a zařídil přepravu. Vynikající komunikace, rychlost, profesionalita, všem vřele doporučuji!

Reakce obchodu Feim

Dobrý deň, ďakujeme za vašu spätnú reakciu.

Veľmi ma mrzí, že ste nás neinformoval, že vám svietidlo od nás neprišlo v poriadku. Obratom po prečítaní recenzie som vás kontaktovala ako emailom, tak aj telefonicky a dnes už pracujeme na tom, aby sme vám v čo najkratšom čase, dodali nové.

Som veľmi rada, že sme si všetko vysvetlili, aktuálne už sťahujeme od vás poškodené svietidlo a obratom vám budeme odosielať nový bezchybný kus. Budeme veľmi radi, ak po dodaní nového svietidla zmeníte názor na náš eshop a budete nás ODPORÚČAŤ :-)

Prajem krásny deň,

Vyborna komunikace

Reakce obchodu Feim

Dobrý deň, vaše kladné hodnotenie nás veľmi teší :-)

Komunikácia s Vami je pre mňa veľmi dôležitá, nakoľko chcem, aby zákazník dostal všetky dôležité informácie, ktoré potrebuje k expedícii tovaru. Ďakujeme za prejavenú dôveru a doporučenie nákupu u nás. Budeme veľmi radi, keď nám zachováte priazeň aj pri ďalších nákupoch.