- Objednávka po 10 dnech nepřišla
- žádné info o stavu objednávky
děkujeme za Vaši reakci.
Vámi vybrané zboží je evidováno s dodáním do 14dnů. Zboží bude expedováno v rámci termínu dodání uvedeného na našich stránkách.
Budete-li cokoliv potřebovat, jsme Vám k dispozici.
Tým
[email protected] -
- Krásné šperky
vše bylo OK
super rychle doruceni s hezkym osobnim vzkazem, sperk je luxusni, dobra kvalita, hezke baleni.
vše bylo OK
Zboží me bylo doručeno, obchod ne reaguje
Reakce obchodu Fashionplanet
Vaše zboží evidujeme za dodané v rámci termínu, který byl uvedený na našich webových stránkách.
Pokud jste zboží nedostala, prosím informujte nás o tom na [email protected].
Budete-li cokoliv potřebovat, jsme Vám k dispozici
Tým Fashionplanet -
- Rýchle dodanie
- Kvalita
- Poštovné 7€
- Super zboží, které potěší každého. Rychke dodání, spokojenost.
Nakoupila jsem v tomto eshopu už několikrát a vždy s velkou spokojeností. Krásné a neokoukané zboží, super rychlé dodání objednávky a zkrátka - všechno šlape jako po másle. Miluju jejich šperky PDPaola, které mají svoje velké kouzlo, nepopiratelnou (a vyzkoušenou) kvalitu a vždycky mi udělají velkou radost. Děkuju a určitě se ráda vrátím. Doporučuju. ;)
- Rychle dodani
vše bylo O.K.
Objednané zboží bohužel nedorazilo, telefon je nedostupný. Nedoporučuji
Reakce obchodu Fashionplanet
děkujeme za Vaši recenzi.
Vaše objednávka nebyla do dnešního uhrazena přes platební bránu, z tohoto důvodu nebyla expedována.
Kolega Vás nyní ještě jednou kontaktoval e-mailem ohledně prověření platby z Vaší strany.
Ihned jak bude platba provedena, bude Vámi vybrané zboží odesláno.
Děkujeme za pochopení
Tým Fashionplanet -
Super komunikácia, nadherny vyber produktov, rýchle dodanie. Radosť nakupovať v e-shope Fashionplanet!
- Rychla komunikacia
- Vyborna kvalita a krásny dizajn šperkov
- Bezproblemove dorucenie aj na Slovensko
Objednáno a zaplaceno 25.6.2023, mělo být doručeno 17.7.2023, dnes 2.8.2023 stále nedoručeno, obchod nereaguje na emaily, telefony, sms, zprávy přes Instagram, nic. Kontakt s obchodem skončil potvrzením přijetí platby, od té doby žádná reakce. Zboží mají krásné, ale bohužel nemůžu doporučit.
- Rychlost odeslání
- Customer servis
Zatial som nič nedostala a nemám ani informáciu v akom stave je moja objednávka.
Reakce obchodu Fashionplanet
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu.
Ve Vaší objednávce je obsažen produkt, který byl označen - s dodáním do 14dnů. V návaznosti na to je termín doručení 20.4.2023.
V tuto chvíli je stav Vaší objednávky -> přijata ke zpracování. Další informaci o Vaší objednávce dostanete emailem ihned po naskladnění zboží.
Předem děkujeme za pochopení.
Vasilis Apostolu
CEO -
- Kvalitny tovar
- Rychle dorucenie
- Velmi rychlé vyřízení objednávky
- Zajímavý sortiment
Doporučuji.Vždy tu najdu nějaký zajímavý dárek
- Krásně zabaleno