- Objednávka po 10 dnech nepřišla
- žádné info o stavu objednávky
děkujeme za Vaši reakci.
Vámi vybrané zboží je evidováno s dodáním do 14dnů. Zboží bude expedováno v rámci termínu dodání uvedeného na našich stránkách.
Budete-li cokoliv potřebovat, jsme Vám k dispozici.
Tým
[email protected] -
Zboží me bylo doručeno, obchod ne reaguje
Reakce obchodu Fashionplanet
Vaše zboží evidujeme za dodané v rámci termínu, který byl uvedený na našich webových stránkách.
Pokud jste zboží nedostala, prosím informujte nás o tom na [email protected].
Budete-li cokoliv potřebovat, jsme Vám k dispozici
Tým Fashionplanet -
Objednané zboží bohužel nedorazilo, telefon je nedostupný. Nedoporučuji
Reakce obchodu Fashionplanet
děkujeme za Vaši recenzi.
Vaše objednávka nebyla do dnešního uhrazena přes platební bránu, z tohoto důvodu nebyla expedována.
Kolega Vás nyní ještě jednou kontaktoval e-mailem ohledně prověření platby z Vaší strany.
Ihned jak bude platba provedena, bude Vámi vybrané zboží odesláno.
Děkujeme za pochopení
Tým Fashionplanet -
Objednáno a zaplaceno 25.6.2023, mělo být doručeno 17.7.2023, dnes 2.8.2023 stále nedoručeno, obchod nereaguje na emaily, telefony, sms, zprávy přes Instagram, nic. Kontakt s obchodem skončil potvrzením přijetí platby, od té doby žádná reakce. Zboží mají krásné, ale bohužel nemůžu doporučit.
Zatial som nič nedostala a nemám ani informáciu v akom stave je moja objednávka.
Reakce obchodu Fashionplanet
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu.
Ve Vaší objednávce je obsažen produkt, který byl označen - s dodáním do 14dnů. V návaznosti na to je termín doručení 20.4.2023.
V tuto chvíli je stav Vaší objednávky -> přijata ke zpracování. Další informaci o Vaší objednávce dostanete emailem ihned po naskladnění zboží.
Předem děkujeme za pochopení.
- balík nepřišel
- neodpovídají na emaily
Bez komunikace, týden uplynul a netuším kdy a jestli vůbec zásilku dostanu. Preventivně jsem objednala s dobírkou, protože s tímto obchodem nemám zatím žádnou zkušenost, ale stále ještě doufám, že balíček dorazí.
- Zboží mělo být do týdne, je to přes týden a Zboží nedorazilo a ani neodpovídají na email!!
děkujeme za Vaši reakci.
Vámi vybrané zboží má dodací lhůtu 14dní. Zboží je na cestě od dodavatele a bude dodáno v termínu uvedeném na našem e-shopu.
Vám e-mail jsme bohužel nezaregistrovali.
Budete-li cokoliv potřebovat, kontaktujte nás na [email protected].
Děkuji za pochopení
CEO -
Doteď mi zboží nepřišlo, chci vrátit peníze.
děkujeme za Vaši reakci.
Omlouváme se, že Vám zboží nebylo dodáno. Vámi vybraný produkt byl bohužel vyprodaný.
Jak jsme Vás informovali e-mailem, platba byla vrácena na Váš účet.
Budete-li cokoliv potřebovat, jsme Vám k dispozici.
CEO -
- Chybí komunikace ze strany obchodu o stavu objednavky
děkujeme za Vaši reakci.
Vámi vybrané zboží je dlouhodobě vyprodané. Informovali jsme Vás o stavu konkrétního zboží e-mailem z mailové schránky
[email protected].
V případě jakýchkoliv dotazů, jsme Vám plně k dispozici.
Bez komunikace
- v pracovní dobu máte nedosupný telefon
Reakce obchodu Fashionplanet
Vámi vybrané zboží mělo v den Vaší objednávky dodání do 14 dnů. Vaše objednávka byla přijata dne 23.7.2021 a bude expedována z našeho skladu nejpozději ve čtvrtek 5.srpna. Dodání tedy proběhne v termínu uvedeném na našem internetovém obchodě.
Omlouváme se za nedostupnost. V návaznosti na opatření v souvislosti s Covidem je bohužel náš zákaznický servis uzavřen do 14.srpna 2021. Na e-mailovou korespondenci reagujeme běžně do 24hodin.
Budete-li cokoliv potřebovat, neváhejte nás kontaktovat na e-mailové adrese [email protected]
S přátelským pozdravem
TÝM Fashionplanet -
- objednala jsem zde zboží poprvé již 3.2.2021 a zaplatila, zatím nic nedorazilo