Přihlásit se a přidat recenzi

• Zavolal jsem a pan velmi ochotny
    • Vse v naprostem poradku dorazilo

Rychlé dodání, kvalitní zboží, můžu jen doporučit. Martina

• Koupila jsem si 4 šaty a přišly mi 4 úplně jiné kousky. Ani jedny se neshodovaly s mojí objednávkou.

Rychlé dodání

Rychlost dodání

• již jsem dvakrát objednávala a zboží tak za 3,4 dny dorazilo, teď už čekám přes týden a ještě nebylo ani odesláno

velmirychlé dodání.

Po zaplacení částky žádná zpětná komunikace. Po týdnu zboží nedorazilo a ani o balíčku nic nevím.

• Rychlé doručení
    • Hezké barvy oblečení
    • Vršek šatů volnější,spodek upnutější

• dobrá komunikace, rychlost dodání
    • nic

Nepřišlo mi žádné potvrzení o zaplacení zboží ani o jejím doručení.

• Žádná komunikace

Zkušenost s obchodem velmi negativní. Pouze přijali platbu, od té doby se nikdo neozval. Začínám mít pocit, že je to podvod.

Doporucuji prijemny material.

Z tohoto obchodu mám saty už dva roky, jsou úžasné. Před týdnem jsem si objednala overalky, zatím mi přišlo jen potvrzení objednávky, a do teď je ticho

• Nulova komunikace

Bohužel ani po 8 pracovním dni, nemám o svém objednaném zboží jedinou zprávu. Škoda, že mají takovýto přístup.

Co mám hodnotit, kd,z zboží po 6.dnu po objednání ještě nedorazilo. Budu hodnotit až přijde, jestli vůbec.

• šaty odpovídají popisku
    • rychlé dodání

Zastupce obchodu mne osobně kontaktoval, kvůli místu dodání, jelikož původní místo dodání již nebylo k dispozici. Pak šlo vše již velmi rychle. Šaty krásné, odpovídající popisku a fotografiím.

• 18.5. jsem poslala nevyhovující šaty zpět a do dnešního dne mi nebyly vráceny peníze!

Šaty byly krásné a velikostně by mi i sedely, ale díky řasení pod pasem-na břiše a zadku(čehož jsem si nevšimla anebo to nebylo na fotce zřejmé) nejsou pro mou postavu vhodné a budu je bohužel muset vrátit :-( :-( :-(